Gagata 19.04.2012 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Uważaj z tymi owocami. Moja ex teściowa opowiadała jak to się spasła owocami, kiedy się własnie chciała odchudzić. CUKIER W OWOCACH. DUŻE ILOŚCI! Pij tę wodę z rana - zobaczysz! A i apetyt Ci zmniejszy na dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.04.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 No właśnie Łosia, my se tak z DPSią czasem popitalamy Sama wiesz, jak to jest Jaaaa????? A skond... ja same mondrości jeno wypisuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.04.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Boszszszeeee, jak ja marzę o pieczeni!!!! Już od pewnego czasu przymierzam się do napaści na sąsiadkę ... Ona ma piekarnik .... Barszcz czerwony Gagaty .... miodzio!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.04.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Hmmm... wprawdzie nie mam pieczeni ale zakupiłam na łykend schabik cielęcy mam zamiar zrobić z niego medalioniki w polewie z lazura oraz spagetti po Osiowemu Najszło mnie cóś na gotowanie.. chyba powinnam usiąść spokojnie w kątku i poczekać... AŻ MNIE TA GOOPOTA PRZEJDZIE... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.04.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Wpadłam zobaczyć, co słychać, a tu się jedzenie z odchudzaniem przeniosło!Wyrzuty sumienia się obudziły...Sprawdzę, czy mam w domu ocet jabłkowy. Chyba ostatnio kupowałam, bo rodzina winegreta z jabłkowym preferuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.04.2012 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Dobra, dzisiaj dzień warzywny, żeby nie było, że cukier w owocach wpieprzam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.04.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Pisałam już u Agduś ... nie wiem, czy przeżyję kolejne forumowe wielkie odchudzanie .... błaaaagaaaam!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.04.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Pewnie byś nie przeżyła, gdybyś się przyłączyła. Czytaj więc o niedoli koleżanek i ciesz się, że Ciebie to nie dotyczy! I lepiej się nie odzywaj, bo w końcu ktoś Cię uszkodzi z zawiści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.04.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Braza, Ty się odchudzasz permanentnie, tylko, że Twoje odchudzanie jest paskudne, bo śmierdzi nikotyną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 22.04.2012 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Brazka - Ty kup se taki piekarnik "przenośny" co my mamy (widziałaś!), cos k. 300-400zł. I pieczesz co chcesz! Wielkości (i z wyglądu) dużej mikrofali ale to zwykły piekarnik elektryczny z blachami i nawet z rożnem. jest trochę mniejszy od zwykłego piekarnika ale poza tym - wszystko w nim zrobisz. Cos w tym stylu: Tu jest nawet aukcja (ale tych firm nie znam): http://allegro.pl/piekarnik-rozen-grill-optimum-1500w-22l-gw-2lata-i2264369524.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 22.04.2012 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Jaaaa????? A skond... ja same mondrości jeno wypisuję... Jaaaasne, jaaaaaasne. Łosie to wery bardzo tylko poważne som i do rzeczy gadajom. Sie wie.:rolleyes: No! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 22.04.2012 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 A w ogóle to taki ocet jabłkowy PONOĆ łatwo (!!!???) można samemu zrobić.No nie wiem...Może spróbuję ..? jablka swoje mam (tzn bede mieć).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 22.04.2012 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Barszcz czerwony Gagaty .... miodzio!!!! Dziękuję, Brazunia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.04.2012 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 No. Całkiem jak Brazowa pomidorowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.04.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 O takim piekarniku myślę juz pd jakiegoś czasu i w końcu sobie fundnę, na pewno! To będzie pierwsza rzecz, jaką kupię gdy Szanowny w końcu znowu zacznie zarabiać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.04.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Jaaaasne, jaaaaaasne. Łosie to wery bardzo tylko poważne som i do rzeczy gadajom. Sie wie.:rolleyes: No! Raczej od rzeczy :rotfl:ale trza się jakoś wyluzować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.04.2012 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Też taki mam w stodole, a na wierzchu ma jeszcze dwa palniki elektryczne. Bardzo przydatny jest, pomyśl koniecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.04.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Tak sobie zajrzałam ... Agdusiowa i moja Latorośl egzamin piszą, trzymajcie kciuki aż do czwartku!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 24.04.2012 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Ooooo - no taaaak, to już! - TRZYMAMY oczywiście za Brazówkę i Agdusiówkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.04.2012 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 No wszyscy trzymamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts