Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Użytkownicy okien PVC - jaka firma?

Recommended Posts

Vidok bo w dobrej cenie były i żonie się podobały :D z przedstawicielem dobrze się dogadywało i bajek nie wciskał że zrobią każde okno, terminowo i ekipa montażowa OK. Dwustronny kolor na profilu VEKA okucia ROTO. Nie sądzę żeby kiedykolwiek było więcej syfu niż podczas budowy a wyglądają mimo tego dobrze, nawet nie chcę myśleć co by zostało z białych...

Pytanie do tych, co już mają - jakiej firmy okna PVC wybraliście, dlaczego i jakie są Wasze o nich opinie?

Ja za chwilę stanę przed tym wyborem, jestem zdecydowana na dwustronny kolor, tylko z firmą mam dylemat... Z góry dziękuję za Wasze opinie.

Okfens, obustronny złoty dąb. Porządne, ładne, solidne, przystępna cena. Po otynkowaniu i pomalowaniu domu bardzo nam się podobają za "całokształt".

Radzę poszukać o oknach na forum, bo wątków w tym temacie jest mnóstwo :wink:

• 3 weeks później...

2 profile sprowadzone z niemiec :p to co moge powiedziec o oknach w polsce ;] hehe jakie bys nie wybral /ła i tak to jest jeden kit :p

co do okien 5 komorowych zostaly stworzone po to abyc byly dziwko szczelne nie mylisc z ciepłoscia :p bo poronujac okna 4 z 5 komorowych to praktycznie to samo ;] w moim regionie dominuje eurokolor bardzo fajne okienka fajny maja profil 70mm ale to jzu praktycznie wszedzie sa wprowadzane :) jesli chcesz wiecej info o oknach i np cenie napisz na gg 5589101