Agduś 31.05.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 A ja myślałam, że to tylko moja ma ten wzrok "a muuuuszęęęęę???? napraaaaaawdęęęęęę?????? A pooooo cooooo?". I jeszcze ta akcja: "Na miejsce!" "Muuuuszęęę?" "Na miejsce!" "Jesteś pewna?" "Na miejsce!!!" "No dooooobra". Lezie na miejsce, zawraca, wystawia łeb albo od razu cała wyłazi: "No już byłam na miejscu. Wystarczy?" "Na miejsce!" "No co ty?" "Na miejsce!" "Naprawdę?" "Na miejsce!" "No skoro chcesz!" I akcja od nowa... Przy czym większość moich "na miejsce!" wyrażam wzrokiem, na szczęście też reaguje na wymowne spojrzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.05.2012 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Agduś, mój na wzrok reaguje pod warunkiem, iż się wzrokiem spotkamy... bo on w takich razach stara się nie patrzeć prosto w oczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.06.2012 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 A nie, Emi patrzy mi w oczy z wielką miłością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.06.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Greyduła patrzy mi w oczy z miłością jak chce żebym go przewiozła samochodem - UWIELBIA JEŹDZIĆ AUTEM (chyba ma to po pańci...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.06.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Biorę dyplom, se wypełnię, a o uścisk dłoni prezesa się upomnę!!! Naleśnika zrobię i bez miksera, a ten to by mi tylko miejsce zajmował Komenda: "Na miejsce" - po długim zastanowieniu Katunia rusza nawet w odpowiednią stronę, po czym jeszcze dobrze ogon nie zniknie a już się nos znowu pokazuje! Tiiiaaaa, normalka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.06.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Osia - czyli jednak Hrabia COŚ LUBI!!! Chyba powinnaś go szkolić w pobliżu odpalonego auta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.06.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Osia - czyli jednak Hrabia COŚ LUBI!!! Chyba powinnaś go szkolić w pobliżu odpalonego auta... Jest to jakiś pomysł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.06.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Gospodyni - czy Ty myslisz, że jak kołdrę dałaś, to już możesz w ogóle gości samych zostawić i nawet do nich nie zagadać??? Że nie wspomnę, że moje komenty to nawet pewnie już zapomniałas, jak się nazywają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.06.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Moja sucz ma coraz gorsze ADHD! Myślałam, że na starość będzie się uspokajała i wyciszała, a tu na odwyrtkę! No czasami to mam ochotę dać jej w łeb!!! Żeby to futro umiało moment usiedzieć na zadku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.06.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Wiesz co Agduś ... niech ma to swoje ADHD, lepsze to niż leżenie cały czas ... bo trudno wstać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.06.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 No to prawda. Lepsze ADHD. Tylko czemu ja jestem wiecznie uflogana, bo mi po nogach depcze, ryjem mokrym trąca, ociera się, dupskiem w kwiotki włazi (przodem nie, bo wie, że nie wolno, ale zadka nie kontroluje zupełnie!)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.06.2012 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Bo zadek sobie, a przód sobie, nie nadążają za sobą, tak to już jest u dużych psów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.06.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 No ona wie, że nie powinna włazić na kwietnik i przodem nie włazi, ale kiedy szaleje z radości (czyli za każdym razem, kiedy ma kogoś z nas w zasięgu), to dupskiem zawsze zarzuca w krzaczki, takie malutkie, dopiero co posadzone! I oczywiście nie wie, o co ja się wściekam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2012 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Ja też bym nie wiedziała o co ten krzyk ... To wina krzaczków, że takie małe i do tego bez półmetrowych kolców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.06.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Jak się wściekną i rozciągnę drut pod napięciem 230V, to zrozumie, że za zadek też odpowiada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.06.2012 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 (edytowane) Ponieważ komenty mam i tak spsiałe - muszę się podzielić: Tak mi niedawno wpadła w ręce książka "Garet dorasta" i co kawałek ryczę i gryzę dywan ze śmiechu! Ostatnio płakałam przy Garecie w kawiarni, troche się próbowałam zasłonić ręką ale tak czy owak wyglądałam zapewne głupio.. ale reakcja nie do opanowania! Miłośnikom psów (i kotów) P O L E C A M !!!!!!!! Pierwszej części "Garet FE!" nie czytałam ale przeczytam z całą pewnością. Tak chwilami przy lekturze przypomina mi się opowieść Agduś o słynnej Sabie (Saba jej było, prawda?)................... Jeśli ktoś myśli, że ma TRUDNEGO psa - nie zna Gareta.... Edytowane 6 Czerwca 2012 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2012 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Zaintrygowałaś mnie i poszukałam - na pewno kupię i przeczytam, zapowiada się przebojowo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.06.2012 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Mnie też zaintrygowałaś , idę szukać goopot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.06.2012 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Ooo - a chociaż czcionka duża...? Zobaczę te literki...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 08.06.2012 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 (edytowane) Kobitki P O L E C A M ! Do końca pękałam Idę zakupić cz. I. To jest nowa rzecz - cz. II "Garet dorasta" czyli ta, która właśnie skończyłam, 2012), a cz.I "Garet FE!" to może z rok wcześniejsza. Same opisy żywotu z tym zwariowanym psem (i kilkoma kotami) są rewelacyjne, a do tego sposób pisania i rodzaj poczucia humoru - bardzo mi pasują. Czytałam głównie wieczorami w łóżku i trzęsłam się po cichu (zalewając się łzami) coby Romka nie zbudzić, nie wiem, czy to zdrowe (narządy mi się mogły splątać..)?? Czytajcie! - pogadamy DPSia - moje wydanie ma całkiem dobrą czcionkę! Edytowane 8 Czerwca 2012 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts