Gagata 18.03.2012 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Ano tak.... Wiesz, że chcemy! A ja wiem, że takie gadanie to se można w ... buty włożyć.. Faktem jest, że przez Bazyśke ta sytuacja jeszcze bardziej się skomplikowała.. ale na razie. Teraz jak gdzies wyjedziemy (planujemy k. Wielkanocy pierwszy raz) to na razie z nią, bo jeszcze za mała na zostawianie jej z sąsiadami (ale powoli ją z nimi "socjalizujemy"). Bazyli ich bardzo lubił, więc będzie dobrze. Na koniec kwietnia mamy wesele mojej córy - musimy wyjechać do Wrocka, na dwa dni, SAMI. Bez psa. Będzie test (czy ja się wyluzuję na tym weselu ??? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Mam nadzieję, że może jednak... jakoś... do września... Naprawdę mam nadzieję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.03.2012 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Do września w sumie kupa czasu (z przewagą kupy, jak mówi mój mąż)! Może do września przeprowadzimy się w Wasze tereny i w ogóle wszystko będzie prostsze... (tak se gadam.. , ale - kto to wie co będzie.. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2012 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Mów, kochana, mów, czasem bywają samospełniające się przepowiednie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.03.2012 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Gagata, ja nie chcę być niegrzeczna, ale Depsi tereny są bardzo odległe od tych jedynie słusznych terenów branych do tej pory pod uwagę ... nie chcę być niegrzeczna, powtarzam, dlatego wychodzę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.03.2012 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 No szlag by to. Brazunia wracaj!!!!!! Szlag by... Człowiek coś chlapnie i nie pomyśli.... Taki mamy teraz trudny czas i zaczynam chyba bredzić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.03.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Wróciłam ... bo nie mogę słuchać, jak bredzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Hm...Nie ukrywam, że zrobiło mi się jakoś przykro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.03.2012 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Taki mamy teraz trudny czas i zaczynam chyba bredzić.. Nie tylko TY jedna... Pozdrówka No i oczywiście mizianka dla Brazyśki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.03.2012 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 (edytowane) Ale głupoty gadasz DPSia, widzę, że nie ja jedna bredzę.... DLACZEGO CI DO JASNEJ ANIELKI PRZYKRO ? ..Bo Cię stuknę ! ..No i to są skutki bredzenia "na antenie".. Edytowane 19 Marca 2012 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.03.2012 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Dzięki Łosia. I miziamy, miziamy, miziamy ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.03.2012 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Brazka - NO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.03.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Ale głupoty gadasz DPSia, widzę, że nie ja jedna bredzę.... DLACZEGO CI DO JASNEJ ANIELKI PRZYKRO ? ..Bo Cię stuknę ! ..No i to są skutki bredzenia "na antenie".. Przykro mi, bo jak Braza mówi, że nasze tereny to nie są brane pod uwagę, to Ty mówisz, że tak sobie bredzić zaczęłaś... Znaczy - my gorsi jacyś, szkoda nawet brać pod uwagę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.03.2012 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 No jednak Cię stuknę. Za takie wnioski.Wrrr.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.03.2012 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Mamy, jak wiedzą niektórzy (w tym Ty, DPS-iu), pewien plan na przysłośc, chwilowo jednak jestesmy zablokowani. Ale plan jest nadal ten sam, choć co będzie to ... pożyjemy, zobaczymy... Póki co stwierdzenie, że "przeprowadzimy się w Wasze tereny" (w sensie lubuskie) to jednak raczej żart.. I doprawdy nie dlatego, że jest brzydko (jest pięknie!) a już fakt, że mieszka tam DPSia to argument prawie wystarczający sam w sobie... Ale to chyba oczywiste i niepotrzebnie to piszę...? :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.03.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Ależ nie mówię o przeprowadzani, mnie chodzi wyłącznie o odwiedzanie, nie marzę nawet o przeprowadzaniu, wiem, że plan był inny... A walnąć się nie dam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.03.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 ktoś te bredzenie może w .......... kupie wyjaśnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.03.2012 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 No a czy ja mówiłam do Brazy o ODWIEDZANIU????????!!!!!!! ...Zastanowię się z tym stuknięciem.. z liścia dać nigdy nie zaszkodzi.... Co nie, Jamlesie? Teraz już wyjaśniłyśmy Ci ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.03.2012 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Ufff, jak dooobrzee... wreeeszcie... co za ulga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.03.2012 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 No a czy ja mówiłam do Brazy o ODWIEDZANIU????????!!!!!!! ...Zastanowię się z tym stuknięciem.. z liścia dać nigdy nie zaszkodzi.... No kiedy właśnie nie mówiłaś, o czym mówisz!!! Odgryzę się, jakby co... Jakem Pre... cośtam... A Bazyśka słodka i piękna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts