braza 12.03.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Jaka reklama??? Dlaczego ja znowu nic nie wiem???!! Hajduczek ma niezły błysk w oku przy tym fotografowaniu, to rodzinne chyba ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 13.03.2012 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 (edytowane) Jest taka nowa, udana moim zdaniem bardzo, reklama Dolnego Śląska -filmik- w tym i naszych stawów Milickich. Warto zobaczyć! Chodzi teraz w TV, na róznych kanałach a tu link: http://www.umwd.dolnyslask.pl/pl/multimedia/zobacz/?movie[uid]=167 Nastrój, muzyka, zdjęcia - bardzo mi się podoba! Błysk to ona ma,fakt. Nie tylko przy fotografowaniu...:yes: Czasem to bym jej w ucho dała za ten błysk! Edytowane 13 Marca 2012 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.03.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Noooo, teraz to i ja jestem mądra. Za rzadko TV oglądam, albo nie tę co trzeba .... Nie waż się tykać ucha!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 13.03.2012 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Ja w TV też nie widziałam póki co, ale teraz jest też juz u mnie na facebooku Niech mi sie przydaje to konto, skoro już je mam... Co do ucha - nic nie obiecuję :no: Ale - się powstrzymuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2012 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Ja widuję w tv na TVN24. Ładna i dobrze zrobiona reklama turystyczna. Ty sie powstrzymuj, bo szkoda takich ładnych uszu!!! A poza tym, jak Bazyśka dorośnie i zechce pomiziać Twoje uszy...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 13.03.2012 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 A poza tym, jak Bazyśka dorośnie i zechce pomiziać Twoje uszy...? Właśnie DLATEGO się powstrzymuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 13.03.2012 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 To fajne:"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu, człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał i kota, który będzie go ignorował" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.03.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 To znaczy, że mam właściwie spojrzenie na swoją pozycję w życiu. I tak trzymać A Romek skoro twierdzi, że jest Tatarem, to jest i koniec i nawet drewna do tego nie trzeba!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Ja to nawet jakby więcej pokory mam, dwa koty w końcu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.03.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 No Kochanaaaaaa, Agduś i tak nie przebijesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Z kotami to nie, ale z pokorą to mam właściwie pewność, że mam więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.03.2012 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 He he, ciekawe co na to Agduś... No właśnie wkleiłam też Łosi, jakby się wahała czy mieć kota to sensowna rzecz..jak już jej uczulenie przejdzie rzecz jasna.. bo teraz to może przez Dogiego w samouwielbienie popaść czy coś... A TATARA to ja uwieeelbiam... z jajeczkiem i korniszonkami... Cholerka, same zakazane w dzisiejszych czasach składniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.03.2012 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Jak to, co ja na to? Pokora nie pozwala mi zaprzeczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.03.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 No właśnie wkleiłam też Łosi, jakby się wahała czy mieć kota to sensowna rzecz..jak już jej uczulenie przejdzie rzecz jasna.. bo teraz to może przez Dogiego w samouwielbienie popaść czy coś... Hehehe w końcu ktoś mnie musi podnosić na duchu, a zGreytanem to i tak nigdy nic nie wiadomo... np. głuchnie jak go wołam... ale na szczęście coraz rzadziej mu się to zdarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.03.2012 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Z wiekiem słuch mu się poprawia...to dopiero cuda, panie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 15.03.2012 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 (edytowane) Zapomniałabym napisać - wczoraj Bazyśce zdjęto szwy! Kołnierz jeszcze do soboty. W niedzielę Święto Lasu Edytowane 15 Marca 2012 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.03.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Hooo, gratulujemy! Na pewno mała szczęśliwa, jakby jej kto w kieszeń naplu, a już w niedzielę to w ogóle będzie szał pępka! Czy Wy aby jesteście na to przygotowani??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 15.03.2012 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Kurka wodna, no właśnie nie wiem... może dostanie traumy jak świat bez kołnierza zobaczy??? Może jakiś psichoterapeuta by się przydał pod ręką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 15.03.2012 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 No normalnie uwielbiam Kota Simona! Dla poprawy humoru po raz kolejny obejrzałam, mój chyba ulubiony, numer z muchą G E N I A L N A znajomość kocich zachowań.. I D E A L N I E wszystko się zgadza! :yes: http://www.simonscat.com/Films/Fly-Guy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.03.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Oooo, filmu to ja nie obejrzę z moim netem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts