DPS 24.05.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 24.05.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Łośka, niesamowita jesteś. Skromnością też możesz się przykryć i jeszcze na DPSię miejsca wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Mam talent ogromny do przywłaszczania okryć wszelakich maści, zgodnie z przysłowiem: "Jeśli uważasz, że kobieta to słaba płeć, to spróbuj przeciągnąć kołdrę na swoją stronę" ... W tym akurat przypadku jestem 100% kobietą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.05.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Łośka, niesamowita jesteś. Skromnością też możesz się przykryć i jeszcze na DPSię miejsca wystarczy Wolę jednakże kołderkę zwłaszcza jak chłodnawo Mam talent ogromny do przywłaszczania okryć wszelakich maści, zgodnie z przysłowiem: "Jeśli uważasz, że kobieta to słaba płeć, to spróbuj przeciągnąć kołdrę na swoją stronę" ... W tym akurat przypadku jestem 100% kobietą Matkoboskozktóregokolwiekbądźkościoła, znaczy się jak bym tak miała Cię nawiedzić to kurtkę mam w chałpie ostawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.05.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Haaa - z tą kołdrą i "słabą" kobietą mam tak samo, jak Braza! Żadna siła ze mnie nie zedrze! Czy to jest komplement, że wystarczy w skromnej kołdrze miejsca i dla mnie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 25.05.2012 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Wolę jednakże kołderkę zwłaszcza jak chłodnawo Matkoboskozktóregokolwiekbądźkościoła, znaczy się jak bym tak miała Cię nawiedzić to kurtkę mam w chałpie ostawić... :rotfl: Nam co prawda jeszcze nigdy nic nie świsnęła, ale odtąd będziemy uważać... Plus dla niej, że się choć przyznała (uprzedziła) ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 25.05.2012 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Braza - kawa będzie zakopana pod dereniem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 25.05.2012 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Cieszę się tak w ogóle że Was moja kołderka zainspirowała :yes: Polecam się... Znów kilka dni we Wrocku było. Tymczasem wróciłam na łono.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 25.05.2012 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Jeszcze się u siebie pochwalę... Chodzę od jakiegoś czasu ze spuchnięta kostką...a nic sobie nie zrobiłam w sensie mechanicznym, nie zwichnęłam, nie skręciłam itp... Bardzo nie boli, ale upierdliwe jest. Puchnie po obu stronach i czasem też stopa... Rano jest dobrze, wieczorem gorzej. Smaruję alatcetem itp. Ki diabeł?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 25.05.2012 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 I jeszcze zagadka: Która noga czyja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.05.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Wolę jednakże kołderkę zwłaszcza jak chłodnawo Matkoboskozktóregokolwiekbądźkościoła, znaczy się jak bym tak miała Cię nawiedzić to kurtkę mam w chałpie ostawić... Tak będzie dla Ciebie najlepiej!! :rotfl: Nam co prawda jeszcze nigdy nic nie świsnęła, ale odtąd będziemy uważać... Plus dla niej, że się choć przyznała (uprzedziła) ! Nie było okazji .... ale wszystko przed nami! A w kwestii nóg ... pierwsza i druga z lewej - pios, w prawym górnym rogu - Gagat!! Z ta kawą to przegiełaś, szkoda derenia, toż ja ją pazurami spod niego wydrapię!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.05.2012 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Tak będzie dla Ciebie najlepiej!! Zabrzmiało groźnie... znaczy pod żadnym pozorem mam Ciebie nie nawiedzać czy też nie nawiedzać w okryciach wierzchnich...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.05.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Braza chyba tylko niektórych tak zaszczyca, bo ja wracałam od niej zawsze nie tylko z kompletem własnej garderoby (no chyba, że dziecka coś zapodziały w swoim bagnie czyli pokoju gościnnym przez nie okupowanym), ale i z ciuchami dodatkowymi. Żadnej kurtki mi nie ukradła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 27.05.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Mam talent ogromny do przywłaszczania okryć wszelakich maści, zgodnie z przysłowiem: "Jeśli uważasz, że kobieta to słaba płeć, to spróbuj przeciągnąć kołdrę na swoją stronę" ... W tym akurat przypadku jestem 100% kobietą Hahaha A robisz też "naleśnika"?? U mnie poskutkował nabyciem większej kordły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.05.2012 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Brazunia - Gagat - tak jest (lub Gagatek, jak kto woli, czyli Romek1950), reszta pios. Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.05.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 AGP, nie mam pojęcia, jak się robi "naleśnika"???? Poproszę o jakąś instrukcję, cobym była bardziej skuteczna;) Gagatko, a jakaś nagroda będzie ...??? Osia, dawaj ku mnie, już Ci daruję te wierzchnie okrycia! Powstrzymam się przed zaanektowaniem tak samo jak w przypadku Agdusiów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.05.2012 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 No właśnie myślę nad tą nagrodą... mikser??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.05.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 No naleśnika nie umiesz??? Zawijasz się w kołdrę jak nadzienie w podłużny naleśnik i tyle, żadna siła wtedy kordły Ci nie zabierze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.05.2012 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 :yes:JA robię naleśnika.Mamy więc bardzo dużą kołdrę i teraz robię naleśnika z połowy kołdry (pół naleśnika..?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 28.05.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 U mnie czasami ta druga połowa się plecami odwróci (znaczy po haśle "Nie chrap kochanie") i wtedy to mam jakieś przewiewy na plecach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts