Gagata 05.03.2012 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Gwiazda z Kosmosu za kołnierzem wydrapana I teraz ilustracje: Nowa rasa: "Reksio Corso" Rzecz w tym, że cc powinny mieć ładne PRZYLEGAJĄCE do głowy uszka.. A nasza Gwiazda, przez ten kołnierz, ma uszka... chmmm... reksiowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.03.2012 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 I ze znanego cyklu "Co tygryski lubią najbardziej...": Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.03.2012 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 (edytowane) A żurawie widać lubią się u nas bzykać, świntuszki kochane A swoją drogą widowisko to niesamowite... najpierw krążą po okręgu wokół siebie, a nagle ona staje i rozpościera szeroko skrzydła (BIERZ MNIE!) a on, po chwili (zastanawia się czy co??) wskakuje na nią i ... zrobione Jakos tak strasznie milo jak one co roku wracają (przylatują?) na naszą łąkę. I wlasnie drą się codziennie jak te głupie z rana, a nam to wcale nie przeszkadza...... Edytowane 5 Marca 2012 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.03.2012 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Co by nie być gołosłowną: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.03.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Mnie takie uszy to się ze świnką kojarzą, Karo też ma takie... Nasze żurawie też są! I też świntuszą. Te podusie eleganckie na parapecie, ho ho ho...!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.03.2012 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Nie DPSia - Reksio, Reksio. Świnki mają bardziej stojące... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.03.2012 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 A co do poduszeczek na parapecie to wiesz.. każdy właściciel ma trochę..tego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.03.2012 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Tak mnie zainteresowało bez przyczyny - czy jak ona urośnie, to też będzie leżeć na tym parapecie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.03.2012 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Słuszna uwaga Pani Dobrodziejki.... już myślimy z Romkiem jak jej ten parapet powiększyć.. Koncepcja już jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.03.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Byłam pełna wiary w Romka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.03.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 A jeżeli te uszka tak zostaną? Zaczniecie jej opaskę przyklapkę zakładać dla odmiany? Żurawie nas nie nawiedzają. A szkoda. Za to bociany tak, ale zachowują się dyskretnie albo cóś, bo ja je widuję tylko latem na łowach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.03.2012 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 No nie Agduś - będzie prekursorem nowej rasy Reksio Corso. Awangardowej!Jeszcze kiedyś o tej rasie usłyszycie i jej słynnym praprzodku Bazyliowym..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Rasa będzie się pięknie nazywać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2012 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 No zarąbista jest!!!! Czy pozwala bez protestów przysiąść (chociaż półdupkiem) na tym parapecie ...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.03.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 No zarąbista jest!!!! Czy pozwala bez protestów przysiąść (chociaż półdupkiem) na tym parapecie ...?? Zależy jak dużym półdupkiem zapewne. No cóż, na razie może właścicieli wpuści, ale kiedy urośnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.03.2012 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Póki co - pozwala, a i owszem, chętnie. Żeby główeczkę na kolankach móc złożyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.03.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Rozumiem, że dłoń wtedy jakoś tak bezwiednie zaczyna po tej główeczce błądzić, za uszkiem drapać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Rozumiem, że dłoń wtedy jakoś tak bezwiednie zaczyna po tej główeczce błądzić, za uszkiem drapać... Oooo, to na pewno! Mnie się nigdy nie udało tak po prostu bezczynnie siedzieć przy którejś naszej księżniczce, zawsze mi ta dłoń wędruje w stronę jedynie słuszną ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.03.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 To chyba jakiś odruch jest, bo nie widziałam jeszcze człowieka, który by tak nie miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.03.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Gagata, reksio corso jest debest A swoją drogą, ciekawe jak parapet dla czornego miałby wyglądać... pół pokoju...???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts