Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze U GAGATY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

DPSia - ja nie wiem jak to będzie z "upowszechnieniem" tutaj zdjęć ze ślubu/wesela..

Młodzi nic nie mają na przeciwko ale tam była cała banda rodzinna z dwóch (a nawet trzech ;-)) stron i mam opory, żeby tu na Forum (dosłownie) je upubliczniać..

A zdjęcia z sesji to tylko oni i nasza stodoła, a autorem jest dzieci kolega więc nie ma przeciwwskazań, rozumiesz..

Wszystko, absolutnie wszystko!

Kolejność działąń, co po czym było, wystrój sali, muzyka, menu, oczepiny, ilość gości, noclegi dla gości i MNÓSTWO zdjęć! Tak!!! :yes: :D

Google mnie nie puszcza na Picasa, tylko każe jakiś profil u siebie zakładać!

A we mnie budzi sie wściekły duch sprzeciwu (nie będzie jakaś firma, choćby i wielka, mówić mi, gdzie mam się logować i ujawniać, a gdzie nie!).

Nie założę profilu! :evil:

Poproszę o spakowane foty w zipie, pliiiisss... http://hellohela.blox.pl/resource/shrek_2_2.jpg

Łosia, Ty normalnie zaginiona siostra jesteś!!!!!

:hug:

WNIOSEK - Łośka - no mówię Ci - masz super fajnego psa! Kochany Niejadek....:hug:

Jasneeeee a na wystawie to ja się bendem wstydzić szkieletu - to w najlepsiejszym przypadku, w tym gorszym do TOZ-u mnie podpitolą, że psa głodzę...:mad:

Pomiziaj frędzelka od nas i szepnij jej na uszko, że nie wszystko co pachnie zachęcająco jest zjadliwe!!!

Braza ma rację, pomiziaj i przetłumacz, tylko nie krzycz, żeby się nie zamknęła w sobie!

Pomiziaj pochłona ;) i od Osia...

Czarna Gwiazda lubi piwo! Co do wina...pewnie też, bo ona to LUBI WSZYSTKO co do paszczy można włożyć...

Grey w przeciwieństwie do pańciostwa nie pija ankoholu we żadnej postaci a i wodę z miski niechętnie... jak już pije, tooczywiście z brudnej kałuży jest najlepsza...:bash:

Kurczę, jednak Karuś to fajny jest. :cool:

Za dużo nie zje, ale też pościł nie będzie.

Chciałyście hrabiostwo, to teraz się męczcie... :rotfl: ;)

Ja chyba założę partię miłośników kundelków! :lol:

Choć hrabiostwo piekne jest niebywale, aż oko rwie.

Czemu Karuś tak nie wygląda...? :( :lol2: