Gagata 21.03.2012 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 z wiekiem to się chodzi spać z kurami a nie z sowami Czyli z wiekiem zostaniemy kurami nie skowronkami... szkoooda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.03.2012 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 i ile naliczyła???:lol2: Tsy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.03.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 "Wyłapie was wsystkie"... jakiem CC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.03.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 A rc...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.03.2012 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 "Wyłapie was wsystkie"... jakiem CC Ale te żurawie czy te kury?? Myślisz, że taki brudne myśli, odnośnie tych żurawii, chodziły je po główce....? Małpie jednej paskudnej...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.03.2012 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 A rc...? DPSia - co to jest rc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.03.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 No jak to co???? Reksio Corso!!! O żurawiach się nie wypowiem, u nas to tylko badżanty nam łażą i psiątka denerwują... i na dodatek nie dają się upolować:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.03.2012 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Kurka wodna, faktycznie. Ale jestem .... eee...tego.. niedomyślna.... Te małe litery mnie zmyliły (dla usprawiedliwienia..) No co za bezczele z tych bażantów! Tak się nie dawać upolować ! A żurawie też, jak zlądują na łące, to się mocno na dystans trzymają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.03.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Emi latem obszczekiwała bociana, który zlewał ją kompletnie i nie przerywał polowania na myszy.A ja się zastanawiam, czy coś poluje na kleszcze? Jeżeli tak, to ja bardzo chętnie takie coś w dużych ilościach zapuszczę na okolicznych łąkach! Będę dokarmiała zimą i miziała, po czym trzeba, żeby tylko chciało tu mieszkać i się rozmnażać.Cholerstwa się pojawiły - czas zakrapiać zwierzynę domową! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.03.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 No bo nie wiedzieć czemu napisało mi się małe, miało być OCZYWIŚCIE DUŻE. Karuś to już tak się nauczył, że zanim cokolwiek pogoni, to ogląda się na nas, czy wolno. Jak wolno - hurrra! Dzisiaj kurę zapędzał z powrotem na wybieg, bo wyskakuje, małpa jedna, do sadu i na grządki idzie grzebać. Ale miał radości, a kura jak wrzeszczała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.03.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Moje się nie oglądają, jak ruszą to ani chóry anielskie ani trąby jerychońskie ich nie zatrzymają. Dopiero jak wszystkie łajzy na drzewa pozwiewają to wracają. Kiedyś z daleka ruszyły do kur moich, ja cała w strachu, że mi się stado przetrzebi a psinki parę metrów przed kurakami stanęły jak wryte, dosłownie policzyły sztuki i wróciły do mnie. Co dziwne każda nowa kura jest bacznie obserwowana, rozróżniają swoje stado. Jak były małe to udało im się kaczkę zabawić na śmierć... i kurcząt parę. Ciocia ich tak "dobrze" uczyła. Na szczęście w porę (chyba?) resocjalizację przeszły i póki co jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.03.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Gagata rc jest normalnie... zajebiaszcza Moja paskuda też nigdy nie ma dość miziania... chyba, że chwilowo goni sarnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.03.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Coś mnie się chrzani net i chyba tekst do Ciebie poszedł w niebo... Jednak nie... jest powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.03.2012 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 On taaaaaaki maleńki, że sarny mogą go pomylić z jakimś napalonym kozłem, hehe:D trza było beżowego kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.03.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 No i masz - wyobraźnia mi obrazek podsunęła - przodem sarna, za nią doguś, a za nimi spocona i wrzeszcząca właścicielka, usiłująca dogonić to, co się dogonić nie da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 22.03.2012 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Agduś - to jakby co - ja idę w jakąś spółkę! Nienawidzę tych małych skur.synków!!! DPSia, Arctica - Bazyli kiedyś (ale to nie tu u nas) pogonił kurę sąsiadów (która weszła na nieswoje podwórko, sama sobie winna..) i, niestety, wgniótł ją w płot... Może nie chciał źle..... Łosia - Dziękujemy z panną za te słowa ! Powiem Ci, że w ogóle wszystkie molosowate są piękniste! Ja bym była bardzo ucieszona jakbyś co jakiś czas pokazała fotkę Ferdynanda jak się z czasem zmienia (tzn rośnie ). Zaglądasz czasem na forum na molosy.pl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.03.2012 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Ho ho, jaka koleżanka nam się internetowo - forowa zrobiła! I dobrze, przynajmniej mozna częściej z Tobą pogadać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 22.03.2012 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 ..znaczy się, DPSia - TO O MNIE ?? Nasza pani od .. rachunkowości (lic. ekonomiczne) mówiła zawsze "Nie mów znaczy się - to nieinteligentnie"... Taka już widać jestem - nieyntelygentna.. i taka zostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.03.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Znaczy się - o Tobie, bo wcześniej to Cię wcale nie bywało na fm! Przerwę przecie miałaś długą dość, prawda? I cieszę się, że przerwa na razie (oby jak najdłużej) się zakończyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.03.2012 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Niby niepoprawne, ale zostało mi po pewnej książce. Znaczy "znaczy" mi zostało.Dzisiaj Rysiek usiłował zamordować wilczura sąsiadów, ale płot mu przeszkodził. Znaczy Ryś wpadł na płot, którego nie zauważył chyba w amoku, i płot wytrzymał. Wilczur żyje.Potrzebny mi chyba jakiś średnio groźny pies, coby Rysia wyedukować, że nie każdy kundel ma charakter taki jak Emi. Inaczej dureń zginie marnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts