alison 05.06.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Wiem, że to chiński koncern. Potrzebuję lodówkę szerokości 50 cm i jest strasznie trudno o ten wymiar, ale znalazłam w Media Markt właśnie taką lodówkę producenta Haier. Czy macie jakieś opinie na temat tej firmy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiarej 26.06.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Na temat lodówki nie doradzę, ale od 5 lat mam ich mikrofalówkę. Wykonana bardzo estetycznie i jak dotąd działa bez zarzutu. Ponoć w Niemczech firma zdobyła spore uznanie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.06.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 I ja mam mikrofalowke tej firmy.Haier bardzo znany jest w stanach i cieszy sie dobra opinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Garcia27 26.06.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Mam pralkę - 3 lata - bez zastrzerzeń. Praca ciągła, bezawaryjna:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guciooo 26.06.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Też mam lodówke z zamrażarką HAIER 370. Działa bez problemów juz 10 miesięcy. Sterowana elektronicznie, mozna dowolnie programować temperaturę na wyświetlaczu LCD. Do tego tania i mało prądu pobiera. Do swojego mieszkania też taką kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duży Boban 27.06.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Haier to największy chiński producent sprzęty AGD ale także i najbardziej znana chińska marka takiego sprzętu. Będąc w Chinach co chwila spotykasz ich wyroby - wentylatory, klimatyzatory, suszarki... To nie jest najtańsza chińszczyzna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_dg 28.06.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 WitamMiałem kiedyś zmywarkę. Bardzo dużo funkcji i programów, lecz awaryjna po trzeciej naprawie zwrócono mi pieniądze.Serwis bardzo kiepski, fachowiec bez żadnej dokumentacji technicznej wymieniał części na chybił trafił. na każdą czekałem 2 tygodnie. Jak wymienił jedną okazywało się, że to nie to potem dwa tygodnie znowu nie to potem tydzień wymienił jeszcze coś na wszelki wypadek. po miesiącu znowu awaria uszkodzony wą z odpływowy.Ja nie polecam zmywarki. Słyszałem jednak, że lodówki są bardzo dobre (od znajomych, którzy je użytkują).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 28.06.2007 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Koniec, końców kupiłam lodówkę Electrolux, która miała UWAGA: 49,6 cm szerokości... węższe to już tylko w IKEA mozna znaleźć... zapłaciłam 950 PLN a więc tylko nieco drożej niż Haier, a Electrolux to marka jedak dużo bardziej bezawaryjna ... Ale dzięki Wszystkim za info Pozdraiwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts