meganka 05.06.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Korzystam z forum i waszych od prawie(chyba)juz 2 lat. Pochodze z lubuskiego,studiowalam w Poznaniu, ale DOMEK budowac bedziemy z mezem(wlasnie wzielismy niedawno slub ) w Kole,a raczej pod Kolem na wsi . Jestesmy prawie zdecydowani budowac amelin z dom projekt. ufff.duzo tych info,ale wybaczcie gadula jestem i zdarzaja mi sie gafy Pozdrawiam serdecznie forumowiczow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.06.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Witaj 2 lata, ślub... My też serdecznie pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meganka 05.06.2007 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 dzieki za powitanko Moj maz tez nadal na mysl o slubie robi tak: , a juz 2 tygodnie minely. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.06.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 dzieki za powitanko Moj maz tez nadal na mysl o slubie robi tak: , a juz 2 tygodnie minely. ja tak długo nie dochodziłem do siebie jeszcze raz serdecznie Was pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.06.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Witamy i pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.06.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 witaj wsrod swoich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.06.2007 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 dzieki za powitanko Moj maz tez nadal na mysl o slubie robi tak: , a juz 2 tygodnie minely. Nawet nie zauważył że już zonkosiem został ? Nieźle go zakręciłaś Serdecznie witam w gronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meganka 08.06.2007 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 zauwazyc pewnie zauwazyl,ale nie wiem,czy po prawdzie dotarlo to do niego dziekuje za mile powitania.I rowniez witam wszystkich jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts