DPS 31.10.2012 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Oooo, Ty masz dobre pomysły, Gagatko! Kradnę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 31.10.2012 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 DPSia - po prostu SE WEŹ Brazka - zadzwonimy! Ale mowa o ok.8-9.11. Może być? Materac? A co - jakiś niewygodny? No cóż, Yetek... no cóż... przyjdzie jeszcze Yetek do woza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 31.10.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 (...)No cóż, Yetek... no cóż... przyjdzie jeszcze Yetek do woza.. A cóż to za nagła zmiana frontu - z niedawnego oponenta na agitatora? :lol2: ...i ...ile na tym stracę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 31.10.2012 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Żebyśmy się dobrze zrozumieli - NIE AGITUJĘ I NIE BĘDĘ Także NIE ZACHĘCAM. Ja MUSIAŁAM (poniekąd..) z racji mojej pracy. Ale nadal NIE LUBIĘ. A Yetek i tak przyjdzie do woza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.10.2012 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Ja se nie "polajkuje .... (cokolwiek to oznacza)". Trza się tam wprzód zalogować, a ja jeszcze nie dojrzałem ...mimo nacisków O, to nie jestem jedynym człowiekiem korzystającym z netu i nieistniejącym z racji nieposiadania konta na FB! Od razu mi lepiej! Nie mam i nie będę miała, bo nie chcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 31.10.2012 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Otóż to Agduś. Ja nawet na naszej siedliskowej stronie napisałam, że nas nie ma na fb itd... I że to oznacza że nie istniejemy Prywatnego nie miałam bo NIE CHCIAŁAM i ..nie czułam potrzeby... No i? Konto prywatne załozyłam przez moją córkę, która z mężem od 2 lat siedzi za granicą i dzięki (?) fb wiem co się u niej dzieje na bieżąco (kilka razy juz mnie odsyłała -zobacz na fb tam są nowe fotki itp...) A siedliskowy fb powstał na sugestie/prośby gości, że chętnie by coś na bieżąco pisali, podesłali różne linki, pooglądali itp, więc - jest. Faktem jest, że da się ustawić wszystko tak, żeby mnie nie monitował system kogo mam znać i kto jest moim znajomym o czym dotąd nie wiedziałam oraz nie zadawał mi debilnych pytań. Trzeba tylko poświęcić chwilę ustawieniom. No i musiałam się zdystansować do tametu ogólnie bo przedtem go nie cierpiałam dla samej zasady. Teraz juz go tylko nie lubię ale uzywam. Tak jak internetu i komputera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.10.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Ja se nie "polajkuje .... (cokolwiek to oznacza)". To białe ...... stopniało - znów świat nie jest monochromatyczny ...na chwilę U kogo stopniało to stopniało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.11.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 No widzisz, więc rozumiesz mnie, dlaczego mam konto na fb. Prywatne. Bo dzieci... To w sumie smutne dość, a z drugiej strony - bez wątpienia daje możliwość bieżącego kontaktu, bezpłatnego (ważne przy dzieciach poza granicami). Dziwaczeje ten świat, najlepszy kontakt to fb i skype... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.11.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Materac wygodny, ale łózko już stoi, spoko:rolleyes: 8-9.11. chyba pasuje, chociaż Szanowny wybiera się w rodzinne strony i nie wiem, kiedy ma zamiar wrócić ... No cóż, to i tak ja tu jestem najważniejsza:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.11.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Żyjecie? Grzybki nie zaszkodziły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.11.2012 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Dziś mnie nieco brzuch jakby pobolewał... Ale przestał..To chyba już luz,co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.11.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Sromotniki w occie? Eeeee... ciężko sromotnika pomylić z podgrzybkiem. A to nie były gąski zielone w occie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.11.2012 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Agduś - podobno właśnie tak - gąski zielone Pyyyszneeee. W occie takie najlepsze, nie rozmamłane.. A co-też jadłaś? Czy może zbierałaś....???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.11.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 I zbierałam i jadłam parę razy, ale smażone. Nie lubię jednak ich zbierać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Ja nie zbieram, nie rozróżniam. Szanowny wie i zbiera do tego zaczął w occie robić ... co się dzieje z tym Facetem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.11.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Polubił las...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Noooo, las to On zawsze lubił, ale nie lubił robić grzybów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.11.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Ja też wolę zbierać niż robić. A czyszczenie to już pokuta za grzechy niepopełnione! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.11.2012 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Szanowny Marynarz zmienia się z wiekiem... cóż - starość nie radość, młodość nie wieczność, śmierć nie wesele... Jakoś mnie naszło na mądrości ludowe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.11.2012 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Co do czyszczenia - jedyna sensowna opcja to czyszczeni każdego grzybka jeszcze w lesie, expresowo, zaraz po zerwaniu, przed wrzuceniem do koszyczka. Wówczas jest to bezbolesne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts