Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze U GAGATY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja se nie "polajkuje .... (cokolwiek to oznacza)".

Trza się tam wprzód zalogować, a ja jeszcze nie dojrzałem :rolleyes:

...mimo nacisków ;):lol2:

O, to nie jestem jedynym człowiekiem korzystającym z netu i nieistniejącym z racji nieposiadania konta na FB! Od razu mi lepiej!

Nie mam i nie będę miała, bo nie chcę.

Otóż to Agduś. Ja nawet na naszej siedliskowej stronie napisałam, że nas nie ma na fb itd... I że to oznacza że nie istniejemy ;) Prywatnego nie miałam bo NIE CHCIAŁAM i ..nie czułam potrzeby...

No i? Konto prywatne załozyłam przez moją córkę, która z mężem od 2 lat siedzi za granicą i dzięki (?) fb wiem co się u niej dzieje na bieżąco (kilka razy juz mnie odsyłała -zobacz na fb tam są nowe fotki itp...)

A siedliskowy fb powstał na sugestie/prośby gości, że chętnie by coś na bieżąco pisali, podesłali różne linki, pooglądali itp, więc - jest.:p

Faktem jest, że da się ustawić wszystko tak, żeby mnie nie monitował system kogo mam znać i kto jest moim znajomym o czym dotąd nie wiedziałam oraz nie zadawał mi debilnych pytań. Trzeba tylko poświęcić chwilę ustawieniom.

No i musiałam się zdystansować do tametu ogólnie bo przedtem go nie cierpiałam dla samej zasady.

Teraz juz go tylko nie lubię ale uzywam. Tak jak internetu i komputera.

No widzisz, więc rozumiesz mnie, dlaczego mam konto na fb.

Prywatne.

Bo dzieci... :(

To w sumie smutne dość, a z drugiej strony - bez wątpienia daje możliwość bieżącego kontaktu, bezpłatnego (ważne przy dzieciach poza granicami).

Dziwaczeje ten świat, najlepszy kontakt to fb i skype...