DPS 08.05.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 To nadużycie i demagogia. Nie wolałam, tylko musiałam. I całe szczęście, że zostałam, inaczej by Jejtki nie przyjechali! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 08.05.2012 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Czyli WOLAŁAŚ i MUSIAŁAŚ No to jesteś usprawiedliwiona :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.05.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Manipulantka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 08.05.2012 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa????????? W życiu. :no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.05.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Dobra, musiałabym Cię nie znać, filozofie nasz. Umiejętność manipulanctwa masz opanowaną do perfekcji, ot co! Ale - masz wybaczone, Twój urok osobisty przeważa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Dlaczego mnie jeszcze Gagata nie zmanipulowała, no dlaczeeeegoooooo????? Siemanko wieczorne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.05.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Na bank to zrobiła, tylko Ty jeszcze się nie zorientowałaś, sieroto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 No patrz Pani, a ja myślałam, że mnie ominęła .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.05.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Że niby taka mała i chuda jesteś i Cię nie zauważyła, kiedy za styliskiem wideł stałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.05.2012 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Łosia - nooo, było znów miło bardzo! Skoda, że nie było z nami Łosia z Księciuniem.. To by się nasza Gwiazda ucieszyła...... (tak myślę) Ciekawe czy ona też tak myśli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.05.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Dzisiaj to chyba Gagata Romka manipuluje w tym słońcu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 10.05.2012 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Aaaa - mamy robotę "miastową" (musimy we Wrocku działac oboje).. No to działamy. Ja z tym manipulowaniem to nie wiem o sso chozzziii ... ??? Że niby ten tego z Romkiem na słoneczku...?? Dobra myśl - ale nie we Wrocku Łosia, jak ja bym chciała żeby się Książę spotkał z Bazylią w plenerze, póki młode oba są i ... ech - to by się działo.... I zdjęć trza by natrzaskać.... A - Brazka - chcesz, to cię zmanipuluję? chcesz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.05.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Zmanipuluj Brazę! Tylko nie tak, żeby Jej jakaś chęć do pracy nadmierna przyszła od tego manipulowania, bo w wakacje nie wytrzymam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.05.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Łosia, jak ja bym chciała żeby się Książę spotkał z Bazylią w plenerze, póki młode oba są i ... ech - to by się działo.... I zdjęć trza by natrzaskać.... A - Brazka - chcesz, to cię zmanipuluję? chcesz????? Toż ja tyż kcem... i zapraszam ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.05.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Agduś, spokojnie, aż taka podatna na manipulację nie jestem, moje wrodzone uwielbienie nicnierobienia zwycięża!!!! Gagacia, a w kierunku jakim Ty mnie ywentualnie chciałabyś mnie manipulować??? Bo nie wiem, czy w ogóle wchodzić w ten interes ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.05.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Jest interes? A ile mozna stracić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.05.2012 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 (edytowane) Jest interes? A ile mozna stracić? "- Co się mnie pytasz ile można stracić! Się mnie natychmiast zapytujesz ile można zarobić!" . . . "... - tu leży pies pochowany... - ...piees? - PIES! - Piesek! Jaka rasa? - Szlag mnie trafi... - Słuchaj, Rozencwajgowa ma na sprzedaż psa? Czy to jest może łyżew ? Wiesz, ja bym chętnie kupił, bo Hipek bardzo chce mieć łyżwa... No, ostatecznie może być sweter. Albo bulgot? Albo taki mały, biały dupelek... Słuchaj, tylko bron Boże jajnik! A to jest - jaka rasa? - Jaka rasa?... NORDYCKA, psiakrew odczep się od tego zwierzęcia, nieszczęście ty moje! - Słuchaj, Binieku, dwa tysiące za psa? Ja moge dać... trzydzieści złotych. Duży piesek? - OLBRZYMIE BYDLE!!! [słyszy telefonistkę] Złociutka, to nie do pani! Znaczy, co? Chwileczkę, Kuba, ta rozmowa za chwilę będzie kosztowała czterdzieści dwa złote! - No co to znaczy czterdzieści dwa złote, jak się kupuje i las, i tartak, i psa... - Wiesz co ja ciebie powiem? Ty wez sobie ten las za darmo... - A tartak? - A TAR.... A tartak to ty sobie weź tyż za darmo... - A pies? - A pies?... A pies ci mordę lizał!!!!!!!!!!!!!!!" No NIE MOGŁAM SIĘ POWSTRZYMAĆ! Ale u Amerykanów to by nie przeszło - niepoprawne politycznie jak cholera! Co to ma być "NORDYCKA psia krew???" Bo ja byłam na "Nietykalnych" wczoraj - film PIERWSZA KLASA! POLECAM! A Ameryka go ponoć nie łyknęła bo "niepoprawny politycznie" Smutne.. Strasznie sztuczny twór ta Ameryka (północna). Noooooo Brazunia (i Agduś) Wy chyba nie myślicie że ja jestem w stanie zmanipulować kogokolwiek w kierunku DO pracy?????????? Czy ja jestem Preeeee.... eee, tego.. DPSia??? Edytowane 12 Maja 2012 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.05.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 A skąd ja mam wiedzieć, co Ty jesteś w stanie zrobić?!Wiem, że mnie zmanipulować w kierunku DO pracy nie udało się jeszcze nikomu. A wielu próbowało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.05.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 "- Co się mnie pytasz ile można stracić! Się mnie natychmiast zapytujesz ile można zarobić!" . . . "... - tu leży pies pochowany... - ...piees? - PIES! - Piesek! Jaka rasa? - Szlag mnie trafi... - Słuchaj, Rozencwajgowa ma na sprzedaż psa? Czy to jest może łyżew ? Wiesz, ja bym chętnie kupił, bo Hipek bardzo chce mieć łyżwa... No, ostatecznie może być sweter. Albo bulgot? Albo taki mały, biały dupelek... Słuchaj, tylko bron Boże jajnik! A to jest - jaka rasa? - Jaka rasa?... NORDYCKA, psiakrew odczep się od tego zwierzęcia, nieszczęście ty moje! - Słuchaj, Binieku, dwa tysiące za psa? Ja moge dać... trzydzieści złotych. Duży piesek? - OLBRZYMIE BYDLE!!! [słyszy telefonistkę] Złociutka, to nie do pani! Znaczy, co? Chwileczkę, Kuba, ta rozmowa za chwilę będzie kosztowała czterdzieści dwa złote! - No co to znaczy czterdzieści dwa złote, jak się kupuje i las, i tartak, i psa... - Wiesz co ja ciebie powiem? Ty wez sobie ten las za darmo... - A tartak? - A TAR.... A tartak to ty sobie weź tyż za darmo... - A pies? - A pies?... A pies ci mordę lizał!!!!!!!!!!!!!!!" No NIE MOGŁAM SIĘ POWSTRZYMAĆ! Ale u Amerykanów to by nie przeszło - niepoprawne politycznie jak cholera! Co to ma być "NORDYCKA psia krew???" Bo ja byłam na "Nietykalnych" wczoraj - film PIERWSZA KLASA! POLECAM! A Ameryka go ponoć nie łyknęła bo "niepoprawny politycznie" Smutne.. Strasznie sztuczny twór ta Ameryka (północna). Noooooo Brazunia (i Agduś) Wy chyba nie myślicie że ja jestem w stanie zmanipulować kogokolwiek w kierunku DO pracy?????????? Czy ja jestem Preeeee.... eee, tego.. DPSia??? Nooo, przyjemność mi sprawiłas WIELKĄ tym przypomnieniem! Kurczę, stare skecze kabaretowe, odgrywane przez fachowych aktorów wciąż jednak są w pierwszej lidze! A pamietasz Fronczewskiego i Pszoniaka? "Studiował u nas Gruzin, Awas..." Pewnie dlatego Michał Wójcik jest tak kochany przez publiczność - jest po prostu profesjonalistą. I czekaj, ja Ci dam Pre... eeee... tego... no, Ty sama wiesz! http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/a057.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 13.05.2012 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 A skąd ja mam wiedzieć, co Ty jesteś w stanie zrobić?! Wiem, że mnie zmanipulować w kierunku DO pracy nie udało się jeszcze nikomu. A wielu próbowało... Teraz to mi Agduś dałaś do myślenia.. No bo przecież JA SAMA NIE WIEM DO CZEGO JESTEM W TEJ KWESTII ZDOLNA... :o Przestraszyłam się sama siebie (na wszelki wypadek)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts