Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze U GAGATY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiedziałam.......!

Obawiam się, że znów tylko pomacham:bye::bye::bye:

i :hug:...

Bo znów spadamy jutro z rana do Wro - musimy się do środy wyprowadzić ze starego miejsca (firma) a nowego jeszcze na mamy - bardzo śmieszne.

Szykuję się, pranie itp, trochę porządku...(?) kilka rozmów z gośćmi i - dzień się kończy.

Zrobiliśmy też (ale to głównie Romek) naleweczki :-)

Bazyśka już ładnie zostaje z naszymi sąsiadami (mieszkają u nas w domu pod nasza nieobecność) i się bardzo lubią nawzajem :yes::yes:

Na szczęście NAS LUBI BARDZIEJ!

Nie ma wyjścia :mad:.

Odnoszę wrażenie, że dorośleje (no - za mocne słowo..) a może to po prostu pogoda (SŁOŃCE), bo się trochę uspokoiła, więcej śpi i poddaje się wszelakiemu głaskaniu bez natychmiastowego przechodzenia do łapania rąk zębolami.

Wiedziałam.......!

Obawiam się, że znów tylko pomacham:bye::bye::bye:

i :hug:..

Zrobiliśmy też (ale to głównie Romek) naleweczki :-)

Odnoszę wrażenie, że dorośleje (no - za mocne słowo..) a może to po prostu pogoda (SŁOŃCE), bo się trochę uspokoiła, więcej śpi i poddaje się wszelakiemu głaskaniu bez natychmiastowego przechodzenia do łapania rąk zębolami.

Hmm...

wystarczyć musi...:hug:

ślinka cieknie...:yes:

doroślenie bazylki nieco mnie zbiło z pantałyku.... bo Greytan nadal szałaput oprócz tego , że upały go męczą i większość egzystencji przesypia..:yes:

Nie no, Łosia, żebyśmy się dobrze zrozumieli.:rolleyes:.. jest dalej dzieciuchem postrzelonym widzę tylko (a może mi się zdaje, albo bym chciala) pewne zmiany... Może w tym wieku jest to bardziej widoczne.? Więcej czasu spędza na swoim legowisku (albo na dworze) leżąc albo bawiąc się bez naszego CIĄGŁEGO udzialu.:yes::yes:.

Ale ale - nasz wet w pobliskim mieście poinformował nas, że wreszcie (od dawna juz to obiecywali) od 1 sierpnia uruchamiają szkołę dla psow.

I zapraszają Bazyliszka (tak mowią na naszą sunię).

Idziemy!

Koniec beztroskiego dzieciństwa nadchodzi........

Nieeee nooooo, będziem degustować, będziem... ale to maaaaałeeeee ilości :D

Co do selekcjonera - to wiem, że pewne nadzieje w nim pokłada (bo młody no i coś tam dobrego ze swoim klubem zrobił).

Ale czy on aby nie jest przydoopasem tego chmmm.. pana, co to do przyrósł do stanowiska i się okopał (nomen omen)??

Nic z tego, ja się nie dam zbyć kieluniem!

Domagam się przyjazdu z rzetelną flaszką (sama też przygotuję, a co!) i odkupienia win niebytu!

Solidnego odkupienia, z noclegiem i imprezą przy basenie! :cool:

Jest mi niezmiernie miło, że tu zaglądacie ale W O L A Ł A B Y M bez tych :mad::mad:.....

Mówię Wam, że czas mamy teraz straszny. Przeprowadzka w firmie po 10 latach jest duzo bardziej trudna (i kosztowna, niestety) niz myślelismy.

Juz w domu przez 10 lat nazbiera się smiecia różnego a co dopiero w szkole i to fotograficznej.............!

Wiec dodajemy tylko kolejne dni, co się oczywiście wiąże z kasą, niemała, dla ekipy ciągle jest robota. dzis (pt) wszystko musi byc wyczyszczone bo przejmuje budynek (bezdyskusyjnie) nowy najemca. Wczoraj w nocy przjechalismy do domu a dziś Romek znów rano pojechał do Wro bo .. nie dało sie inaczej.

Więcej nie pisze bo to nic ciekawego, zapewniam.

Nie wspomnę juz o tym, że NIE MAMY jeszcze nowego miejsca, więc wszystko idzie na razie na przechowanie do firmy przeprowadzkowej. Mamy tymczasowo na teraz jedno biuro do przyjmowania kandydatów itp..

Łosia, fotki będą:yes: Może juz w przyszłym tygodniu..................................................................................??

DPS - a w którym to momencie nie dotrzymaliśmy obietnicy - poproszę JEDEN przykład.

A KTO OBIECYWAŁ w zeszłym roku, że przyjedzie? :p

Predator to mi się załącza już pomału, jak pomyślę, kiedy Wy w końcu przyjedziecie... :(

Nikt mnie nie lubi, nikt mnie nie kocha, nikt nie chce przyjechać, buuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :p