Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Wysięgnik z bala drewnianego wsparty na murze lub dwóch nogach. Stronę wewnętrzną dobrze obciążyć. Do strony zewnętrznej podwiesić na piaście kółko od dziecinnego rowerka bez opony i dętki. Przez obręcz przeciągnąć linę z jednej strony z hakiem z drugiej strony wciągający. Ot i wszystko.

Ja mialem "firme" ktora budowala stan surowy... ich kierownik doszedl do wniosku ze po co wciagarka jak moga nosic... az zal mi chlopakow byla ale mykali z porotermiakami az milo a zaprawa to az im sie wylewala jak targali... a mnie to wszystko troszke (sorki) walilo bo placilem tylko za to co jest wbudowane a jak za duzo zaprawy wychodzilem to sie podpieralem norma i bylo cacy :)

ppp.j ma race co do wyciagarki... tylko dobrze ja dociaz zebys sie nie zdziwil jak cos poleci nie daj Bog

A kolega mi opowiadał że do takiego patentu podwieszali taczke zaprawy i zaczepiali za hak samochodu i podobno szło do góry , ciekawe :lol: :o

A pamętacie bajkę Sąsiedzi? Oni z tym autem wciągali, wprawdzie nie taczke, ale fortepian :)

Stiff -oczywiście, że POFESJONALIZM, od razu widać po tym żółtym dodatku na dole, że to fachowiec profesjonalny robił i w robocie się nie oszczędzał :lol: :lol:

Taką robotke to tez lubię 8)

Stiff -oczywiście, że POFESJONALIZM, od razu widać po tym żółtym dodatku na dole, że to fachowiec profesjonalny robił i w robocie się nie oszczędzał :lol: :lol:

Taką robotke to tez lubię 8)

Ten żółty dodatek to taki jego podpis pod dobrze skończoną robotą .

Nie koniecznie zaraz 500 PLN. Można kupić w marketach do 300 PLN, całkiem przyzwoity sprzęt. I jaka wygoda! Warto zainwestować, po zakończeniu budowania nie ma problemu ze zbyciem - jak widać :D . Ja swojej niestety nie sprzedam, jeszcze mi się przyda.