DPS 06.09.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 A mówiłam, że jak na nią patrzę, to Gareta widzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.09.2012 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Ano! Prawie że .. Bo jednak nie AŻ TAK. :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.09.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 zdjęcia obejrzałem ... dalej czekam na filmiki .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.09.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 A ja zaczęłam od pierwszej. Skąd takie zamiłowanie do porządku we mnie, to ja nie wiem... Rzadko się objawia... Pierwsza bardzo nierówna - czasem jakiś fajny fragment, zgrabne zabawne zdanie, ale jako ta perełka w kurzu ginie wśród powtarzających się nieustannie podobnych do siebie akapitów Czytam, bo i te perełki warte są tego, ale bez zachwytu. No dobra, uwierzę Ci, że druga część lepsza - może pisarka dojrzała, może się poduczyła na kursach powieściopisania... Przeczytam i drugą. Później, bo na razie tkwię w pierwszej, a czekają na mnie jeszcze Pat Conroy, Janosch i John Irving - nabytki przy okazji kupowania dzieciom podręczników. Jakoś tych kilka książek do czytania ginie zawsze w niebotycznych cenach podręczników, więc sobie pozwalam zaszaleć. Pierworodna zapodała właśnie, że mamy nabyć podręcznik do włoskiego za jedyne.... 80 zł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 07.09.2012 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Agduś - pierwszej nie czytaj (może potem), bo ona tam za dużo o sobie pisze i innych rzeczach, i to nie to, to taka zwykła książka. A druga to już tylko "przygody Gareta" ( i wszystkich kotów ) - ja pękałam! Tylko dobrze mieć podobne doświadczenia z własnego domu z psem (i kotami), żeby to wszystko "widzieć" przed oczami :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.09.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Bazyliszek ŚLICZNA:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.09.2012 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Jakoś nie wydaje mi się, żeby Romek Garetowe zachowania u Bazyśki chciał lekce sobie ważyć. Chyba, że jednak...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.09.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Skoro zaczęłam, to doczytam. A za drugą też się wezmę, ale musi poczekać w kolejce, bo mi ślinka cieknie na te inne, które kupiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.09.2012 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Agduś - :Dodpuszczam, czytaj tę pierwszą do samego końca . generalnie to nie jest (ale też nie ma być) wielka literatura ale "Garet dorasta" mnie totalnie wyluzował i doprowadził do łez ze śmiechu nie raz! Agduś - a który Irving? Bo "Zanim Cię znajdę" ja nie zmogłam. Ona zmogła mnie. Jest okropnie gruba (a ja uwielbiam grube książki!) i wg. mnie okropnie nudna... Bo inne podobały mi się bardzo, to nie to, że nie lubię pisarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.09.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Ratować Prośka - jest baaardzo cienka jak na Irvinga. Po Garecie nie oczekiwałam wielkiej literatury, ale właśnie rozrywki, takoż pod tym względem się nie zawiodłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.09.2012 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Muszę rzucić okiem, choć powiem, że po "Zanim.." trochę się zraziłam (zniechęciłam) do Irvinga. DPSia - on się zrobił bardzo tolerancyjny przy Bazylii, dziwnie tolerancyjny.. przy Bazylku taki nie był. Doszliśmy, po namyśle, do wniosku, że albo 1. jako, że ona jest dziewczynką to ma więcej cierpliwości (???) albo 2. traktuje ją jak wnuczkę a jego jego traktował jak syna. :rolleyes: Łosia - noooo - Bazyliszek już duuuży! Bazyliszkiem przezywa ją też nasz wet Ale oczka (i spojrzenie) miewa też takie bazyliszkowe Strasznie stroszy uszyska, strzyże nimi na wszystkie strony (wyszło ćwiczenie z polskiego ), ma wyrazistą mimikę ale przez to też (jak na fot.3) wyłazi z niej wciąż Reksio-Corso:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.09.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Kochani - dziękujemy za Wasze odwiedziny, BARDZO się cieszymy, że jednak się udało, chociaż na krótko! Mam nadzieję, że coś się uda w temacie, co to rozmawialiśmy, może wtedy się zobaczymy znowu. Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.09.2012 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 I my:wiggle: I na wzajem:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.09.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Ciekawe, kiedy pluszaki przeprowadzą kontratak.... Buziaki w czarny nochal dla panny Bazyśki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 26.09.2012 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 ...a ja wczoraj się zastanawiałem, czy tu ruch się robi tylko w czasie cieczki? Ale teraz już wiem, że również z powodu ataku pluszaków Też buziaki zostawiam (jak ktoś chce w czarny nochal, to niech se umurzy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.09.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Aaaaa!!! Czytałam o buziakach w czarny nochal od Jejtka, a Sołtys rechotał nade mną... Pytam się: czego ryczysz? - Idż do lustra, zobacz jaki masz czarny nos!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.09.2012 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 ktoś tu chce buziaka od Yetka:o dobrze, że nos sobie usmarowałaś bo bym musiała nakablować Mirce:rolleyes: Pozdrówka zostawiam i za corsim uszkiem miziam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Dlaczego ja znowu czegoś nie wiem???? Na przykład o usmarowanym nochalu Yetka:o:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.09.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Depsi Brazulka:yes:... Depsi usmarowanym nochalu:D Ale Ty na 0,1% inteligencji jedziesz... :Drozumiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.09.2012 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Nooo, kochana - teraz to dopiero Ci Braza pojedzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts