Agduś 13.04.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Gagata, co masz do bocianów? Takie ładne ptaszyska! I ponoć zjadają wszystko, co żyje i przez gardło się przeciśnie. Żeby tak jeszcze kleszcze zjadały...Czy cokolwiek zjada kleszcze? A może te cholery chorują na coś? Zastanawiam się nad prywatną krucjatą...Futrzaki zabezpieczone mamy, ale zdejmuję z białego futra Miśki niewczepione kleszcze na tyle często, że nie mogę się nie zastanawiać, ile tego cholerstwa na czarnym futrze Carmen wjechało do domu i spadło na fotele, sofę, krzesła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.04.2012 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 oj łosia, a jakby tak ferdynand spotkał się z panną bazylią..... ja zapraszam , jak już wspominałam w inszym dzienniku... Od janek macie jeno 90 km... Kierunek na kozienice super by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.04.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 U nas jeszcze kleszczy nie ma. Pełen luz i spokój. Karuś, niestety, zupełnie nie daje się zsocjalizować z innymi psami. Mój ojciec na świeta beztrosko przyjechał ze swoją sunią. Oczywiście, pierwsze, co psy zrobiły, to postanowiły ustalić, czyj to teren i kto tu rządzi. W efekcie Ama spędziła 3 dni praktycznie zamknięta cały czas. Boszsz, jacy rodzice bywają czasem nieodpowiedzialni, to szok!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 15.04.2012 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Wiesz, Agduś, mnie nie chodzi tyle o bociusie, które kocham, szczególnie jak sie pokazują po dlugiej niebytności (czyli teraz), ino o te zawiniątka w ich dziobach czasami... spadają w niewłaściwym momencie...i/albo miejscu.. Ale może w moim wieku... dałyby se siana już DPSia- może coś by się dało z Karusiem jeszcze zrobić, ale byłaby żmuuuudna praca. Pewnie ten problem az tak bardzo Wam nie dokucza (pomijając nieodpowiedzialnych rodziców..). Panna B. nad polskim morzem! Ale było faaajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.04.2012 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Nad morze zawsze jest fajnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 15.04.2012 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Nad morze zawsze jest fajnie!!! A komu jak komu ale Brazie można wierzyć w temacie morza .. ...A, nawiasem mówiąc, mielismy juz nie jechać, bo od dnia Waszego u nas pobytu pogoda się skisiła.. ale w piątek jakby ciut się przejasniło a ponieważ to był ostatni dzień to - zaryzykowaliśmy. I było super Tylko fotki średnie bo jednak było ogólnie szaro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.04.2012 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Żałuję, że nie byłam nad morzem tak bardzo poza sezonem. W sezonie pokonywaliśmy całe kilometry wzdłuż plaży, żeby znaleźć w miarę bezludne miejsce. No chyba, że to było na Łotwie albo w Estonii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.04.2012 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Panna B nad morzem słodziasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.04.2012 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Panna Bazylia naprawdę słodka i do schrupania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 15.04.2012 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 A wykorzystuje to babsztyl jeden na całego i bez umiaru... A nad nasze morze tylko po sezonie! A ponieważ sezon krótki - da się zrobić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.04.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Teraz tylko komendę "uśmiech proszę" musicie trenować... Na pierwszym zdjęciu tylko uśmiechu brakuje do tego pozowania:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.04.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Teraz tylko komendę "uśmiech proszę" musicie trenować... Na pierwszym zdjęciu tylko uśmiechu brakuje do tego pozowania:rolleyes: Wiesz co Arctica, te psy chyba tak mają... Mój też się nie uśmiecha... chyba, że dyszy na maksa... a zwykle wygląda na zmartwionego a jak się zmarszczy to na strapionego Spojrzenie smutasa ale założę się, że ogonkiem nadrabia nabijając radośnie siniaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.04.2012 04:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Przecie to arystokracja, a nie zwykłe kundle jakie coby się szczerzyć do obiektywu... celebryty też nie:rotfl:... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.04.2012 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 No dokładnie jak pisze Łosia! Śmieje się całom paszczom jak się zdyszy tylko. A tak to ciągle tylko bidne zafrasowane..... Ale faktycznie Arctica - na pierwszej fotce zapozowała na całego! Nie wierzyłam normalnie swemu szczęściu, że zechciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.04.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Karuś to never nie chce pozować - jak tylko widzi obiektyw, to zaraz pysk odwraca w drugą stronę. Celebryta taki, dość ma paparazzich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.04.2012 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Skromniś po prostu .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.04.2012 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Złośliwiszon i tyle. Wczoraj Sołtys wystąpił po raz pierwszy w roli ekonoma i przećwiczył mnie na kręgosłup szyjny. Nie było łatwo, oooj nieee... Czy Romek też na początku miał takie kłopoty z wykonaniem ćwiczeń? Ja to jak jakas łamaga normalnie, w dodatku osiemdziesięcioletnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.04.2012 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Kłopoty z samym wykonaniem to chyba nie, ale na pewno na początku trzeba "się rozruszać".Te co podesłałam to są chyba takie...proste (przynajmniej mnie się tak zdaje jako widzowi...) ale jednak ten czas trzeba na to przeznaczyć i SIĘ TEGO TRZYMAĆ KONSEKWENTNIE. I z tym bywa problem na dłuższą metę..ZAWSZE kiedy poćwiczy to potem mówi, że się po tym od razu lepiej czuje! A jutro jedziemy do fizjoterapeutki poleconej tu w okolicy, na masaże i inne zabiegi i Romek ma dostać specjalny zestaw ćwiczeń dla siebie do domu (u niego na lędźwiowy).Zobaczymy........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.04.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Przecie to arystokracja, a nie zwykłe kundle jakie coby się szczerzyć do obiektywu... celebryty też nie:rotfl:... Tia... może to i lepiej... patrząc na dzisiejsze pseudoswiezdy... Ale faktycznie Arctica - na pierwszej fotce zapozowała na całego! Nie wierzyłam normalnie swemu szczęściu, że zechciała Wtedy jak moja zaraza zapozuje to zazwyczaj nie mam aparatu ani nawet telefonu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.04.2012 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 A moje tam lubią pozować, Hannah to od urodzenia właściwie, Salma teraz dorosła... no arystokracja to one nie som to muszą się na obiektyw pchać Chociaż jak tak myślę o Salmie... i jej pozie na moim wielkim kamieniu to ona chyba nauczyła się mnie doskonale olewać... "siedzę i obserwuję i guzik mnie obchodzi co ty robisz:rolleyes:"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts