Alexis27 05.06.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Witajcie! Jestem kolejną osobą na tym forum zafascynowaną Konkursowym. Mam już projek i jestem na etapie rozmów z architektem dot. zmian. Planujemy ogrzewanie gazowe + na eko-groszek (jako alternatywne). Co do miejsca na piec gazowy nie ma żadnego problemu, ale jestem ciekawa w jaki sposób rozwiązaliście problem pomieszczenia na piec na eko-groszek. W pomieszczeniu gospodarczym planujemy także pralnię, więc odpada umieszczenie tam pieca na eko-groszek. Czy zdecydowaliście sie na częściowe podpiwniczenie budynku z przeznczeniem na kotłownię? W jakiej części? W którym miejscu planujecie wejście do kotłowni? Czy zaplanowaliście praktyczny zsyp bezpośrednio do pieca z podajnikiem? Proszę Was o pomoc! Sprawa pilna. Drugi sprawa powiększenie pokoju dziennego z jadalnią. O ile powiększyliście to pomieszczenie? Czy powiększyliście o tą wielkość łazienkę na piętrze? Jak ją planujecie zagospodarować? Ufff. To moje problemy na dzień dzisiejszy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts