kruk2 05.06.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Witam Właśnie znalazłem na stronie Xella nowy cenniczek wyrobów.Od 1 lipca wszystko w górę o 20 %. Ciekawe ile jeszcze podrożeje w tym roku? Ja zamówiony towar dostanę pewnie we wrześniu ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biesy 12.06.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 witam no coz ... z tego co wiem podwyzka bedzie jeszcze jedna w tym roku [procz lipcowej] (choc nie maja sami pewnosci) i to o kolejne 10%...\ kiedys to musi runac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkag2003 30.07.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 No to chyba będą musieli sobie tymi swoimi produktami się wypchać, bo przy obecnych spadkach cen materiałów czarno widzę przyszłość Xelli. Z tego, co słyszę w hurtowniach to już się przytkali swoimi materiałami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts