braza 16.05.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Pan Młody tęsknym okiem do kieliszka zagląda .... ale psińco!!! Dziewczyny już wiedza, co zrobią z zawartością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.05.2012 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Czarna Gwiazda lubi piwo! Co do wina...pewnie też, bo ona to LUBI WSZYSTKO co do paszczy można włożyć... Dzieci wymyśliły sobie plener w naszej stodole i fajnie to wyszło, kolega-fotograf poszalał a generalnie to - zabawa była przednia ! :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.05.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Ja się nie odzywam o więcej, tylko czekam na dotrzymanie słowa, że do znudzenia i w ogóle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.05.2012 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 DPSia - ja nie wiem jak to będzie z "upowszechnieniem" tutaj zdjęć ze ślubu/wesela.. Młodzi nic nie mają na przeciwko ale tam była cała banda rodzinna z dwóch (a nawet trzech ) stron i mam opory, żeby tu na Forum (dosłownie) je upubliczniać.. A zdjęcia z sesji to tylko oni i nasza stodoła, a autorem jest dzieci kolega więc nie ma przeciwwskazań, rozumiesz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.05.2012 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 A mail mój to koleżanka zgubiła...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.05.2012 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Chcesz na e-mail? OK. A co konkretnie Panią interesuje, to wyślę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.05.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Wszystko, absolutnie wszystko! Kolejność działąń, co po czym było, wystrój sali, muzyka, menu, oczepiny, ilość gości, noclegi dla gości i MNÓSTWO zdjęć! Tak!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.05.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Depsia do jakiejś dziwnej Agencji się zapisała ...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.05.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Nie. Ma to wszystko przed sobą, może czegoś się nauczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.05.2012 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 DPSia - pooooszło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.05.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Dziękować - zara lecę sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.05.2012 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Depsia do jakiejś dziwnej Agencji się zapisała ...??? He he, agencji.... Masz na myśli coś w stylu ..... WSI ....??? Nie mylić z polską wsią spokojną i wesołą - bo to na pewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.05.2012 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Google mnie nie puszcza na Picasa, tylko każe jakiś profil u siebie zakładać! A we mnie budzi sie wściekły duch sprzeciwu (nie będzie jakaś firma, choćby i wielka, mówić mi, gdzie mam się logować i ujawniać, a gdzie nie!). Nie założę profilu! Poproszę o spakowane foty w zipie, pliiiisss... http://hellohela.blox.pl/resource/shrek_2_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.05.2012 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 (edytowane) A ja tam wchodzę bez żadnego profilu...!Może inna przeglądarka?Ja wchodzę przez Ffoxa Próbuj, (nie widzę powodu żebyś nie weszła) bo ja na razie nie znajdę niestety czasu na zebranie i spakowanie.. Edytowane 17 Maja 2012 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.05.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Hmmm... Spróbuję w IE, może się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.05.2012 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Jak wleziesz to powiedz!A ja jeszcze córę spytam dlaczego tak się dzieje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.05.2012 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Może w niedzielę spróbuję, teraz pogoda lepsza, to i czasu nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.05.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Ja też na Picassa włażę bez problemu .... na Mozilli. Wsi spokojna, wsi wesoła ... może i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.05.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Łosia, Ty normalnie zaginiona siostra jesteś!!!!! WNIOSEK - Łośka - no mówię Ci - masz super fajnego psa! Kochany Niejadek.... Jasneeeee a na wystawie to ja się bendem wstydzić szkieletu - to w najlepsiejszym przypadku, w tym gorszym do TOZ-u mnie podpitolą, że psa głodzę... Pomiziaj frędzelka od nas i szepnij jej na uszko, że nie wszystko co pachnie zachęcająco jest zjadliwe!!! Braza ma rację, pomiziaj i przetłumacz, tylko nie krzycz, żeby się nie zamknęła w sobie! Pomiziaj pochłona i od Osia... Czarna Gwiazda lubi piwo! Co do wina...pewnie też, bo ona to LUBI WSZYSTKO co do paszczy można włożyć... Grey w przeciwieństwie do pańciostwa nie pija ankoholu we żadnej postaci a i wodę z miski niechętnie... jak już pije, tooczywiście z brudnej kałuży jest najlepsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.05.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Kurczę, jednak Karuś to fajny jest. Za dużo nie zje, ale też pościł nie będzie. Chciałyście hrabiostwo, to teraz się męczcie... Ja chyba założę partię miłośników kundelków! Choć hrabiostwo piekne jest niebywale, aż oko rwie. Czemu Karuś tak nie wygląda...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts