Gagata 17.04.2012 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 A Chociaż jak tak myślę o Salmie... i jej pozie na moim wielkim kamieniu to ona chyba nauczyła się mnie doskonale olewać... "siedzę i obserwuję i guzik mnie obchodzi co ty robisz:rolleyes:"... Jak znam cc to najbardziej prawdopodobne :yes: Może z mała poprawką - "SIEDZĘ i OBSERWUJĘ co robisz - może to się okaże ciekawe.." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.04.2012 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Powiedziałabym: "Siedzę i WIDZĘ cię. Uważaj!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.04.2012 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Jak znam cc to najbardziej prawdopodobne :yes: Może z mała poprawką - "SIEDZĘ i OBSERWUJĘ co robisz - może to się okaże ciekawe.." No coś Ty! To tekst Hany... Salemkę to najwyżej zainteresuje co jej ukochany pan robi, mnie zlewa całkowicie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Moja patrzy w obiektyw jak znudzona księżniczka: "No tak, znowu będą się mna chwalić!" Jak ma dobry humor, to się uśmiechnie półgębkiem .... Ot, taki wielkopański gest dla maluczkich .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.04.2012 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Halooo! Gospodyniiii! Herbaty bym się napiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.04.2012 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Proszsz.. (ze względu na filiżankę .. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.04.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 No! Śliczności! I jeszcze wanilia, mniam! Wiesz, że ostatnio zatęskniło mi się za Twoją pieczenią? Albo mielone to były...? Jak byliśmy u Was, to robiłaś jakieś mięso, chyba pieczeń, bo w brytfance toto było. I wiesz, że do dziś smak pamiętam...? Kurde, naprawdę jestem straszliwym łasuchem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.04.2012 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 DPSia to była pieczeń ale ..... nie mialam jeszcze wyczutej tej duchówki i ona była za twarda ... Do dziś mi wstyd wlasciwie, więc ciesze się, że tylko DOBRE WSPOMINIENIA pozostały... Ale człowiek ma takie tendencje do idealizowania wspomnień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.04.2012 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 To ładnie Artica, żeście się tak ze Ślubnym pieskami podzielili.... Albo to ONE zrobiły losowanie...krótsza zapałka - pan, dłuższa - pańcia. A może - zagrały o Was w karty???? ...co ja wypisuję....????????????????????????????????????????????????????? :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.04.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Czy Ty aby czytasz, co Ty piszesz?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.04.2012 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 No właśnie - po fakcie.Ale chyba przestane w ogóle (dla zachowania względnego zdrowia psychicznego i w miarę dobrego zdania o samej sobie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.04.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 ...co ja wypisuję....????????????????????????????????????????????????????? :eek: Czy Ty aby czytasz, co Ty piszesz?! No właśnie - po fakcie. Ale chyba przestane w ogóle (dla zachowania względnego zdrowia psychicznego i w miarę dobrego zdania o samej sobie). Uwielbiam Was...:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.04.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 To ładnie Artica, żeście się tak ze Ślubnym pieskami podzielili.... Albo to ONE zrobiły losowanie...krótsza zapałka - pan, dłuższa - pańcia. A może - zagrały o Was w karty???? ...co ja wypisuję....????????????????????????????????????????????????????? :eek: jednak stawiam na zapałki, bo w karty to chyba w pokerka by musiały, nieee??? Salma to tak tendencyjnie mężowa jest... jak micha pusta to pani do łask wraca:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.04.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 No! Śliczności! I jeszcze wanilia, mniam! Wiesz, że ostatnio zatęskniło mi się za Twoją pieczenią? Albo mielone to były...? Jak byliśmy u Was, to robiłaś jakieś mięso, chyba pieczeń, bo w brytfance toto było. I wiesz, że do dziś smak pamiętam...? Kurde, naprawdę jestem straszliwym łasuchem. eeeee... to Ty na mięcho łasuch jesteś... trzeba było tak od razu, a ja Cię próbowałam na sernik skusić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.04.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 jednak stawiam na zapałki, bo w karty to chyba w pokerka by musiały, nieee??? Eee tam może grały w oczko albo 358 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.04.2012 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 eeeee... to Ty na mięcho łasuch jesteś... trzeba było tak od razu, a ja Cię próbowałam na sernik skusić Kochana - moim kłopotem jest to, że ja jestem łasuch na prawie wszystko... Lubię mięsko, warzywka, owocki, ciasta dobre, lody też, w ogóle lubię jeść! Tylko nie lubię tego, co wszyscy kochają. Nie tykam śledzi, nie przepadam za rybami, golonka jest paskudna, tatara nie ruszę nawet widłami, galareta jest galaretowata i nieapetyczna. Mój chłop zawsze bardzo się cieszy, że siedzi koło mnie na przyjęciach wszelakich. Za to nie oddam wędlinek, sałatek, dobrego mięska i pysznego ciasta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.04.2012 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 (edytowane) DPSia - a nie lubisz kwaśnego w ogóle? śledzi żadnych czy w occie? Może to jakieś rozwiązanie by było dla Ciebie względem tego chudnięcia? Nie mogłabyś przestawić się na różne marynatki ZAMIAST słodyczy...???????????????????????????????????????? Chmmm... Podobno ocet (głównie jabłkowy-zdrowy!) pomaga bardzo przy odchudzaniu, przyspiesza te tam procesy co trzeba. Kiedyś juz pisałam - z rana na czczo szklankę wody z cytryną (a niektórzy piją własnie z octem jabłkowym), odczekać z pół godzinki i dopiero jeść. Mona sobie postawić koło łóżka i wypić po przebudzeniu przed wstaniem (to ponoć korzystne nawet żeby tak to zrobić czyli w pozycji leżącej). Na zmniejszanie brzucha najlepiej robi! Na zmniejszanie brzucha to w ogole najlepiej pamietać o przerwie nocnej czyli odpowiednio długo nie jeść nic między kolacją a sniadaniem, żeby to wszystko co zjedzone poprzedniego dnia miało się szansę strawić a reszta .. chmm.. wylecieć w diabły. Żeby nie wrzucać dzisiejszego jedzenia na wczorajsze.. Dobrze jest też zjeśc wieczorem trochę kefirku to bardzo ładnie działa na powyższe procesy.. Ze słodyczami to jak z każdym nałogiem - jest ciężko ale da się tylko trzeba konsekwentnie odstawić. I przestanie Cię ciągnąć, jak przestaniesz jeść. Dopóki jesz to chcesz jeść dalej. No i nie mieć nic słodkiego w domu. A do sklepu daleko Edytowane 19 Kwietnia 2012 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.04.2012 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 No właśnie Łosia, my se tak z DPSią czasem popitalamy Sama wiesz, jak to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.04.2012 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Arctica - Salma jest nie tyle tendencyjna co PRIORYTETY SOM. Jasna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.04.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Kiedy ja słodyczy nie jeeem! Nie jadłam nic słodkiego już od nie wiem jakiego czasu!!! :cry: Wodę z octem jabłkowym albo cytryną mogę pić, a nuż pomoże... Mięsa to nie jadłam od świąt!!! Tylko owoce i warzywa, od wielkiego dzwonu zupka u babci!!! I PRZESTAŁAM CHUDNĄĆ. Aaaaa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts