Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze U GAGATY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kramer (zdenerwowany): Przepraszam .. zastałem pana Murzyna?!

Kobieta: Kogo???

Kramer: No Murzyna! przecież wczoraj widziałem, jak wychodził z tego mieszkania z psem!!

Kobieta: Cooooooo??? Z antychrystem pod jednym dachem?????? broń Boże...!!! I tu nie ma żadnego psa!!!

Cytat ku pamięci Brazy! :rotfl:

Eeeeee, to takie proste było??? Pewnie że oglądałam, to moja kultowa produkcja polska - obie części!!!!!

Zaznaczam jedynie delikatnie, że to bardzo mało poprawnie polityczne jest gdyż Murzyn to określenie rasistowskie, teraz używa się Afro(cośtam), w zależności od kraju zamieszkania rzeczone antychrysta :D

Eeeeee, to takie proste było??? Pewnie że oglądałam, to moja kultowa produkcja polska - obie części!!!!!

Zaznaczam jedynie delikatnie, że to bardzo mało poprawnie polityczne jest gdyż Murzyn to określenie rasistowskie, teraz używa się Afro(cośtam), w zależności od kraju zamieszkania rzeczone antychrysta :D

No jużem siem zdziwiła, że nie widziałaś :o

Gagata, jestem i chętnie Was uwidzę...:yes:

Ale DZIĘKI za pozytywny odzew! :hug:

Tak napisałam szeptem powyżej, ale wiadomo jak to jest - jak zaczynasz szeptać to zaraz wszyscy zaczynają uszy wyciągać (w szczególności na FM, he he)

Nawiasem mówiąc kolor czcionki - GREY :D

Hhehehe

Greydułek został na dwa dni z hodowczynią gdyż udzielaliśmy się towarzysko u znajomych... ( mają nieogrodzony teren więc cały czas trzeba by było pilnować a i dorosły samiec z nimi mieszka więc piesio został z Anią )

Wróciliśmy wczoraj późnym wieczorem i tak nas obszczekał, że masssakra...:mad:

Bazylia też tak pyskuje???

Wychodzę z tego zakładu!

Widzisz to Łosia, widzisz??

A nie mówiłam????

:sick:

DPSia:hug:, szykuje nam się wyjazd związany z psim tematem (hodowcy od których wzięliśmy Bazylię) oraz do tego okołozawodowy przy okazji w tamte tereny, więc ..... sama rozumiesz .... :yes::yes:

Ale nie wiem jeszcze co z tego wyjdzie (nasze sprawy nas zabijają teraz), spytałam czy Łosie będą, gdyby..gdybyśmy..:rolleyes: