Arctica 14.10.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Łozur mi pokazały:cry::cry: idę się zamknąć w sobie :P:P:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.10.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 No i kto ma prawdziwy OZÓR??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.10.2012 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Dobrze Ci poszło Arctica to zamykanie się w sobie! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.10.2012 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Ech,co tam, w końcu to MOJE komenty ... ku pamięci raz jeszcze... Ale poza ogołoconym winobluszczem jeszcze jest zielono i kolorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.10.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Fota klimatyczna, tajemnicza, piękna. Jak u kogoś, to bardzo przyjemnie, z radością posiedzę i będę podziwiała niebywały urok winobluszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 14.10.2012 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Chciała tylko zameldować, że wszystkie liście z winobluszcza opadły (wiatr i zimno w nocy dwa dni temu)... Dobrze, że je zdążyłam utrwalić dla potomności na poprzedniej stronie Gagatko, u mnie także Teraz tak jakoś łyso... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.10.2012 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 AGPka - noooo.................... Ale ja lubię też ten widok gałęzi oplatających słupy... ma to taki urok ... chmmm.. angielskiego tajemniczego ogrodu.... DPSia - a zapraszam, zapraszam Podziwianie za friko i bez konsekwencji ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.10.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Ehe, wiśta wio, łatwo powiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 AGPka - noooo.................... Ale ja lubię też ten widok gałęzi oplatających słupy... ma to taki urok ... chmmm.. angielskiego tajemniczego ogrodu.... ....... To się u mnie możesz napatrzeć - cały płot przy zielonym tarasie w takich suchych gałęziach mam:cool: A tak było piknie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.10.2012 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Teraz tyż piknie... Tylko bardziej...onirycznie...Szczególnie z wieczornymi i porannymi mgłami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.10.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 No na mgły poranne to się dzisiaj napatrzyliśmy do... porzygania, jadąc po Brazę i wracając razem z Krakowa do nas!!! Aż za dużo ich było!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 25.10.2012 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 No i u kogo jutro śnieg spadnie?? (..nie wiem czemu mi tak wesoło... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.10.2012 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 U nas!!! Czy u Was dzisiaj też tak biało??? U nas zima prawdziwa, obrazkowa i snieżna! I pada nadal i to gęsto! Koniec świata, panie, koniec świata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.10.2012 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Ano. Śnieg nadal LEŻY i się trzyma całkiem nieźle... A poza tym słoneczko Goście przyjechali w piątek, pogoda była przepiękna - ostre słońce, KOLORY cudo na drzewach itp, itd... poszli do lasu, nanieśli grzybów, umówili się na grzybki na sobotę rano, poszli spać, wstali w sobotę rano i ..... okazało się ze to były ostatnie ich grzyby w tym roku :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.10.2012 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 No własnie, kochana, właśnie! Jednakowoż ma mi tutaj zelżeć, bo na 1 listopada potrzebuję lepszą pogodę ieć! Jak tam, wyleźliście już z góry spraw wszelakich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.10.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 No i u kogo jutro śnieg spadnie?? (..nie wiem czemu mi tak wesoło... ) Mnie w sobotę rano jak wyjrzałam za okno to za wesoło nie było... Musiałam w te pędy po plandekę pojechać, odśnieżyć auto i schować do garażu a drugie ową plandeką zaplandekować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.10.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 W niedzielę rano wparowała do nas dziecię i rzekło, żebyśmy koniecznie za okno wyjrzeli. Właściwie to nie musiałam wyglądać, bo już wiedziałam, co zobaczę. No i nie ucieszyłam się - koniec z jazdą na rowerze Buuu! Całę szczęście, że to jeszcze nie zapowiedź zimy ciurkiem do wiosny trwającej, bo bym się zapłakała. Ja tam zimę lubię, ale W ZIMIE! Za to oponki zimowe mamy - Andrzej dzielnie w sobotę wymienił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 30.10.2012 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 No ale od jutra - podobno..... już PO ZIMIE Oby, oby! A tymczasem ... Żuraw i Czapla mają swoje GNIAZDO na fb.... tzn na FEJSIE .. Do czego to doszło.........:no: A tak się zarzekaliśmy ....... Ale - były pewne NACISKI... Goście pytali - czeeemuuuu nieeee? Itp, itd... No to i oto : http://www.facebook.com/SiedliskoZurawICzaplaDolinaBaryczyStawyMilickie?ref=hl ZAPRASZAMY co by się.... lajkować .... (cokolwiek to oznacza) :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Tylko i wyłącznie ze względu na Żurawia i Czaplę nie likwiduję konta na "fejsie"!!! No to kiedy b edziecie???? I czy będziecie chcieli spać na materacu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 31.10.2012 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Ja se nie "polajkuje .... (cokolwiek to oznacza)". Trza się tam wprzód zalogować, a ja jeszcze nie dojrzałem ...mimo nacisków To białe ...... stopniało - znów świat nie jest monochromatyczny ...na chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts