Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze U GAGATY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To ja tutaj o tej Luboradzy powiem: wnętrza są stylowe bardzo. Nie widziałam wszystkich, bo udało mi się rzucić parę spojrzeń na sam dworek i trochę na Dom Źródlany, czy jak on się tam nazywa. Bardzo ładne meble, elegancko wkomponowane w stare wnętrza, jak dla mnie to wszystko jest fajnie zgrane i dobrze połączone. Teren elegancko zagospodarowany, bardzo ładne kompozycje roślinne. Ogólne wrażenie: ładnie. Ceny najtańszego noclegu w pokoju 3 osobowym - 90 zł. Aaaa, i basenik kryty mają w cenie noclegu!!

Mam ciągle przed oczami łosia z czołówki Przystanku Alaska, więc łatwo (no, powiedzmy..) mogę go sobie wyobrazić "przełożonego przez kolano"...........................!!!

No kino, panie, kino!!

Aż by się chciało to zobaczyć w realu .................:lol2::lol2:

Łosia, wyglądasz jakoś podobnie??

Te dłuuugie nogi.....!!

No i ta "ozdobiona głowa"!!!

Mam ciągle przed oczami łosia z czołówki Przystanku Alaska, więc łatwo (no, powiedzmy..) mogę go sobie wyobrazić "przełożonego przez kolano"...........................!!!

No kino, panie, kino!!

Aż by się chciało to zobaczyć w realu .................:lol2::lol2:

Łosia, wyglądasz jakoś podobnie??

Te dłuuugie nogi.....!!

No i ta "ozdobiona głowa"!!!

Tiaaaa... zwłaszcza te dłuuugie nogi przy moim wzroście 164 :lol2:

Poza tym Osice rogów nie posiadajom fabrycznie...

Jamlesie, dobre pytanie...

Temat był, moim zdaniem - "Czy można Osia przełożyć przez kolano"?

Odnośnie Bazyski, to właśnie dziś miałam w planie spytać Cię Łosia o Ferdynanda.. przyciąganie w powietrzu, ot co.

Tak też myślałam, że Earl I to już dorasta i bunt małolata mu mija..

Bazyśka w samym centrum tegoz a my razem z nia.

Nie wiem, czy tez tak mieliście ale ona normalnie nam PYSKUJE:jawdrop:

Bazyli nigdy tego nie robił..

Ja jej mówię np. "dość" . Bo ciągle coś w paszczy przynosi, żeby się bawić.. począwszy od własnych zabawek, poprzez kawałki drewna z kosza az do naszych butów, a najzabawniej wygląda z gumofilcem w paszczy (muszę jej kiedys zrobic fotkę). To te gumofilce z awatara, wciąż tam stoją ;-)

No i ja -DOŚĆ!, a ona-HAU!, ja: Bazylia-dość! A ona-HAU HAU!!! I patrzy bezczelnie (w stylu - no i co mi zrobisz??), łypie tymi swoimi wyłupiastymi oczkami... Ja w duchu pękam ze smiechu, bo to komiczne (klasyczny nastolatek :yes:) ale na zwenatrz nie moge tego okazać, bo to zaraz zauważy i wykorzysta. No i są dwie metody - albo wrzasnąć naprawdę głośno (Romek), wtedy widzi, że żarty się skończyły, albo spokojnie wstać (ja), podejść i popatrzec na nią ale takim "mocnym" wzrokiem (nieznoszącym sprzeciwu).

He, he - no i własnie uczę się takiego wzroku:lol2:

Ale - to działa. Na spokojnie, bez krzyku. Pies doskonale WIE, że mówię powaznie.

Musze też dodać, że ZACZYNA słuchać.

Wraca coraz częściej do domu na komendę "do domu" bez przekupstwa typu "chodź, dostaniesz marcheweczkę" :cool:

Edytowane przez Gagata

Musze też dodać, że ZACZYNA słuchać.

Wraca coraz częściej do domu na komendę "do domu" bez przekupstwa typu "chodź, dostaniesz marcheweczkę" :cool:

No to widocznie jak to dziewczynka wcześniej dorasta...:yes:

Aaaa, no młodziez dorastać zaczyna! :lol2:

I bardzo dobrze, chociaż potem będzie Wam szkoda tych momentów. ;)

Może i tak ale wiesz jak te kilka miesięcy było uciążliwych...:eek: