Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze U GAGATY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Widzisz, widzisz..... A teraz to juz tylko ŻAŁOWAĆ pozostaje..:rolleyes:

No ale że co z tą wystawą??

W skrócie... nie dostalim ;-) tego co chcielim :p

A tak na poważnie, najpierw nam się autko popsuło... potem jechaliśmy z koleżanką ( 2 psy i 5 osób ) wesoło było nie powiem ;)

A na wystawie Greyduła, udawał kwasimodo.:rotfl:

Uczciwie mówiąc... najlepiej zorganizowana wystawa i najgorzej nam się Grejek zaprezentował... a można było miło spędzić czas...:bash:

Rozkojarzył się chłopak tą wesołą podróż i zdekoncentrował się, ot co. ;)

Będzie lepiej next time!

Tego się będziemy trzymać!!!:bye:

Łośka - ale to jest NIEMOŻLIWE co by się Ferdynand źle zaprezentował. Oni się po prostu pomylili. Możemy im to uświadomić - chcesz?

A jednak... byłam przy ringu, więc musisz mi na słowo uwierzyć... pobiegł jakby był garbaty, kulawy i spieszył się ze sraczką do wychodka...PORAŻKA:rolleyes:

UCZCIWIE MUSZĘ PRZYZNAĆ, IŻ SĘDZIA MIAŁ RACJĘ!!!:bye:

A jednak... byłam przy ringu, więc musisz mi na słowo uwierzyć... pobiegł jakby był garbaty, kulawy i spieszył się ze sraczką do wychodka...PORAŻKA:rolleyes:

UCZCIWIE MUSZĘ PRZYZNAĆ, IŻ SĘDZIA MIAŁ RACJĘ!!!:bye:

:rotfl:

Biedny Jaśniepan....:hug:!

Ale żem się ubawiła jednak....spróbowałam to sobie wyobrazić!! :lol2:

Yetek - dobra. Już wiem za co. Kara Cię nie minie :evil:

:bye:

No ale ja bardzo proszę się nie pchać... jakieś minimum kultury, no naprawdę....młodzież dziś schodzi na........... PSY! :lol2::lol2::lol2:

Z tym PSY to ja też nie rozumiem o so chozi!

Czy ktoś może mi wyjaśnić, dlaczego wszyscy jakiegoś małpiego rozumu dostali na tle podrygów i mało artykułowanych okrzyków bez jakiejkolwiek linii melodycznej? :jawdrop:

Z tym PSY to ja też nie rozumiem o so chozi!

Czy ktoś może mi wyjaśnić, dlaczego wszyscy jakiegoś małpiego rozumu dostali na tle podrygów i mało artykułowanych okrzyków bez jakiejkolwiek linii melodycznej? :jawdrop:

Depsia!!!!

Podsłuchwałaś jak śpiewałam przy goleniu...???? tfffuuu przy gotowaniu...:rolleyes:

Łosia, do czego ty się gotowałaś, że się tak śpiewająco-radośnie goliłaś? :rolleyes:

(...)Yetek - dobra. Już wiem za co. Kara Cię nie minie http://forum.muratordom.pl/images/smilies/icon_evil.gif

http://forum.muratordom.pl/images/smilies/bye.gif(...)

..i teraz nie wiem, czy prosić o łagodny wymiar ( i uwzględnienie żem się przyznał), czy się ukrywać w oczekiwaniu na amnestię http://forum.muratordom.pl/images/smilies/what.gif

Edytowane przez Yeti

Osia - a to Ty byłaś przy goleniu???

Kurde, sorki, myślałam, że moja sąsiadka gotuje i radia słucha... :lol:

Muszę stanowczo zacząć używać własnego radia, zamiast wsłuchiwać się w odgłosy z sąsiedztwa, to może prowadzić do rozstroju nerwowego!

Może bez linii melodycznej ale do rytmu: 1,2,3,4,5 - aaaaaa,1,2,3,4,5, aaaaaa,1,2,3,4,5.aaaaaaa itd.. Proste, ładne, bezpretensjonalne.

Może bez linii melodycznej ale do rytmu: 1,2,3,4,5 - aaaaaa,1,2,3,4,5, aaaaaa,1,2,3,4,5.aaaaaaa itd.. Proste, ładne, bezpretensjonalne.

Proste na pewno, ładne - w żaden sposób.

Bezpretensjonalne - no nie wiem, trudno to ocenić.

Chyba się starzeję, co? :lol2: