Moose 27.07.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Czy ktoś może wytłumaczy, o co biega z tymi Murzynami, arlekinami i antychrystami .... VABANK , widziała??? Jak nie to oblookać proszę i zara wszystko będzie wiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.07.2012 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Kramer (zdenerwowany): Przepraszam .. zastałem pana Murzyna?! Kobieta: Kogo??? Kramer: No Murzyna! przecież wczoraj widziałem, jak wychodził z tego mieszkania z psem!! Kobieta: Cooooooo??? Z antychrystem pod jednym dachem?????? broń Boże...!!! I tu nie ma żadnego psa!!! Cytat ku pamięci Brazy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.07.2012 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 No - czyli dobrze pamietałam, że to Murzyn był antychrystem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.07.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Eeeeee, to takie proste było??? Pewnie że oglądałam, to moja kultowa produkcja polska - obie części!!!!! Zaznaczam jedynie delikatnie, że to bardzo mało poprawnie polityczne jest gdyż Murzyn to określenie rasistowskie, teraz używa się Afro(cośtam), w zależności od kraju zamieszkania rzeczone antychrysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.07.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Eeeeee, to takie proste było??? Pewnie że oglądałam, to moja kultowa produkcja polska - obie części!!!!! Zaznaczam jedynie delikatnie, że to bardzo mało poprawnie polityczne jest gdyż Murzyn to określenie rasistowskie, teraz używa się Afro(cośtam), w zależności od kraju zamieszkania rzeczone antychrysta No jużem siem zdziwiła, że nie widziałaś Gagata, jestem i chętnie Was uwidzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 30.07.2012 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Łosia - na razie to tylko wstępny pomysł ale nie wiem co z realizacją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 30.07.2012 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Ale DZIĘKI za pozytywny odzew! Tak napisałam szeptem powyżej, ale wiadomo jak to jest - jak zaczynasz szeptać to zaraz wszyscy zaczynają uszy wyciągać (w szczególności na FM, he he) Nawiasem mówiąc kolor czcionki - GREY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.07.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Wychodzę z tego zakładu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.07.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Ale DZIĘKI za pozytywny odzew! Tak napisałam szeptem powyżej, ale wiadomo jak to jest - jak zaczynasz szeptać to zaraz wszyscy zaczynają uszy wyciągać (w szczególności na FM, he he) Nawiasem mówiąc kolor czcionki - GREY Hhehehe Greydułek został na dwa dni z hodowczynią gdyż udzielaliśmy się towarzysko u znajomych... ( mają nieogrodzony teren więc cały czas trzeba by było pilnować a i dorosły samiec z nimi mieszka więc piesio został z Anią ) Wróciliśmy wczoraj późnym wieczorem i tak nas obszczekał, że masssakra... Bazylia też tak pyskuje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 30.07.2012 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Wychodzę z tego zakładu! Widzisz to Łosia, widzisz?? A nie mówiłam???? DPSia:hug:, szykuje nam się wyjazd związany z psim tematem (hodowcy od których wzięliśmy Bazylię) oraz do tego okołozawodowy przy okazji w tamte tereny, więc ..... sama rozumiesz .... :yes: Ale nie wiem jeszcze co z tego wyjdzie (nasze sprawy nas zabijają teraz), spytałam czy Łosie będą, gdyby..gdybyśmy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.07.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Czyżbyście chcieli Bazylkę wystawić .... Tego szeptu nie słyszałam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.07.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Widzisz to Łosia, widzisz?? A nie mówiłam???? Mosz recht kobito... Depsia siem nie obrażaj mało masz roboty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 31.07.2012 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 No nie, wystawiać nie na razie (?) , Brazula... A co do pyskowania, Łosia, to ostatnio zdecydowanie mniej na nas drze japkę, jakby się nauczyła (zrozumiała?? ) że tak NIE WOLNO:yes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 31.07.2012 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Tego szeptu nie słyszałam!! Braza to się umie zachować...:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.07.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Jakbyście u nas byli tyle razy, co u Brazy, to też bym się umiała zachować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 31.07.2012 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 To byś nas więcej nie chciała oglądać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.07.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Ot, wróżka od siedmiu boleści się znalazła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.07.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Gagacia, przekaż Gagatowi, że Jego szansa minęła ... były 2 przyczepy drewna do porąbania ... Agdusiowy załatwił to w 2 dni:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 01.08.2012 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Jak widać nikt nie jest niezastąpiony.... Wróżka Od Siedmiu Boleści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.08.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 No i co mi z tego, że wróżką zostałaś, jak dalej nie wiadomo, kiedy przyjedziecie...? Dobra, dobra, wiem, firma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts