Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze U GAGATY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

DPSia- otóż właśnie...należy Ci się jakaś nagroda, ale czy ja wiem ... ostatnio nikt nie chciał mixera ...

AGPko - dziękuję! jest ślicznie i okropnie ubolewam nad tym, że te wszystkie przepiękne kolorowe liście nieubłaganie spadają........ Dla mnie powinno być WŁAŚNIE TAK przez jakieś pół roku :D

Jako nagrode poproszę poranne osobiste przywitanie w G. przez oboje Gagatków przez co najmniej trzy dni , kolejno następujące po sobie. :cool: :lol:

Mam nadzieję podnieść wtedy poziom zadowolenia miotającego się obiektu... ;)

Nie mam pojęcia, gdzie mam szukać tych różnic .... znowu czego nie wiem, znowu jestem do tyłu ...

I jestem rozczarowana ... TAR-cia mówiła, że tutaj mi powiedzą, jak wrzuć zdjęcie na FM z komputera, bo od pewnego czasu nie mogę ....

Mnie żadne rady nie pomogły - nie dam rady wkleić niczego więcej niż miniatura! Zła jestem, bo nie widać na nich ekstraordynaryjnej urody obrazka Małgosi, że już o moich podusiach nie wspomnę, co fatalnie wpływa na ich powodzenie w aukcji.

Kopiuję ściągę i tu:

Robię tak:

Edycja zwykła (nie wchodzę w zaawansowaną)/Insert image poprzez wcisnięcie "obrazka z drzewkiem"/Wybieram opcję From Computer/Wchodzę w Przeglądaj/wybieram fotkę z kompa/Klikam Upload file/Mam obrazek w trybie edycji - najeżdżam na niego i klikam dwukrotnie (jak np. przy otwieraniu foldera)/Otwiera mi się "Image settings" i do wyboru m.in. rozmiar obrazka - ja wybrałam Medium/ Zatwierdzam.

The end.

Ja tak miałam jeszcze niedawno (przed wakacjami znaczy). A teraz podobieństwa kończą się na etapie "Klikam Upload file". Potem NIE MAM obrazka w trybie edycji. NICZEGO nie mam! Jest kursor po prostu i mogę sobie pisać nadal. Po opublikowaniu obrazek pojawia się jako załącznik, albo i nie. I WSZYSTKIE ustawienia mam tak, jak mądrzy ludzie radzą. I dżówno!!! Jak u Brazy.