Gagata 09.10.2012 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Yetek. Tak. Ale.Z drobną korektą..:Stoję, czy tez raczej miotam się, w centrum otaczających mnie zdarzeń. W średniej formie. "Znajdź 12 szczegółów różniących ..... " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.10.2012 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Znalazłam jedną, ale zasadniczą - stopień zadowolenia miotającego się obiektu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 09.10.2012 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 jejku, jak u ciebie teraz ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.10.2012 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 DPSia- otóż właśnie...należy Ci się jakaś nagroda, ale czy ja wiem ... ostatnio nikt nie chciał mixera ... AGPko - dziękuję! jest ślicznie i okropnie ubolewam nad tym, że te wszystkie przepiękne kolorowe liście nieubłaganie spadają........ Dla mnie powinno być WŁAŚNIE TAK przez jakieś pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.10.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Jako nagrode poproszę poranne osobiste przywitanie w G. przez oboje Gagatków przez co najmniej trzy dni , kolejno następujące po sobie. Mam nadzieję podnieść wtedy poziom zadowolenia miotającego się obiektu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 10.10.2012 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Obiekt pisał, że jest "przeciwnie, jakkolwiek to rozumieć". Niech więc teraz obiekt nie pitoli, bo tak to zrozumiałem i tak ma być!, a "szczegóły różniące" pomińmy (przecież w końcu to tylko szczegóły) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 10.10.2012 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Yetek - wiesz jak jest - szczegółami jest piekło wybrukowane (czy jakoś tak ... ) DPSia - ale by było fajnie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.10.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 No właśnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.10.2012 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Nie mam pojęcia, gdzie mam szukać tych różnic .... znowu czego nie wiem, znowu jestem do tyłu ... I jestem rozczarowana ... TAR-cia mówiła, że tutaj mi powiedzą, jak wrzuć zdjęcie na FM z komputera, bo od pewnego czasu nie mogę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.10.2012 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 (edytowane) Brazula - to jest u Gwoździka! Ja się tam mądrzę na ten temat i zdaje się dość nawet skutecznie... Zerknij tu poza tym na poprzednią stronę Edytowane 11 Października 2012 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.10.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Mnie żadne rady nie pomogły - nie dam rady wkleić niczego więcej niż miniatura! Zła jestem, bo nie widać na nich ekstraordynaryjnej urody obrazka Małgosi, że już o moich podusiach nie wspomnę, co fatalnie wpływa na ich powodzenie w aukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.10.2012 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Kopiuję ściągę i tu: Robię tak: Edycja zwykła (nie wchodzę w zaawansowaną)/Insert image poprzez wcisnięcie "obrazka z drzewkiem"/Wybieram opcję From Computer/Wchodzę w Przeglądaj/wybieram fotkę z kompa/Klikam Upload file/Mam obrazek w trybie edycji - najeżdżam na niego i klikam dwukrotnie (jak np. przy otwieraniu foldera)/Otwiera mi się "Image settings" i do wyboru m.in. rozmiar obrazka - ja wybrałam Medium/ Zatwierdzam.The end. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.10.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Ja tak miałam jeszcze niedawno (przed wakacjami znaczy). A teraz podobieństwa kończą się na etapie "Klikam Upload file". Potem NIE MAM obrazka w trybie edycji. NICZEGO nie mam! Jest kursor po prostu i mogę sobie pisać nadal. Po opublikowaniu obrazek pojawia się jako załącznik, albo i nie. I WSZYSTKIE ustawienia mam tak, jak mądrzy ludzie radzą. I dżówno!!! Jak u Brazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.10.2012 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Agduś - napisz do Muratorów, niech pomogą, musisz coś mieć z kontem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.10.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 (edytowane) O właśnie: Kliknęłam Upload file i nie widzę obrazka. Teraz opublikuję: To był normalny wpis, a teraz spróbuję w trybie edycji opublikowanego wcześniej wpisu. Edytowane 11 Października 2012 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 13.10.2012 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Chciała tylko zameldować, że wszystkie liście z winobluszcza opadły (wiatr i zimno w nocy dwa dni temu)... Dobrze, że je zdążyłam utrwalić dla potomności na poprzedniej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.10.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 No właśnie, dobrze, że zdążyłaś utrwalić. My ledwie zdążyliśmy kapusty z pola zabrać, żeby nie zmarzły tej jednej przymrozkowej nocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.10.2012 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 A u nas jeszcze nie mroziło:wiggle: i mam nie tylko liście na winobluszczu ale i piękne, kwitnące dalie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 13.10.2012 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Wyjątkowo u Was NA WSCHODZIE mrozik później tego roku niż u nas. Wyjątkowo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.10.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Właśnie, właśnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts