Gagata 15.03.2012 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 (edytowane) To taki krótki animowany filmik - może się uda.. WARTO ! Najpierw dać mu szansę zbuforować całość, a potem spokojnie obejrzeć. Edytowane 15 Marca 2012 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.03.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Kot Simona to idol moich dzieci. Ja też go uwielbiam. Jest w wersji książkowej, ale to już nie to, co filmiki. A ten z muchą to jeden z moich ulubionych. Widać, że autor ma kota albo koty, bo tego nie da się wymyślić - to naga prawda o kotach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.03.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Mój i mojej córci też, i faktycznie ten z muchą jest po prostu genialny!!!! Lubię też z kartonami ... kicia załątwiła mi właśnie czwarty ozdobny karton - teraz jest jeszcze bardziej "ozdobny" Gagatka, czekam na cynk!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.03.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Koty kochają kartony! Koniecznie daj jej jakiś zwykły, to może ozdobne ocaleją i nie nabędą nowych zdobień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.03.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Ha! po jakichś 15 minutach oczekiwania udało się obejrzeć!Filmik rzeczywiście fajny jest i widać znakomitą znajomość kocich zachowań - super! A nasze koty, nie wiedzieć czemu, W OGÓLE nie są zainteresowane żadnymi kartonami ani koszykami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.03.2012 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Z kartonami mówicie? nie widziałam... poszukam! Właśnie - znajomośc kocich zachowań w każdym szczególe! - dźwięki, które wydają i wszelkie ruchy, w każdym szczególe (np łapki!), no i same kocie pomysły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.03.2012 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 To ten?: http://www.simonscat.com/Films/The-Box/ PIĘKNY ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.03.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Z wiekiem słuch mu się poprawia...to dopiero cuda, panie... Ciekawe na jak długo ta poprawa następuje... Zapomniałabym napisać - wczoraj Bazyśce zdjęto szwy! Kołnierz jeszcze do soboty. W niedzielę Święto Lasu Gratulacje, wymiziaj suczydło Kurka wodna, no właśnie nie wiem... może dostanie traumy jak świat bez kołnierza zobaczy??? Może jakiś psichoterapeuta by się przydał pod ręką... Tylko jej wiadomości nie puszczaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.03.2012 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 :wink: Oj wymiziam, wymiziam! A szczególnie w niedzielę, jak już Uroczyście Zdejmiemy Kołnierzostwo ... :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.03.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Wtedy to już nie wiem, czy to mizianie będzie najważniejsze, czy bieganie wszędzie bez tego głupiego kołnierza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.03.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Tylko uważajcie żeby sobie pyszczyska gdzieś nie podrapała, tak bez asekuracji odboijnika może źle odległość zdjagnozować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.03.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Z mizianiem się przyłączam! A kotka Simona córcia na twardy dysk ściągnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.03.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Cudne są odcinki z drugim - małym kotkiem Simona. No jakbym Rude Paskudztwo widziała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.03.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 A w ogóe - co robicie w obejściu w te piękne dni?Goście jakieś som?My zaczynamy dopiero od 1 maja, świadomie. Grzanie generuje za wysokie koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.03.2012 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Z małym kotkiem - cudne! Córa mi przesłała (też fanka, rzecz jasna) http://www.simonscat.com/Films/Double-Trouble/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.03.2012 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Arctica - Noo ja to się bardziej przejmuję zdjęciem tego kołnierzyska niz jego założeniem...będe jej pilnować na początku! Brazka - To oczywiste, że się Karli Simon's Cat podoba - dziewczyna ma własciwe poczucie humoru Agduś - no własnie jeden załączyłam - boski U nas, DPSia, goście cały rok. Oczywiście od listopada do marca mniej. I własnie ten okres, wziąwszy koszty, o których wspominasz, w miarę się tylko bilansuje, ale robimy to dla, że się tak wyrażę, celów promocyjnych. Niech przyjeżdżają zimą to i potem latem przyjadą (tak jest) no i pokazujemy, że jesteśmy "otwarci cały czas".Tak to sobie wymyślilismy. I UWAGA UWAGA - dziś goście pierwszy raz w tym roku WYJĘLI LEŻACZKI i SIĘ OPALAJĄ! Czadowo mają A my - przcyinamy, przesadzamy,sprzątamy i takie tam Musze tez przemalowac trochę drewnianych elementów (odświeżyć).. A pies śpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.03.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 My doszliśmy do wniosku, że tyle osób dzwoni do nas, tylu osobom musimy odmawiać zawsze, że zimowa działalność nie jest nam potrzebna i w dodatku jest nieekonomiczna i trudna logistycznie, bo trzeba by cały czas chociaż trochę grzać, żeby np. woda nie zamarzła, a w domku ogrzewanie elektryczne!No i do nas na zimę to może ze 4 czy 6 osób na 2 lub 3 dni by przyjechało, więc nie ma to sensu. O żesz...Własnie pierwsza mucha w tym roku wkurza mnie w pokoju! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.03.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Własnie pierwsza mucha w tym roku wkurza mnie w pokoju! Ja dziś dwie w kuchni ukatrupiłam... chociaż nie powiem zadrżała mi ręka, takie pierwiosnki czy inne skowronki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.03.2012 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 (edytowane) To u Was DPSia zdecydowanie nie ma to sensu. Przynajmniej nie macie wątpliwości.. Nie ma kompletnie żadnego sensu grzanie cała zimę dla 4 czy 6 osób.. Proste. Zresztą Wy chyba od początku nie nastawialiście się na "całoroczność". A my jesteśmy CAŁOROCZNI a to zobowiązuje.. No i mamy już np stałych gości światecznych (bożonarodzeniowych), pary sylwestrowe, które lubią "we dwoje, w ciszy, spokoju i przy kominku", no i zawsze ktoś na ferie.. Tak więc gra warta świeczki, jak to mówią Choć roboty więcej i jest trudniej logistycznie, fakt. Nic za darmo (ale jestem mądra...)! W domku elektryczne?? Ale pamietam piecyki u gości u Was ...? Co do much to są, latają i NA RAZIE je lubię bo się kojarzą z wiosną... Edytowane 17 Marca 2012 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.03.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Piecyk był jeden i problem był z rurą kominową ciągle, goście nie patrzyli na nic, poza tym nie umieli i jesli już palili, to hajcowai jak w hucie, co roku rura kominowa sie przepalała. Zrobliśmy elektrycznę, przynajmniej mamy to z głowy. Od maja do października tak dużo nie zużyją. No przyjechać musicie, bo tyyyyylu rzeczy jeszcze nie widzieliście, no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts