DPS 07.03.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Oj tam, oj tam, a to drugie pół pokoju to Wam nie wystarczyłoby...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 07.03.2012 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Oczywiście, że rączka biegnie i smyra ... i o to w tym wszystkim chodzi (tzn psu o to chodzi) Dla Dogiego to nie parapet tylko PODEST. A na podeście on i pańcia..... mmmmmmm....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.03.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Zawsze można jakiś zydelek sobie w kuchni postawić, w końcu Jego Wysokość Ferdynand swoje prawa ma!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.03.2012 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Oj tam, oj tam, a to drugie pół pokoju to Wam nie wystarczyłoby...? Fakt...w zupełności... Dla Dogiego to nie parapet tylko PODEST. A na podeście on i pańcia..... mmmmmmm....... Ale, jak to... cały czas??? U mnie kanapa i 15 minutowe wieczorne mizianie jak na razie starcza... Zawsze można jakiś zydelek sobie w kuchni postawić, w końcu Jego Wysokość Ferdynand swoje prawa ma!!!! Przeginasz koleżanko... a hemoroidy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.03.2012 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Ciekawe, czy łóżko w sypialni jeszcze Wasze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 08.03.2012 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Ano własnie Łosia - najchętniej to oczywiście CAŁY CZAS...! Bazyli mógł CAŁY CZAS. Bez końca.............. Tylko miziania - na boczku, na drugim boczku, na brzuszku, na główce, za uszkiem, na łapce, na drugiej łapce.... i znów na główce... długo by wymieniać... Myślę więc, że spoko - F.Wspaniały rownież mógłby CAŁY CZAS. A co MOGŁABY pańcia to ja juz nie wiem... Wiem, że mysmy wystawiali na jelenia sąsiada - on nie umiał Bazylkowi odmówić, a poza tym on go nie musiał wychowywać.... no i nie bez znaczenia jest, że go bardzo lubił (jeden drugiego). Jeśli więc tylko przyszedł - Bazyl juz się meldował, uwalał na sąsiada (opierał o niego na stojąco swoim ciężarem) i sąsiad cała wizytę pieska obrabiał. Dobry sąsiad to jest to! Jak sam zresztą mawia - "lepszy dobry sasiad niz brat za granicą" ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.03.2012 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Przepraszam, - czy to sąsiad pierwszy był, czy za moim przykładem tak poszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 08.03.2012 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 DPSia - Ciebie W ŻYCIU nie nazwałabym jeleniem ... Ale Ciebie Bazylek pokochał od pierwszego razu za .. umiejętne mizianka...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.03.2012 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Niestety ... nie dane mi było miziać Bazylka ... Jest jednak szansa, że pomiziam Hajduczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 08.03.2012 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Brazunia - tak jest! Bazyś nawet gdyby jeszcze był z nami to i tak już z nami nie jeździł od jakiegoś czasu... Podróże go pod koniec zycia wyraźnie męczyły, gorąco w samochodzie, niewygodnie, dyszał, wstawał na każdej nierówności itp. Najszczęśliwszy był w domciu a sąsiadow tak lubił, że nawet.. nie cieszył się jakoś zawrotnie jak wracaliśmy po np. tygodniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.03.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Ciekawe, czy łóżko w sypialni jeszcze Wasze... Oczywiście... Hrabia na górę nie włazi... Ano własnie Łosia - najchętniej to oczywiście CAŁY CZAS...! A no tak szary też wolałby coby go miziać bez końca... Ale dawkujemy przyjemności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.03.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 DPSia - Ciebie W ŻYCIU nie nazwałabym jeleniem ... :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.03.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Doczekać się z Córcią nie możemy! Białe g... leży na mojej ziemi - cham i prostak!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.03.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Eeee, MUSIAŁO już stopnieć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.03.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Doczekać się z Córcią nie możemy! Białe g... leży na mojej ziemi - cham i prostak!!!! Masz śniega??? U mnie sucho cołki... jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.03.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 O jesuuuuuuu!!!! Corsiczka!!!! Maść ma mojo-Salemową, cudna jest! Czy ja dobrze doczytałam, że to Wasz kolejny CC? To ścieniak jeszcze, achhhh... kiedy moje były małe??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.03.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Leży, francowata jego biała mać!!! Na szczęście to ostatnie podrygi, właśnie słoneczko wychodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.03.2012 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 O jesuuuuuuu!!!! Corsiczka!!!! Maść ma mojo-Salemową, cudna jest! Czy ja dobrze doczytałam, że to Wasz kolejny CC? To ścieniak jeszcze, achhhh... kiedy moje były małe??? Tak Arctica, właśnie wzięliśmy tę kolejną paszczę po tym jak od nas odszedł nasz kochany Bazyli (10lat).. Przyjechała aż spod Warszawy. Pewnie, że z maluchem kupę smiechu, ale ja czasam juz nie mogę sie doczekać kiedy Bazyśka będzie starsza ! ...I potem pewnie będę z żalem wspominać te "szczenięce lata" .. A gdzie można zobaczyć Twoje piesiory?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.03.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 To trochę tak, jak z dziećmi. Najpierw nie mozna się doczekać, żeby toto dorosło i trochę bardziej samodzielne i bezobsługowe było, a potem tęskni się do czasów, kiedy miało się takiego małego cwanego słodziaka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.03.2012 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Ano nic dodać nic ująć DPSia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts