braza 17.11.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Może bez linii melodycznej ale do rytmu: 1,2,3,4,5 - aaaaaa,1,2,3,4,5, aaaaaa,1,2,3,4,5.aaaaaaa itd.. Proste, ładne, bezpretensjonalne. Spróbowałam ..... zwierzyna leśna teraz mnie sądem straszy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.11.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Chyba mam zbliżone gusta do zwierzyny leśnej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.11.2012 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 A Bazylii się podoba Pewnie dlatego, że ona nie leśna... Tak DPSia -Rówieśnico, mnie też się z wiekiem różne rzeczy dzieją... ale raczej jestem (jak dotąd!!!) zadowolona z TYCH RZECZY. Mówię tu, spieszę wyjaśnić, o zmianach ... wewnętrznych. Powtarzam - WEWNĘTRZNYCH. Odbiór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.11.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 W sprawie zmian to ja się z Tobą, kochana, całkowicie, ale to całkowicie zgadzam! Chociaż... Jak patrzę na wagę, to i na zewnętrze w TYM WIEKU nie narzekam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.11.2012 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Aaaa - bo Ty jesteś dla nas WZOREM w ostatnich miesiącach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.11.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Gagatka - a czy Ty chcesz coś ode mnie pożyczyć...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.11.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Łosia, do czego ty się gotowałaś, że się tak śpiewająco-radośnie goliłaś? Do zupy gulaszowei i gości chałupy gotowałam siem... Muszę stanowczo zacząć używać własnego radia, zamiast wsłuchiwać się w odgłosy z sąsiedztwa, to może prowadzić do rozstroju nerwowego! :rotfl: Spróbowałam ..... zwierzyna leśna teraz mnie sądem straszy .... No... mnie też... nawet Pan Łoś z ostępów wychynął żeby nam badylem pogrozić... Małż spotkał łosia 100 metrów od domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.11.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Niechybnie przyszedł sprawdzić, kto mu tożsamość ukradł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.11.2012 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Niechybnie przyszedł sprawdzić, kto mu tożsamość ukradł! Ale, że niby ja...??? Myślę, że on się wybierał na imprezę ale na czas nie dotarł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.11.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Aaaa, widzisz, Ty rację mieć możesz! Teraz Wam się oberwie za niedostarczenie zaproszenia odpowiednio wcześniej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.11.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Aaaa, widzisz, Ty rację mieć możesz! Teraz Wam się oberwie za niedostarczenie zaproszenia odpowiednio wcześniej! Cholera... teraz ani chybi imprezę z przeprosinami trza zmontować dla Pana Łosia... ino jk go o tym zawiadomić...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.11.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Zacząć trąbić w lesie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.11.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Zacząć trąbić w lesie? To może ich więcej przyleźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.11.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Hm, hm... Chyba dobre ogrodzenie Wam potrzebne...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 20.11.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Nie będzie tak źle. Łosie raczej towarzyskich spędów nie lubią. Jeśli przyjdzie, to jeden, może dwa i długo nie zabawi - one wiecznie w drodze. No chyba że w zaloty... - wtedy może ich przyjść więcej ...i ogrodzenie też może wówczas nie pomóc. Małż będzie musiał osobiście wziąć się za obronę terytorium Teraz, to najważniejsze, żeby właściwie rozpoznać intencje tego gościa z krzaków ... ogolony był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 20.11.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Jest trzecia opcja -możesz jeszcze czekać na tę karę Z NADZIEJĄ...... No dobra - czekam nadziany ...tylko czy to masochizmem nie trąca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 To może ich więcej przyleźć... Eeeee, raczej nie, one są bardzo dumne a ich poczucie godności osobistej przewyższa nawet kocie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.11.2012 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Eeeee, raczej nie, one są bardzo dumne a ich poczucie godności osobistej przewyższa nawet kocie! To niemożliwe! Koty pod tym względem są mistrzami świata i resztę stawki zostawiają daleko w tyle. Z wyjątkiem Kotka Rysia w ogóle i Carmen, kiedy coś ciekawego wkładam do miski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.11.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Hm, hm... Chyba dobre ogrodzenie Wam potrzebne...? Mam ode przodka całkiem słuszne ale od zadka... Nie będzie tak źle. Łosie raczej towarzyskich spędów nie lubią. Jeśli przyjdzie, to jeden, może dwa i długo nie zabawi - one wiecznie w drodze. No chyba że w zaloty... - wtedy może ich przyjść więcej ...i ogrodzenie też może wówczas nie pomóc. Małż będzie musiał osobiście wziąć się za obronę terytorium Teraz, to najważniejsze, żeby właściwie rozpoznać intencje tego gościa z krzaków ... ogolony był? No co też Ty mówisz... A ja...??? Eeeee, raczej nie, one są bardzo dumne a ich poczucie godności osobistej przewyższa nawet kocie! Myślisz, że bez zaproszenia na piśmie nie pezyjdą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.11.2012 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Eeee, Gospodyni! Teraz urządzacie nowe gniazdko? Myslałam, że już gotowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts