Moose 08.07.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Przypominam, iż już jest niedziela... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.07.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Wiem, ale pakujemy się i sprzątamy, coby Panu Mężowi porządek zostawić. I tak niezadowolniony jakiś chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 08.07.2012 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Wiedziałam.......! Obawiam się, że znów tylko pomacham:bye::bye: i ... Bo znów spadamy jutro z rana do Wro - musimy się do środy wyprowadzić ze starego miejsca (firma) a nowego jeszcze na mamy - bardzo śmieszne. Szykuję się, pranie itp, trochę porządku...(?) kilka rozmów z gośćmi i - dzień się kończy. Zrobiliśmy też (ale to głównie Romek) naleweczki Bazyśka już ładnie zostaje z naszymi sąsiadami (mieszkają u nas w domu pod nasza nieobecność) i się bardzo lubią nawzajem :yes: Na szczęście NAS LUBI BARDZIEJ! Nie ma wyjścia . Odnoszę wrażenie, że dorośleje (no - za mocne słowo..) a może to po prostu pogoda (SŁOŃCE), bo się trochę uspokoiła, więcej śpi i poddaje się wszelakiemu głaskaniu bez natychmiastowego przechodzenia do łapania rąk zębolami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.07.2012 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Ho ho ho, to będziecie mieli co robić, oj, będziecie! Znając Was wiem, że dacie radę, nie takie rzeczy ze śwagrem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.07.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Wiedziałam.......! Obawiam się, że znów tylko pomacham:bye::bye: i .. Zrobiliśmy też (ale to głównie Romek) naleweczki Odnoszę wrażenie, że dorośleje (no - za mocne słowo..) a może to po prostu pogoda (SŁOŃCE), bo się trochę uspokoiła, więcej śpi i poddaje się wszelakiemu głaskaniu bez natychmiastowego przechodzenia do łapania rąk zębolami. Hmm... wystarczyć musi... ślinka cieknie... doroślenie bazylki nieco mnie zbiło z pantałyku.... bo Greytan nadal szałaput oprócz tego , że upały go męczą i większość egzystencji przesypia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.07.2012 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 A kiedy uprzejmie te naleweczki przywieziecie do degustacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 10.07.2012 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Nie no, Łosia, żebyśmy się dobrze zrozumieli... jest dalej dzieciuchem postrzelonym widzę tylko (a może mi się zdaje, albo bym chciala) pewne zmiany... Może w tym wieku jest to bardziej widoczne.? Więcej czasu spędza na swoim legowisku (albo na dworze) leżąc albo bawiąc się bez naszego CIĄGŁEGO udzialu.:yes:. Ale ale - nasz wet w pobliskim mieście poinformował nas, że wreszcie (od dawna juz to obiecywali) od 1 sierpnia uruchamiają szkołę dla psow. I zapraszają Bazyliszka (tak mowią na naszą sunię). Idziemy! Koniec beztroskiego dzieciństwa nadchodzi........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 10.07.2012 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Co do nalewek i apetytu na nie - tez byśmy juz chcieli, no ale ludzie - dopiero nastawione! Pomyślimy co dalej.......................................................................................................................................................:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.07.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 No ale trzeba codziennie .... hmmm... degustować? coby sprawdzić czy dobrze naciąga... czy nie dorzucić czegoś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.07.2012 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 ... czy nie dorzucić czegoś... raczej dolać a Romek z nowego selekcjonera zadowolony bo, ja miałbym inne preferencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.07.2012 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Nieeee nooooo, będziem degustować, będziem... ale to maaaaałeeeee ilości Co do selekcjonera - to wiem, że pewne nadzieje w nim pokłada (bo młody no i coś tam dobrego ze swoim klubem zrobił). Ale czy on aby nie jest przydoopasem tego chmmm.. pana, co to do przyrósł do stanowiska i się okopał (nomen omen)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.07.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Nieeee nooooo, będziem degustować, będziem... ale to maaaaałeeeee ilości No przecie szklanami walić nie będziem... wystarczy po kieluniu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.07.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Nic z tego, ja się nie dam zbyć kieluniem! Domagam się przyjazdu z rzetelną flaszką (sama też przygotuję, a co!) i odkupienia win niebytu! Solidnego odkupienia, z noclegiem i imprezą przy basenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.07.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Zaglądam w oczkiwaniu na obiecane foty i co???? Buziaki i głaski dla Bazyśki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.07.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Oni CIĄGLE nie dotrzymują obietnic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 13.07.2012 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Jest mi niezmiernie miło, że tu zaglądacie ale W O L A Ł A B Y M bez tych :mad:..... Mówię Wam, że czas mamy teraz straszny. Przeprowadzka w firmie po 10 latach jest duzo bardziej trudna (i kosztowna, niestety) niz myślelismy. Juz w domu przez 10 lat nazbiera się smiecia różnego a co dopiero w szkole i to fotograficznej.............! Wiec dodajemy tylko kolejne dni, co się oczywiście wiąże z kasą, niemała, dla ekipy ciągle jest robota. dzis (pt) wszystko musi byc wyczyszczone bo przejmuje budynek (bezdyskusyjnie) nowy najemca. Wczoraj w nocy przjechalismy do domu a dziś Romek znów rano pojechał do Wro bo .. nie dało sie inaczej. Więcej nie pisze bo to nic ciekawego, zapewniam. Nie wspomnę juz o tym, że NIE MAMY jeszcze nowego miejsca, więc wszystko idzie na razie na przechowanie do firmy przeprowadzkowej. Mamy tymczasowo na teraz jedno biuro do przyjmowania kandydatów itp.. Łosia, fotki będą Może juz w przyszłym tygodniu..................................................................................?? DPS - a w którym to momencie nie dotrzymaliśmy obietnicy - poproszę JEDEN przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.07.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 już tam Depesia znajdzie paragraf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 13.07.2012 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Też jakoś w to dziwnie nie wątpię Jamlesie.... Kiedyś się ona doigra, Preeeeeee....datorka nasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.07.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 A KTO OBIECYWAŁ w zeszłym roku, że przyjedzie? Predator to mi się załącza już pomału, jak pomyślę, kiedy Wy w końcu przyjedziecie... Nikt mnie nie lubi, nikt mnie nie kocha, nikt nie chce przyjechać, buuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.07.2012 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Ależ my CHCEMY przyjechać!Nadal, wciąż i nieustająco.Ale nic nie OBIECUJEMY dopóki jest jak jest, czyli sytuacja psia ją mać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts