Gość 28.02.2002 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2002 kochani!ponoć zaczyna się od fundamentów.zwracajcie mi uwagę na wszystkie pułapki.będę wdzięczny FUNIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 28.02.2002 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2002 Z budową nie wszystko jest oczywiste. Opowiedziałem wujowi z "branży" kawał: "Majster do robotników: chłopaki musimy rozbierać te budę. Teraz doczytałem, że mamy ją budować od dołu." Wujek się nie śmiał - okazało się, że raz w Niemczech robili tak: dach i w górę, piętro i w górę. Tak podnosili, aż zbudowali cały budynek. Nie wiem, czy mieli problem z ustawieniem dźwigu, czy co. Tak mnie zamurowało, że nie spytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.02.2002 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2002 Funio,Teraz to masz przesrane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.02.2002 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2002 Funio zaczyna się od sterty papierów,dużo wcześniej od kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 01.03.2002 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr 02.03.2002 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2002 Kierownik budowy Wrocłąw i okolice. Polecam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts