Gagata 13.01.2008 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Lumpie praski - a powiedziałabyś, nawiasem mówiąc, coś więcej o swoich planach EMIGRACYJNYCH... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Oooo!! A co tutaj tak cicho?? Gagatko na pewno masz się czym znowu pochwalić, to nie daj się prosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaboBIK 17.01.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 ale mnie zatkalo masz tam u siebie pieknie i tyle pracy tam wlozylas no no ze starego..takie nowe slicznie...sukcesu duzo zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.01.2008 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Brazunia bo to jest tak (stara reguła na Forum): u kogo non stop robota wre - ten pisze tyko wtedy jak ma konkretny problem/pytanie albo wcale nie pisze, bo nie ma czasu albo po prostu siły i ochoty, żeby O TYM pisać. Ja się relaksuję czytając książki albo (to już choroba ) oglądając Grand Design na Travel&Living... (jak budują i remontuja inni..) Natomiast ci co dopiero, CHCĄ, dopiero MARZĄ albo ... czekają na kasę... ci PISZĄ i PISZĄ.. Zobaczysz jak zaczniesz budować, he he Ja, jak widac, mam takie zrywy - robię skróty, jak juz jest jakiś etap i wtedy uzupełniam ten dzienniczek Aga - piękne dzięki ta praca trwa juz 1,5 roku bez przerwy, cały czas na bieżąco wszystko jest projektowane, mierzone, wymyślane, wyszukiwane (w internecie), kupowane (w internecie;-) i w lokalnych hurtowniach).... wykańcza juz mnie to - nie cierpię tego i uwielbiam to jednocześnie (to chyba prawdziwe uczucie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Ja sobie zdaję sprawę, chociaż jeszcze pewnie nie do końca, z tego braku czasu, gdy już się zaczęło!!! Na obecnym etapie nie mogę się doczekać, kiedy to ja właśnie będę myśleć, kombinować i zastanawiać się, jak to zrobić, skąd wziąć kasę a z braku kasy jak w miarę tanio zrobić coś fajnego!!! Pewnie jeszcze nie raz wtedy zaklnę brzydko, ale ... jestem na etapie marzeń własnie i mam ciągły niedosyt, szczególnie gdy widzę coś tak wspaniałego, jak u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlomac 17.01.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Witam Gagato!Mój narzeczony Wlomac zachecił mnie do czytania Twojego dziennika i musze przyznac, że jestem pod wrażeniem. Przemiła lekturka,cudowne zdjęcia a Wasz dom poprostu-Bomba!!!!Mam pytanko- w salonie przy kominku masz piękna podłogę , czy to olejowane drewno??Podrawiam serdecznie i zachęcam do dalszego pisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamusia 17.01.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Witam Gagato! Mój narzeczony Wlomac zachecił mnie do czytania Twojego dziennika i musze przyznac, że jestem pod wrażeniem. Przemiła lekturka,cudowne zdjęcia a Wasz dom poprostu-Bomba!!!!Mam pytanko- w salonie przy kominku masz piękna podłogę , czy to olejowane drewno?? Podrawiam serdecznie i zachęcam do dalszego pisania To ja jestem narzeczoną Wlomaca-przez pomyłkę pisałam pod jego loginem,jeszcze raz pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.01.2008 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Kamusia - witaj No własnie miałam Wam napisać że szalenie mi się podoba Wasze siedlisko! Układ jak u mnie i w ogóle TE klimaty Tuczno - jest to miejsce które OD LAT zachwalają POD NIEBIOSA moi znajomi (jeżdżą tam z Wrocka co roku z przyczepką), ponoć PRZE-PIĘ-KNIE! Zawsze mówią że jakby się kiedy na dobre z Wro wynosili to tylko tam. Ha - nie dodać nic ująć. Podłoga - to sosnowe dechy udało mi się znaleźć najszersze z możliwych zabejcowane najpierw na zieleń i brąz a potem po prostu polakierowane lakierem do podłóg o wykończeniu półmatowym. Koniec.Kropka. Miałam podłoge olejowaną w domu we Wrocławiu... nie wiem, może mi to spartolili, ale JUZ NIE CHCĘ WIĘCEJ. Jakieś plamy, jakieś dziwne zapachy, wycieranie się miejscami (wcale nie łatwe do naprawienia)... a teraz sa takie lakiery, że efekt ("wykończenie" ) uzyskujesz jakie sobie życzysz - mat, półmat, połysk, satyna, jedwab, itp itd Trzymam kciuki za Wasze plany (nikt nie mówi że będzie łatwo ale nie o to chodzi w tym wszystkim ) a do mnie ZAPRASZAM SEDECZNIE !! Brazka - i tak trzymać! A rzeczywistość i tak przyjdzie i zrobi swoje. teraz zbieraj energię (i wiedzę na Forum ) Ten dom to mój drugi remontowany (też poniemiecki zresztą..) - to juz ponoć "dla przyjaciela", ale ten pierwszy tez nadawałby się dla przyjaciela z całą pewnością..! Czyli musi, że będzie jeszcze ten TRZECI - DLA NAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 17.01.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Ja tu dopiero co trafilam ale cale zabudowania macie cudne -zawsze chcialam kupic jakies stare gospodarstwo ale jak sie cos trafialo to zadaleko i nie po drodze - ale u was jest pieknie!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaboBIK 18.01.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.01.2008 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Ddzień dobry Paniom w piątek Pogoda u nas do de ale jesli miałoby to być przedwiosnie to prosze bardzo - proszę, niech pada deszcz, niech będzie błoto.... kolakao - no tak to jest własnie..mysmy tez długo szukali ale ponieważ nie zakładalismy żadnej alternatywy (to musiało byc poniemieckie gospoadarstwo!) więc szukalismy do skutku. Miło, że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.01.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Przywitam się piątkowo U mnie piękne słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamusia 18.01.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Kamusia - witaj No własnie miałam Wam napisać że szalenie mi się podoba Wasze siedlisko! Układ jak u mnie i w ogóle TE klimaty Tuczno - jest to miejsce które OD LAT zachwalają POD NIEBIOSA moi znajomi (jeżdżą tam z Wrocka co roku z przyczepką), ponoć PRZE-PIĘ-KNIE! Zawsze mówią że jakby się kiedy na dobre z Wro wynosili to tylko tam. Ha - nie dodać nic ująć. Gagato-bardzo nam miło że nawet taki autorytet jak Ty na Forum,komplementujesz nasze skromne gospodarstwo-dziękujemy:)To prawda miejsce jejst cudne,tylko niestety my mamy jednego sąsiada...Ale cóż nie można mieć wszytskiego-za to on ma 4 koniki polskie i mnóstwo owieczek-to dodatkowa atrakcja. Twoja podłoga wygląda super i też zamierzamy zrobić podobną-jeśli chodzi o olejoowaną to faktycznie trudno ją utrzymać w czystości. Pozdrawiam i miłego,słonecznego piątku życzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.01.2008 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Kamusia - ten sąsiad , jesli się z nim dogadujecie (przynajmnije jako tako) nie musi być problemem a jesli ma cos co może wam sie "przydać " (koniki polskie, owieczki) to tym lepiej dla Was. A byc może na tyle sie doagdacie że wam i domu przypilnuje jakby co itp. Powodzenia dla Was! Bazunia - u mnie nadal szaro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamusia 18.01.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Gagatko-Może i sasiad czasmi bywa przydatny,ale nasz jest nieco dziwny. Latem doznałam szoku, kiedy na łące nie daleko naszego domu ujrzałam dwie wypięte białe półkule! Okazało się że nasz sąsiad to jakis naturysta który chodzi nago i wcale się tego nie wsytdzi. Obawiam sie, że w przyszłości kiedy będziemy mieli gości to może być problematyczne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.01.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Kamusiu, ależ to atrakcja być może wielka taki sąsiad!!! Wyobraź sobie ten entuzjazm samotnych albo starszych Pań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.01.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Kamusiu, ależ to atrakcja być może wielka taki sąsiad!!! Wyobraź sobie ten entuzjazm samotnych albo starszych Pań... Nie ma jak pozytywne podejście do biznesu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.01.2008 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Wszystko zależy jaką gość ma prezencję Kamusia - opisz typa .. może to tylko niegroźny hippis.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamusia 19.01.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Witajcie-widze że kobietki na forum troszke odbiegły od tematu budowy:):)Prosze jakie zainetersowanie,może naprawde ten moj sąsiad to super atrakcja-na forum juz robi kariere:) Pwiem tyle-jest przystojny ,po 40-stce-dobrze zbudowany,ale strasznie dziwny,to niemiec,ale mowi po polsku.Wyorazcie sobie ze nawet drzewo na krajzedze tnie bez galotków:)ze sie nie boi o swoje klejnoty.....Pozdrawiam i miłej soboty dziewczynki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.01.2008 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Gość najwyraźniej lubi czuć sie na luzie dlatego zreszta zamieszkał w takim miejscu.... Kamusia - a zapoznaliście sie juz z nim oficjalnie? " Dzień dobry, będziemy sąsiadami..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts