jamles 19.05.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Czemu Karuś tak nie wygląda...? bo krew ma robotniczo-chłopską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.05.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Jasneeeee a na wystawie to ja się bendem wstydzić szkieletu - to w najlepsiejszym przypadku, w tym gorszym do TOZ-u mnie podpitolą, że psa głodzę... a kości je, bo mogę mu zbierać, obiecuję, że za bardzo ich nie poobgryzam albo zrób świniobicie i daj mu to wszystko co człekokształtne wyrzucają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.05.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Czemu Karuś tak nie wygląda...? bo krew ma robotniczo-chłopską Padłam...:rotfl: a kości je, bo mogę mu zbierać, obiecuję, że za bardzo ich nie poobgryzam albo zrób świniobicie i daj mu to wszystko co człekokształtne wyrzucają Jamlesik, kiej on i na kości nosem kręci... a niedawno karkówkę (przepyszną) z grila to ledwo jednym zębem spożywał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.05.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 A Twój wet ma doktorat z psiej psychologii...? Może się przydać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.05.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 A Twój wet ma doktorat z psiej psychologii...? Może się przydać... No nie wiem czy na Greydułkę to profesura by wystarczyła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.05.2012 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Skoro wciąż żyje, to najwyraźniej kochająca pańcia jest najlepsza na wszystko! Zaczynam mu zazdrościć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.05.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Przyszłam, ale nic mądrego nie mam do powiedzenia, to będę siedziała cicho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.05.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Przyszłam, ale nic mądrego nie mam do powiedzenia, to będę siedziała cicho. Se z Tobą przycupnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.05.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Gospodyni nas w nosie ma, nawet wycieraczki nie położyła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.05.2012 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 A po co??? Tzn wycieraczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.05.2012 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Krew robotniczo-chłopska - to PIĘKNE. Mieliśmy znajomych przez weekend, jak to mów Romek - najazd Hunów.. (czy ja to dobrze napisałam...??) Chodzi mu o dwójkę latorośli w wieku wczesnoszkolnym, których to osóbki niewielkie (chłopiec and dziewczynka) są dość absorbujące Trochę zajęły się Bazylią a ona nimi - i jakoś poszło (dorośli moli napić się piwka na tarasie... ). Dziewczę małoletnie stworzyło przy tym portret Bazylii w kredkach (znaczy się malowany kredkami a nie pies stoi w kredkach) - przepiękny! Jak mi się skaner naprawi to pokażę! A dziś byliśmy na konferencji odnośnie rozwoju turystyki w Dolinie Baryczy - dużo fajnych rzeczy. .....I dobre żarełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.05.2012 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 A niech stracę.... DPSia - dla Ciebie!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.05.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 A to była ta konferencja, co Ci na maila podsyłałam...? No jak, po co wycieraczka? Żeby było na czym spać, jak Gospodyni niet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.05.2012 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Aaaa, kumam! No to jeszcze dołączę, żeby nie było, że zła gospodyni..: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.05.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Kochani - wielka prośba!!! Nowa aukcja dla Tomka jest!!! Zgłaszajcie fanty, licytujcie, potrzebujemy zebrać 3 tysiące na masaże dla Tomka, zapraszam TUTAJ!!! Kto może, przeklejcie to do swoich wątków, dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Depsia niech tam sobie ma wycieraczkę,ja biorę kołderkę!! Gagacia, a przypomnij mi w której szafce trzymasz kawę, bo gdyby Cię znowu jakaś konferencja zaanektowała nie chciałabym grzebać we wszystkich szafkach a o suchym pysku to tak niezręcznie siedzieć .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.05.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Hehe, ciekawe jaką kołdrę Ty wzięłaś, skoro ja szczelnie przykryta tą MOJĄ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.05.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Ja mam talent .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.05.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 To nowatorskie podejście, ale jeśli tym talentem się przykryłaś, to ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.05.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Ja mam talent .... To nowatorskie podejście, ale jeśli tym talentem się przykryłaś, to ok. Jak ma duży to się przykryła, jak niewielki to może się jeno wysmarkać ewentualnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts