Moose 14.11.2012 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Macham badylem Wiesz, trza beło jednak do Cię jechać, bo nam wystawa nie wyszła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.11.2012 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Widzisz, widzisz..... A teraz to juz tylko ŻAŁOWAĆ pozostaje.. No ale że co z tą wystawą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.11.2012 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Widzisz, widzisz..... A teraz to juz tylko ŻAŁOWAĆ pozostaje.. No ale że co z tą wystawą?? W skrócie... nie dostalim tego co chcielim A tak na poważnie, najpierw nam się autko popsuło... potem jechaliśmy z koleżanką ( 2 psy i 5 osób ) wesoło było nie powiem A na wystawie Greyduła, udawał kwasimodo. Uczciwie mówiąc... najlepiej zorganizowana wystawa i najgorzej nam się Grejek zaprezentował... a można było miło spędzić czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.11.2012 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Rozkojarzył się chłopak tą wesołą podróż i zdekoncentrował się, ot co. Będzie lepiej next time! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 15.11.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 No dobra... przyznaję się... nakablowałem ale co mi tam... nawet jeśli od Gagaty oberwę, to Wusia obiecała całowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 15.11.2012 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Łośka - ale to jest NIEMOŻLIWE co by się Ferdynand źle zaprezentował. Oni się po prostu pomylili. Możemy im to uświadomić - chcesz? To forum dużo może Yetek - ale że co? ZA CO ma Ci dać z liścia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.11.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Rozkojarzył się chłopak tą wesołą podróż i zdekoncentrował się, ot co. Będzie lepiej next time! Tego się będziemy trzymać!!! Łośka - ale to jest NIEMOŻLIWE co by się Ferdynand źle zaprezentował. Oni się po prostu pomylili. Możemy im to uświadomić - chcesz? A jednak... byłam przy ringu, więc musisz mi na słowo uwierzyć... pobiegł jakby był garbaty, kulawy i spieszył się ze sraczką do wychodka...PORAŻKA:rolleyes: UCZCIWIE MUSZĘ PRZYZNAĆ, IŻ SĘDZIA MIAŁ RACJĘ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 15.11.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 (...)Yetek - ale że co? ZA CO ma Ci dać z liścia?? No coś ty - jeśli się jeszcze nie wydało, to przecież sam na siebie nie będę donosił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.11.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 No przylazłam, chociaż z lekka zdyszana ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.11.2012 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Braza, ale nie dmuchaj mi w ucho! Posuńże się, kochaniutka, przecieżeś nie gruba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.11.2012 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 A jednak... byłam przy ringu, więc musisz mi na słowo uwierzyć... pobiegł jakby był garbaty, kulawy i spieszył się ze sraczką do wychodka...PORAŻKA:rolleyes: UCZCIWIE MUSZĘ PRZYZNAĆ, IŻ SĘDZIA MIAŁ RACJĘ!!! Biedny Jaśniepan....! Ale żem się ubawiła jednak....spróbowałam to sobie wyobrazić!! Yetek - dobra. Już wiem za co. Kara Cię nie minie No ale ja bardzo proszę się nie pchać... jakieś minimum kultury, no naprawdę....młodzież dziś schodzi na........... PSY! :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.11.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Z tym PSY to ja też nie rozumiem o so chozi! Czy ktoś może mi wyjaśnić, dlaczego wszyscy jakiegoś małpiego rozumu dostali na tle podrygów i mało artykułowanych okrzyków bez jakiejkolwiek linii melodycznej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.11.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Z tym PSY to ja też nie rozumiem o so chozi! Czy ktoś może mi wyjaśnić, dlaczego wszyscy jakiegoś małpiego rozumu dostali na tle podrygów i mało artykułowanych okrzyków bez jakiejkolwiek linii melodycznej? Depsia!!!! Podsłuchwałaś jak śpiewałam przy goleniu...???? tfffuuu przy gotowaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 17.11.2012 01:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 (edytowane) Łosia, do czego ty się gotowałaś, że się tak śpiewająco-radośnie goliłaś? (...)Yetek - dobra. Już wiem za co. Kara Cię nie minie http://forum.muratordom.pl/images/smilies/icon_evil.gif http://forum.muratordom.pl/images/smilies/bye.gif(...) ..i teraz nie wiem, czy prosić o łagodny wymiar ( i uwzględnienie żem się przyznał), czy się ukrywać w oczekiwaniu na amnestię http://forum.muratordom.pl/images/smilies/what.gif Edytowane 17 Listopada 2012 przez Yeti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.11.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Osia - a to Ty byłaś przy goleniu??? Kurde, sorki, myślałam, że moja sąsiadka gotuje i radia słucha... Muszę stanowczo zacząć używać własnego radia, zamiast wsłuchiwać się w odgłosy z sąsiedztwa, to może prowadzić do rozstroju nerwowego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.11.2012 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Czy ktoś może mi wyjaśnić, dlaczego wszyscy jakiegoś małpiego rozumu dostali na tle podrygów i mało artykułowanych okrzyków bez jakiejkolwiek linii melodycznej? Może bez linii melodycznej ale do rytmu: 1,2,3,4,5 - aaaaaa,1,2,3,4,5, aaaaaa,1,2,3,4,5.aaaaaaa itd.. Proste, ładne, bezpretensjonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.11.2012 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 ..i teraz nie wiem, czy prosić o łagodny wymiar ( i uwzględnienie żem się przyznał), czy się ukrywać w oczekiwaniu na amnestię Jest trzecia opcja -możesz jeszcze czekać na tę karę Z NADZIEJĄ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.11.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Może bez linii melodycznej ale do rytmu: 1,2,3,4,5 - aaaaaa,1,2,3,4,5, aaaaaa,1,2,3,4,5.aaaaaaa itd.. Proste, ładne, bezpretensjonalne. Proste na pewno, ładne - w żaden sposób. Bezpretensjonalne - no nie wiem, trudno to ocenić. Chyba się starzeję, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.11.2012 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Co by tu odpowiedzieć żeby nie podpaść.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.11.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Żeś rówieśnicą moją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts