Arctica 26.04.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 oj kombinujesz... samo wyjdzie:yes: pamiętam na początku ciężko było, szczególnie z teściową bo teście to przeważnie równe chłopy, nieee??? na świekrę bym nie wpadła, a to nie jest konfiguracja teściowa-teściowa?... tak myślałam:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 26.04.2012 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 No ale co jak się samej jest teściową????? (czy tam świekrą....) Kombinuję kombinuję Arctica, ale wiem że samo wyjdzie... Ale jak mnie już zięć (a nie zięć in spe) spyta jak ma do mnie mówić to wolę być przygotowana...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.04.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Mam podobne doświadczenia jak Agdus i Gagata - do swoich teściów zwracałam się bezosobowo jak tylko mogłam, przez gardło nie chciało mi przejść nic innego, teraz na szczęście mogę mówić dziadek, babcia ... tak się przyjęło i niech tak zostanie. Odnoszę wrażenie, że swojemu ewentualnemu przyszłemu zięciowi zaproponuję formę "po imieniu" tak długo, jak długo nie przekroczy pewnych granic. Teść i teściowa to absolutnie obcy ludzie, więc skąd do cholery wziął się u nas ten głupi zwyczaj nazywania ich mamą i tatą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.04.2012 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 No - obcy to nie są, bo ich znasz przecie. Za to nie są spokrewnieni, podobnie zresztą jak własny mąż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.04.2012 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Ufff. Wydałam dziecko za mąż. Muszę powiedzieć, że imprezka była baaaardzo udana A pogoda..... marzenie! A to ważne było w aspekcie samej ceremonii (urzędnik USC, bardzo fajny zresztą, udzielał ślubu w ogrodzie hotelowym-tak sobie młodzi wymyślili). Opowiem więcej jak trochę odsapniemy....................... Może jaka fotka... Wasza Teściowa ps. myślę, że będzie forma "Ty" ale z użyciem zwrotu "teściowa" - czyli np."Słuchaj, teściowo..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.04.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Czekam z niecierpliwością na obszerną relację i foty do znudzenia. Świekra in spe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.04.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Czeeee Teściowa!!! Też czekam na foto:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.04.2012 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Teściowo Szanowna, wielce się cieszę,iż imprezka udana, ale na relację (sz)czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.05.2012 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Depsia, Ty już jesteś teściowa bez in spe!!! Gagatki Kochane, dzięki jeszcze raz za pyszności i cudowny dzień w Waszym towarzystwie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.05.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Hej!!!! Gosooooodyniiiii!!!! Z Depsią podagrycznik smakowałaś czy co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.05.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Albo i Gagatkę komary pożarły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.05.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Musowo gdzies ich poniosło znowu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.05.2012 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Noo - poniosło. DPSia ma rację (jak zwykle ). Miotamy się, więc i z Brazkami mogliśmy się spotkać i z Szanownym ! (jakby kto wątpił - ON istnieje naprawdę...) Super było, ale się skończyło.... I zaraz po powrocie do domu przyjechały do nas (świeżo poślubione) dzieci z kolega i jego foto-sprzętem i zrobili Sesję Plenerową z cyklu "Na polu i w stodole". Myślę, że uda mi się coś pokazać, w każdym razie zabawa była przednia zdjęcia z wesela "się robią" (czy coś w tym stylu..). A na plaży Bazyśka znów zmieniła się w Latającego Zajączka: A potem, w nagrodę (za co???) wszyscy poszliśmy na looodyyyy w Dźwirzynie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.05.2012 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 No długi weekend piękny, ale gdzie ta obiecana relacja z zaślubin i foty? Miało byc do znudzenia i co...? Bazyśka - słodka w roli zajączka! Tylko co sie stało z reksio corso? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.05.2012 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 A nad morzem było 10stopni... kiedy tymczasem w środku Polski 30.... Ale piękne słońce-wystarczyło włożyć czapeczkę i kurteczkę i super. A relacja ślubno-weselna będzie, będzie,w swoim czasie..... Fotografowie szykują zdjęcia..mam obiecane niebawem... (??) Ja nie robiłam, bo się chciałam bawić a nie latać ze sprzęciorem A o Reksio-corso zapomnijmy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.05.2012 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Ale Ci panna wyrosła, hohooo!!!! Śliczna jest, początkowo podobna była do mojej Salmy teraz ma mordeczkę Hany:rolleyes: W środku dziś też zzzzzzzzzimno;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.05.2012 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 W środku dziś też zzzzzzzzzimno;) Nie przesadzaj... chłodno to dopiero wieczorem się zrobiło... Gagata, Bazyśka jest SUUUUPER!!! Pomijając wszystko zazdraszczam spotkań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 07.05.2012 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Arctica - to zrób fotki suniek - takie portreciki - porównamy... chciałabym zobaczyć Twoje panny "z twarzy"! Dziękujemy z Bazyśką wraz! Ona już taaaka duuuża a na kolanka chce dalej.. I pewnie nigdy chcieć nie przestanie.. Łosia - nooo, było znów miło bardzo! Skoda, że nie było z nami Łosia z Księciuniem.. To by się nasza Gwiazda ucieszyła...... (tak myślę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.05.2012 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Szkoda, to że nie wzięliście Brazy i nie przyjechali do nas! Dopiero byłoby fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 08.05.2012 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 DPSia - przypomnę pani delikatnie, że zachęcaliśmy panią aby dołączyła (wraz z małżonkiem) do naszego skromnego gronka...ale - TY WOLAŁAŚ SWOICH GOŚCI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts