ryszard35k 05.06.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Witam mam pytanie potrzebuję coś zmontować do wciągania ,aby podawać materiał na strop (murowanie ścianki kolankowej) wysokość ok. 3m .Dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ppp.j 05.06.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Wysięgnik z bala drewnianego wsparty na murze lub dwóch nogach. Stronę wewnętrzną dobrze obciążyć. Do strony zewnętrznej podwiesić na piaście kółko od dziecinnego rowerka bez opony i dętki. Przez obręcz przeciągnąć linę z jednej strony z hakiem z drugiej strony wciągający. Ot i wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 05.06.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Ja mialem "firme" ktora budowala stan surowy... ich kierownik doszedl do wniosku ze po co wciagarka jak moga nosic... az zal mi chlopakow byla ale mykali z porotermiakami az milo a zaprawa to az im sie wylewala jak targali... a mnie to wszystko troszke (sorki) walilo bo placilem tylko za to co jest wbudowane a jak za duzo zaprawy wychodzilem to sie podpieralem norma i bylo cacy ppp.j ma race co do wyciagarki... tylko dobrze ja dociaz zebys sie nie zdziwil jak cos poleci nie daj Bog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryszard35k 05.06.2007 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 A kolega mi opowiadał że do takiego patentu podwieszali taczke zaprawy i zaczepiali za hak samochodu i podobno szło do góry , ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 05.06.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Owszem mozna tak orbic ale trzeba miec mocna line bo jak to poleci to moga byc jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 05.06.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Kawał linki i i 2 bloczki z jachtu załatwia sprawe , lub elektryczna wciagarka za 500 PLN do 350kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artureski 05.06.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 u mnie działało podobnie tylko na kółku od taczki - od razu z ośką i wszystko łożyskowane! Nawet pożyczany był i nikt nie wierzył że to samoróbka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 06.06.2007 04:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 http://www.allegro.pl/item198653940_wciagarka_elektryczna_230v_300kg_550w_wyciagarka.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stiff 06.06.2007 04:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 profesjonalizm całą gębą - ale działa bez zastrzeżeńhttp://img299.imageshack.us/img299/8561/robienienadproy011ch1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artureski 06.06.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Prawdziwa fachowa robota - od razu widać profesjonalizm widoczny od razu - najważniejszy element to te osłony/prowadnice żeby linka nie spadała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 06.06.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 A kolega mi opowiadał że do takiego patentu podwieszali taczke zaprawy i zaczepiali za hak samochodu i podobno szło do góry , ciekawe A pamętacie bajkę Sąsiedzi? Oni z tym autem wciągali, wprawdzie nie taczke, ale fortepian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przempior 09.06.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Stiff -oczywiście, że POFESJONALIZM, od razu widać po tym żółtym dodatku na dole, że to fachowiec profesjonalny robił i w robocie się nie oszczędzał Taką robotke to tez lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stiff 09.06.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Stiff -oczywiście, że POFESJONALIZM, od razu widać po tym żółtym dodatku na dole, że to fachowiec profesjonalny robił i w robocie się nie oszczędzał Taką robotke to tez lubię Ten żółty dodatek to taki jego podpis pod dobrze skończoną robotą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andk 09.06.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Nie koniecznie zaraz 500 PLN. Można kupić w marketach do 300 PLN, całkiem przyzwoity sprzęt. I jaka wygoda! Warto zainwestować, po zakończeniu budowania nie ma problemu ze zbyciem - jak widać . Ja swojej niestety nie sprzedam, jeszcze mi się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts