jamles 21.06.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Jamles, Osie som pod ochronom!!! to nawet nie można przełożyć przez kolano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 To ja tutaj o tej Luboradzy powiem: wnętrza są stylowe bardzo. Nie widziałam wszystkich, bo udało mi się rzucić parę spojrzeń na sam dworek i trochę na Dom Źródlany, czy jak on się tam nazywa. Bardzo ładne meble, elegancko wkomponowane w stare wnętrza, jak dla mnie to wszystko jest fajnie zgrane i dobrze połączone. Teren elegancko zagospodarowany, bardzo ładne kompozycje roślinne. Ogólne wrażenie: ładnie. Ceny najtańszego noclegu w pokoju 3 osobowym - 90 zł. Aaaa, i basenik kryty mają w cenie noclegu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.06.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 to nawet nie można przełożyć przez kolano Osia ??? Bez kolano??? No mosz Ty chopie wyobraźnia...:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.06.2012 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Mam ciągle przed oczami łosia z czołówki Przystanku Alaska, więc łatwo (no, powiedzmy..) mogę go sobie wyobrazić "przełożonego przez kolano"...........................!!! No kino, panie, kino!! Aż by się chciało to zobaczyć w realu .................:lol2: Łosia, wyglądasz jakoś podobnie?? Te dłuuugie nogi.....!! No i ta "ozdobiona głowa"!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.06.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Mam ciągle przed oczami łosia z czołówki Przystanku Alaska, więc łatwo (no, powiedzmy..) mogę go sobie wyobrazić "przełożonego przez kolano"...........................!!! No kino, panie, kino!! Aż by się chciało to zobaczyć w realu .................:lol2: Łosia, wyglądasz jakoś podobnie?? Te dłuuugie nogi.....!! No i ta "ozdobiona głowa"!!! Tiaaaa... zwłaszcza te dłuuugie nogi przy moim wzroście 164 Poza tym Osice rogów nie posiadajom fabrycznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 23.06.2012 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 (edytowane) No tak... trudno być ROGACZEM będąc Osią.... :yes: Edytowane 23 Czerwca 2012 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.06.2012 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Gagata... :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 No tak... trudno być ROGACZEM będąc Osią.... :yes: Wymarzona sytuacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.06.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Wymarzona sytuacja Prawda...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.06.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 A mozna zostać rogaczem, będąc kobietą...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 25.06.2012 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Powiem krótko - NIE MOŻNA. I tego sie trzymajmy. I zmieńmy temat bo, jak to z nami bywa, poniesie nas w daleeekie, nieokreśloooneee tereny....... I tak nie związane z tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.06.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 I tak nie związane z tematem a jaki był temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.06.2012 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Powiem krótko - NIE MOŻNA. I tego sie trzymajmy. I zmieńmy temat bo, jak to z nami bywa, poniesie nas w daleeekie, nieokreśloooneee tereny....... I tak nie związane z tematem Gagatka jak Bazyśka??? Greydule nieco głupota przechodzi i trochę bardziej się słucha.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 25.06.2012 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 (edytowane) Jamlesie, dobre pytanie... Temat był, moim zdaniem - "Czy można Osia przełożyć przez kolano"? Odnośnie Bazyski, to właśnie dziś miałam w planie spytać Cię Łosia o Ferdynanda.. przyciąganie w powietrzu, ot co. Tak też myślałam, że Earl I to już dorasta i bunt małolata mu mija.. Bazyśka w samym centrum tegoz a my razem z nia. Nie wiem, czy tez tak mieliście ale ona normalnie nam PYSKUJE:jawdrop: Bazyli nigdy tego nie robił.. Ja jej mówię np. "dość" . Bo ciągle coś w paszczy przynosi, żeby się bawić.. począwszy od własnych zabawek, poprzez kawałki drewna z kosza az do naszych butów, a najzabawniej wygląda z gumofilcem w paszczy (muszę jej kiedys zrobic fotkę). To te gumofilce z awatara, wciąż tam stoją No i ja -DOŚĆ!, a ona-HAU!, ja: Bazylia-dość! A ona-HAU HAU!!! I patrzy bezczelnie (w stylu - no i co mi zrobisz??), łypie tymi swoimi wyłupiastymi oczkami... Ja w duchu pękam ze smiechu, bo to komiczne (klasyczny nastolatek ) ale na zwenatrz nie moge tego okazać, bo to zaraz zauważy i wykorzysta. No i są dwie metody - albo wrzasnąć naprawdę głośno (Romek), wtedy widzi, że żarty się skończyły, albo spokojnie wstać (ja), podejść i popatrzec na nią ale takim "mocnym" wzrokiem (nieznoszącym sprzeciwu). He, he - no i własnie uczę się takiego wzroku:lol2: Ale - to działa. Na spokojnie, bez krzyku. Pies doskonale WIE, że mówię powaznie. Musze też dodać, że ZACZYNA słuchać. Wraca coraz częściej do domu na komendę "do domu" bez przekupstwa typu "chodź, dostaniesz marcheweczkę" Edytowane 25 Czerwca 2012 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.06.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Aaaa, no młodziez dorastać zaczyna! I bardzo dobrze, chociaż potem będzie Wam szkoda tych momentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.06.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Musze też dodać, że ZACZYNA słuchać. Wraca coraz częściej do domu na komendę "do domu" bez przekupstwa typu "chodź, dostaniesz marcheweczkę" No to widocznie jak to dziewczynka wcześniej dorasta... Aaaa, no młodziez dorastać zaczyna! I bardzo dobrze, chociaż potem będzie Wam szkoda tych momentów. Może i tak ale wiesz jak te kilka miesięcy było uciążliwych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 26.06.2012 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Wcześniej dorasta ale i wcześniej "cfaniakuje".. Czy Książe tez się Wam "odszczekiwał"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 26.06.2012 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Moja córka umieściła to na fb z komentarzem jak na dole tekstu. http://demotywatory.pl/2551909/Dziecinstwo DLA MNIE BOMBA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Ja też to uwielbiam, i chociaż wcześniej to przechodziłam to moje dzieciństwo było takie samo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.06.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Ponieważ jestem z rocznika Brazy, mogę tylko to samo powiedzieć. Sama prawda tam jest napisana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts