Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze U GAGATY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A Bazylii się podoba :p Pewnie dlatego, że ona nie leśna...

Tak DPSia -Rówieśnico, mnie też się z wiekiem różne rzeczy dzieją... ale raczej jestem (jak dotąd!!!:jawdrop:) zadowolona z TYCH RZECZY.

Mówię tu, spieszę wyjaśnić, o zmianach ... wewnętrznych. Powtarzam - WEWNĘTRZNYCH.

Odbiór.

Łosia, do czego ty się gotowałaś, że się tak śpiewająco-radośnie goliłaś? :rolleyes:

Do zupy gulaszowei i gości chałupy gotowałam siem...;)

Muszę stanowczo zacząć używać własnego radia, zamiast wsłuchiwać się w odgłosy z sąsiedztwa, to może prowadzić do rozstroju nerwowego!

:rotfl::rotfl::rotfl:

Spróbowałam ..... zwierzyna leśna teraz mnie sądem straszy ....:eek:

No... mnie też... nawet Pan Łoś z ostępów wychynął żeby nam badylem pogrozić...

Małż spotkał łosia 100 metrów od domu :jawdrop:

Nie będzie tak źle. Łosie raczej towarzyskich spędów nie lubią. Jeśli przyjdzie, to jeden, może dwa i długo nie zabawi - one wiecznie w drodze.

No chyba że w zaloty... - wtedy może ich przyjść więcej ...i ogrodzenie też może wówczas nie pomóc. Małż będzie musiał osobiście wziąć się za obronę terytorium :rolleyes:

Teraz, to najważniejsze, żeby właściwie rozpoznać intencje tego gościa z krzaków

... ogolony był? ;)

Eeeee, raczej nie, one są bardzo dumne a ich poczucie godności osobistej przewyższa nawet kocie!

To niemożliwe! Koty pod tym względem są mistrzami świata i resztę stawki zostawiają daleko w tyle.

Z wyjątkiem Kotka Rysia w ogóle i Carmen, kiedy coś ciekawego wkładam do miski.

Hm, hm...

Chyba dobre ogrodzenie Wam potrzebne...? ;)

Mam ode przodka całkiem słuszne ale od zadka...:rolleyes:

Nie będzie tak źle. Łosie raczej towarzyskich spędów nie lubią. Jeśli przyjdzie, to jeden, może dwa i długo nie zabawi - one wiecznie w drodze.

No chyba że w zaloty... - wtedy może ich przyjść więcej ...i ogrodzenie też może wówczas nie pomóc. Małż będzie musiał osobiście wziąć się za obronę terytorium :rolleyes:

Teraz, to najważniejsze, żeby właściwie rozpoznać intencje tego gościa z krzaków

... ogolony był? ;)

No co też Ty mówisz... A ja...???;)

Eeeee, raczej nie, one są bardzo dumne a ich poczucie godności osobistej przewyższa nawet kocie!

Myślisz, że bez zaproszenia na piśmie nie pezyjdą?:rotfl: