Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze U GAGATY

Recommended Posts

Gagata, co masz do bocianów? Takie ładne ptaszyska! I ponoć zjadają wszystko, co żyje i przez gardło się przeciśnie. Żeby tak jeszcze kleszcze zjadały...

Czy cokolwiek zjada kleszcze? A może te cholery chorują na coś? Zastanawiam się nad prywatną krucjatą...

Futrzaki zabezpieczone mamy, ale zdejmuję z białego futra Miśki niewczepione kleszcze na tyle często, że nie mogę się nie zastanawiać, ile tego cholerstwa na czarnym futrze Carmen wjechało do domu i spadło na fotele, sofę, krzesła...

• Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U nas jeszcze kleszczy nie ma.

Pełen luz i spokój.

Karuś, niestety, zupełnie nie daje się zsocjalizować z innymi psami.

Mój ojciec na świeta beztrosko przyjechał ze swoją sunią.

Oczywiście, pierwsze, co psy zrobiły, to postanowiły ustalić, czyj to teren i kto tu rządzi. :bash:

W efekcie Ama spędziła 3 dni praktycznie zamknięta cały czas.

Boszsz, jacy rodzice bywają czasem nieodpowiedzialni, to szok!!!

Wiesz, Agduś, mnie nie chodzi tyle o bociusie, które kocham, szczególnie jak sie pokazują po dlugiej niebytności (czyli teraz), ino o te zawiniątka w ich dziobach czasami... spadają w niewłaściwym momencie...i/albo miejscu.. Ale może w moim wieku... dałyby se siana już :rolleyes:

DPSia- może coś by się dało z Karusiem jeszcze zrobić, ale byłaby żmuuuudna praca. Pewnie ten problem az tak bardzo Wam nie dokucza (pomijając nieodpowiedzialnych rodziców..).

Panna B. nad polskim morzem!

Ale było faaajnie...

morze6.jpg

morze1.jpg

Nad morze zawsze jest fajnie!!!

A komu jak komu ale Brazie można wierzyć w temacie morza :cool:..

...A, nawiasem mówiąc, mielismy juz nie jechać, bo od dnia Waszego u nas pobytu pogoda się skisiła.. ale w piątek jakby ciut się przejasniło a ponieważ to był ostatni dzień to - zaryzykowaliśmy. I było super :-)

Tylko fotki średnie bo jednak było ogólnie szaro.

Teraz tylko komendę "uśmiech proszę" musicie trenować;)...

Na pierwszym zdjęciu tylko uśmiechu brakuje do tego pozowania:rolleyes:

Wiesz co Arctica, te psy chyba tak mają...

Mój też się nie uśmiecha... chyba, że dyszy na maksa... a zwykle wygląda na zmartwionego a jak się zmarszczy to na strapionego :rolleyes:

Spojrzenie smutasa ale założę się, że ogonkiem nadrabia nabijając radośnie siniaki ;)

Złośliwiszon i tyle. ;)

Wczoraj Sołtys wystąpił po raz pierwszy w roli ekonoma i przećwiczył mnie na kręgosłup szyjny.

Nie było łatwo, oooj nieee...

Czy Romek też na początku miał takie kłopoty z wykonaniem ćwiczeń? :o

Ja to jak jakas łamaga normalnie, w dodatku osiemdziesięcioletnia... :sick:

Kłopoty z samym wykonaniem to chyba nie, ale na pewno na początku trzeba "się rozruszać".Te co podesłałam to są chyba takie...proste (przynajmniej mnie się tak zdaje jako widzowi...) ale jednak ten czas trzeba na to przeznaczyć i SIĘ TEGO TRZYMAĆ KONSEKWENTNIE. I z tym bywa problem na dłuższą metę..

ZAWSZE kiedy poćwiczy to potem mówi, że się po tym od razu lepiej czuje!

A jutro jedziemy do fizjoterapeutki poleconej tu w okolicy, na masaże i inne zabiegi i Romek ma dostać specjalny zestaw ćwiczeń dla siebie do domu (u niego na lędźwiowy).

Zobaczymy........

Przecie to arystokracja, a nie zwykłe kundle jakie coby się szczerzyć do obiektywu... celebryty też nie:rotfl:...

Tia... może to i lepiej... patrząc na dzisiejsze pseudoswiezdy...:bash:

Ale faktycznie Arctica - na pierwszej fotce zapozowała na całego! Nie wierzyłam normalnie swemu szczęściu, że zechciała ;-)

Wtedy jak moja zaraza zapozuje to zazwyczaj nie mam aparatu ani nawet telefonu...:(

A moje tam lubią pozować, Hannah to od urodzenia właściwie, Salma teraz dorosła...

no arystokracja to one nie som to muszą się na obiektyw pchać:rolleyes:;)

Chociaż jak tak myślę o Salmie... i jej pozie na moim wielkim kamieniu to ona chyba nauczyła się mnie doskonale olewać... "siedzę i obserwuję i guzik mnie obchodzi co ty robisz:rolleyes:"...