Moose 28.05.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Osia, dawaj ku mnie, już Ci daruję te wierzchnie okrycia! Powstrzymam się przed zaanektowaniem tak samo jak w przypadku Agdusiów:) Ale ja mam dziecko... znaczy Greydułę Osia z koniem strawisz??? No właśnie myślę nad tą nagrodą... mikser??? Ale, żenibyco... do produkcji tych naleśników...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.05.2012 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 (edytowane) O to to - tak jest! Np taki (żeby nie było, że byle co..): Jestem dziwnie pewna, że się Brazce spodoba:cool:! ..Ale czy da się nawet TAKIM mikserem wyprodukować TAKI naleśnik, co by się nim dało owinąć i, co więcej, przespać całą noc??? Edytowane 28 Maja 2012 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.05.2012 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Byliśmy w lesie! Aaaale było faaajnie..... Uśmiech do kamery poproszę! KONFITUUURAAA (raczej MARMELAAADAAA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.05.2012 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Odnośnie dziwnych skoków Bazylii (Biuro Dziwnych Skoków.. ), dostałam taka odpowiedź od naszego weta: "Myśle, że Bazylkę zwyczajnie ugryzl jakiś owad - najczęściej są to mrówki. Jad mrówki nieprzyjemnie szczypie. Kazde następne jakieś drobne uklucie w tej okolicy przypominalo jej tamtą historię i pewnie stąd te jej podskoki. Po kilku dniach zapomni, o ile juz nie zapomniala." A panna nam już faktycznie nie skacze (choć PODSKAKUJE często..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.05.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 No marmelada zaiste śliczna i bezkonkurencyjna! I tak słodko jeszcze po szczeniacku siada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.05.2012 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Nooo - taka dupencja niezgrabna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.05.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Katunia cały czas tak siada - wygląda wtedy jak totalnie wybrakowany egzemplarz ONka! Mikser iście śliczny i mistrzostwo świata bo w moim ulubionym kolorze - tylko po co mi on???? To ja nawet nie wiedziałam, że robie naleśnika:jawdrop: Jak to dobrze, że jest to Forum!!!! Osia ... no właśnie ... tego ... Katma nie bardzo lubi obcych psiaków na swoim terenie ... Jest co prawda nikła szansa na jakieś porozumienie, bo to i samiec i do tego Mocartopodobny ... Głupio to brzmi, no nie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.05.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 No niestety, niektóre psiaki tak mają - mój jest ten kawałek podwórka i już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 29.05.2012 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Nie chcesz miksera Brazunia? To co chcesz w ramach tej obiecanej nagrody w konkursie?? Jakos tak mikser sam się narzucił (pozostałości z poprzedniego ustroju zapewne..)To może DYPLOM??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.05.2012 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 I jeszcze uścisk dłoni prezesa i goździk koniecznie czerwony!Wprawdzie nie wiem, o co chodzi (coś przegapiałam?), ale tak mi się nasunęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 29.05.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 No naleśnika nie umiesz??? Zawijasz się w kołdrę jak nadzienie w podłużny naleśnik i tyle, żadna siła wtedy kordły Ci nie zabierze! Instrukcja pierwsza klasa Żadna siła. Można jeszcze róg między nogi dla większego bezpieczeństwa włożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.05.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 O to, to! Ja jeszcze górny róg mam tak zaklinowany między dłońmi, że nie ma zmiłuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.05.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Nooo - taka dupencja niezgrabna Nie grzesz... Świetna jest Osia ... no właśnie ... tego ... Katma nie bardzo lubi obcych psiaków na swoim terenie ... Jest co prawda nikła szansa na jakieś porozumienie, bo to i samiec i do tego Mocartopodobny ... Głupio to brzmi, no nie ... Hhehehe zabrzmiało wręcz zaszczytnie dla Greyduły No niestety, niektóre psiaki tak mają - mój jest ten kawałek podwórka i już! Czorne ani trochę nie jest terytorialne, chętnie gości inne psy na swoim podwórku, ale on jest dziwoląg strrrasznie i do przesady towarzyski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.05.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 .... Mikser iście śliczny i mistrzostwo świata bo w moim ulubionym kolorze - tylko po co mi on???? ... może łatwiej będzie naleśnika zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 30.05.2012 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 No właśnie Jamlesie, chodzi ciągle o ten naleśnik! Ale jak nie chce to nie. Pozostaniemy przy dyplomie z goździkiem, rąsią itp... (aa, Agduś, był taki konkursik powyżej, Braza wzięła udział i wygrała..) Uścisk dłoni prezesa masz zagwarantowany (przy okazji)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 30.05.2012 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Acha, Brazka, zapomniałam dodać - se wypełnij. Łosia,ja jej nie powtórzę, że świetna bo i bez tego bezczelna.. Kiedy jej coś każę zrobić patrzy BARDZO uważnie, oczka wyłupiaste wlepia prosto w moje (myslałby kto..) z miną - no dobra, ja rozumiem, a czy mnie się to opyla ??? Zabić to mało. Jak wracamy z pola na wołanie "Bazylia" - idzie świńskim truchtem w drugą stronę (oczywiście po ww. chwili patrzenia na mnie) ale kiedy zawołam "Marcheweczka!" - leci w podskokach... Chyba jej imię zmienię, czy jak??? Bazyli nie był chyba tak... nie miał chyba takiego tupetu.. Ale to pewnie kobieca cecha Juz to kiedyś omawiałyśmy - słaba (??) płeć, więc nadrabia intelektem oraz kombinatorstwem. Silna płeć jest po prostu ... eee... silna. No i taki był nasz Bazyliszek kochany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.05.2012 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Bazyl był świetny - siła spokoju i tyle. A jak coś mu się nie spodobało, to jednym warknięciem ustalał, kto tu rządzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 30.05.2012 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Ano - siła szefa... Wiem co mogę i nie muszę tego udowadniać (bez potrzeby). A z Bazyśki, to jeszcze obaczym, co weźmie i wyrośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.05.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Łosia,ja jej nie powtórzę, że świetna bo i bez tego bezczelna.. Kiedy jej coś każę zrobić patrzy BARDZO uważnie, oczka wyłupiaste wlepia prosto w moje (myslałby kto..) z miną - no dobra, ja rozumiem, a czy mnie się to opyla ??? Zabić to mało. Jak wracamy z pola na wołanie "Bazylia" - idzie świńskim truchtem w drugą stronę (oczywiście po ww. chwili patrzenia na mnie) ale kiedy zawołam "Marcheweczka!" - leci w podskokach... Chyba jej imię zmienię, czy jak??? Bazyli nie był chyba tak... nie miał chyba takiego tupetu.. Ale to pewnie kobieca cecha Juz to kiedyś omawiałyśmy - słaba (??) płeć, więc nadrabia intelektem oraz kombinatorstwem. Silna płeć jest po prostu ... eee... silna. No i taki był nasz Bazyliszek kochany. Jeśli to cecha kobieca to Greyduła jest suką... Wzrok pt. ALE POCO...??? ALE NAPRAWDĘ MAM TO ZROBIĆ...??? MUSZĘ...??? mamy opanowany do perfekcji Bazyl był świetny - siła spokoju i tyle. A jak coś mu się nie spodobało, to jednym warknięciem ustalał, kto tu rządzi. Grey jeszcze czasem szczeka ale jest to pyskowanie nastolatka... do opanowania... Ano - siła szefa... Wiem co mogę i nie muszę tego udowadniać (bez potrzeby). A z Bazyśki, to jeszcze obaczym, co weźmie i wyrośnie. Fajne babsko wyrośnie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.05.2012 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Nooo... fajny pies wyrośnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts