Gwoździk 17.06.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 czołem i nosem i policzkami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.06.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Ja uważam, że ma sens - własnie jako znak wsparcia i uznania dla wysiłku piłkarzy, nie tej reszty! Przecie ta reszta chyba wie, że to dla piłkarzy kibice szaleją, a nie dla brzuchatych butnych działaczy i prezesów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.06.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Ufff, całe szczęście, że nie wywieszaliśmy flagi na samochodzie, to teraz nie mamy dylematu, czy ściągać. Raz w życiu kibicowałam piłkarzom - podczas tego mundialu, co to "entliczek, pentliczek, co zrobi Piechniczek..." bo w wakacje byłam u dziadków, a dziadek zapalony kibic. Zresztą wtedy wszyscy kibicowali. A teraz? No podobało mi się to pospolite ruszenie i że nie tylko o chamskich kibolach, co to z nożami latają i mordują się nawzajem (lepiej) albo niewinnych ludzi (gorzej) było słychać. Fajnie, że ludzie tak się dobrze bawili i kibicowali w zasadzie bez poważniejszych incydentów. Natomiast do samych mistrzostw się nie przekonam, ani do piłki nożnej. To już za mało sportu, a za dużo kasy i polityki. I ciągle wszystkim wszystkiego za mało - pieniędzy, władzy wpływów... A gdzie tu sport w czystej postaci? W czasie mistrzostw przynajmniej od gwizdka do gwizdka jest, bo podczas meczów niższej rangi nawet pomiędzy gwizdkami bywa kasa i polityka, dla których się gra tak albo inaczej zupełnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.06.2012 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Szkoda chłopaków, no ale jak mówił Ryczel: przez półtora roku trener kazał im ćwiczyć grę ofensywną i szybką. Po czym na samym Euro nagle gramy trzema pomocnikami defensywnymi! No to jakim sposobem miało być dobrze? ano takim, że Smuda raz zagrał ofensywnie i przegrał ..... 0:6 z Hiszpanią a coby było jakby wystawił niby bardziej ofensywny skład i przegrał odp. ....... czemu zmienił skład, który tak dobrze radził sobie z Rosją a i kogo to niby miał lepszego no może Mierzejewski za Dudkę lub Murawskiego PS. wg mnie naprawdę na Euro jesteśmy (byliśmy) najsłabsi piłkarsko, chociaż marzyło mi się i wierzyłem, że drużyna wyjdzie z grupy, może następnym razem:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.06.2012 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Chłopaków od kopania piłki mamy fajnych, nie tylko z wyglądu Całą reszta mnie nie obchodzi, bo się na tym nie znam, ale jedno wiem: brzuchaci politycy i spaśli prezesunie potrafią spieprzyć wszystko, życzyłabym sobie, żeby trzymali się od sportu, sztuki i innych kulturalnych dziedzin naszego życia jak najdalej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.06.2012 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 (edytowane) Decyzja podjęta - flagi zostają :yes:! A jak kogoś temat szerzej interesuje - jest osoby wątek : http://forum.muratordom.pl/showthread.php?204665-Nie-wyszli%C5%9Bmy-z-grupy...-CZY-ZDEJMUJECIE-FLAGI-Z-SAMOCHOD%C3%93W&highlight=gagata Ale nie wiem czy go polecać, bo jak zwykle, całkiem niezgodnie z tytułem i założeniem, jest tam o wielu innych sprawach i może być to trudno strawne... Edytowane 18 Czerwca 2012 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.06.2012 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 czołem i nosem i policzkami ... Dooobraaaaa - idźmy dalej....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.06.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 pośladkami ????? ... może za daleko poszedłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.06.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Jeszcze do pięt daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.06.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 W niebezpieczne rejony, widzę, zapuszczacie się. Zastanawiam się, czy dołączyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.06.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 (edytowane) Kolanko i rączka - to raczej nie są niebezpieczne rejony ... P.S. Poszłam "po sznurku" ... faktycznie, jak zwykle pojawiło się paru paplających właściwie nie na temat, chyba tylko po to, żeby w ogóle popaplać. Edytowane 18 Czerwca 2012 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.06.2012 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 W niebezpieczne rejony, widzę, zapuszczacie się. Zastanawiam się, czy dołączyć... Dawaj DPSia, dawaj! Koniecznie! Nie zastanawiaj się! Faktem jest, żeś Gwoździu przeskoczył na skróty, ale może to dobra taktyka...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.06.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 No do dobra - zajmę się może lewym kolankiem, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.06.2012 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Zaczyna być miłoooooooo .................. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.06.2012 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 (edytowane) PS. wg mnie naprawdę na Euro jesteśmy (byliśmy) najsłabsi piłkarsko, chociaż marzyło mi się i wierzyłem, że drużyna wyjdzie z grupy, może następnym razem:yes: Wiesz Jamlesie, graliśmy w ogóle na tym EURO bo byliśmy gospodarzami. Potraktujmy to w ten sposób - jako "atrakcję", honory domu czynione przez Gospodarza, nie próbę sił Jak powiedział jeden z satyryków - gospodarzom nie wypada wysyłać gości do domu! Wyprowadziliśmy z grupy Czechów (bo ich lubimy), wyprowadziliśmy Greków (bo oni nas lubią), no ale trudno, żebyśmy wyprowadzili Ruskie (gdyby mogły wyjśc trzy drużyny to może wtedy, z cała skromnością, ostatecznie, wyszlibysmy sami:rolleyes:). Wniosek - trzeba trzymać dobrze z Gospodarzami.. Co do Ruskich to i tak już krążył sms od Putina - "Gratuluję remisu Stop Gaz Stop." Edytowane 21 Czerwca 2012 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.06.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Na szczęście dla mnie gazu nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.06.2012 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Na szczęście dla mnie gazu nie mam Tyż ni mom więc spokojnam I dodam: a nie mówiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.06.2012 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Też nie mam, bez łaski Łosia - mówiiiiłaś, mówiiiiiłaś, no i coooooo?????? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.06.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 I dodam: a nie mówiłam... co roz bardzij se grabisz ..... cza mi poszukać kalyndorza myśliwskigo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.06.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Łosia - mówiiiiłaś, mówiiiiiłaś, no i coooooo?????? :P Tera to już nic... co roz bardzij se grabisz ..... cza mi poszukać kalyndorza myśliwskigo Jamles, Osie som pod ochronom!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts