Newfie 05.06.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Pytanie do tych, co już mają - jakiej firmy okna PVC wybraliście, dlaczego i jakie są Wasze o nich opinie? Ja za chwilę stanę przed tym wyborem, jestem zdecydowana na dwustronny kolor, tylko z firmą mam dylemat... Z góry dziękuję za Wasze opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 05.06.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Konal, pieciokomorowe, mahon, dwustronny kolor, green line, super!!!Dopiero zamontowane, wiec o ich uzytkowaniu narazie nic nie moge powiedziec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artureski 05.06.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Vidok bo w dobrej cenie były i żonie się podobały z przedstawicielem dobrze się dogadywało i bajek nie wciskał że zrobią każde okno, terminowo i ekipa montażowa OK. Dwustronny kolor na profilu VEKA okucia ROTO. Nie sądzę żeby kiedykolwiek było więcej syfu niż podczas budowy a wyglądają mimo tego dobrze, nawet nie chcę myśleć co by zostało z białych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.06.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Pytanie do tych, co już mają - jakiej firmy okna PVC wybraliście, dlaczego i jakie są Wasze o nich opinie? Ja za chwilę stanę przed tym wyborem, jestem zdecydowana na dwustronny kolor, tylko z firmą mam dylemat... Z góry dziękuję za Wasze opinie. Okfens, obustronny złoty dąb. Porządne, ładne, solidne, przystępna cena. Po otynkowaniu i pomalowaniu domu bardzo nam się podobają za "całokształt". Radzę poszukać o oknach na forum, bo wątków w tym temacie jest mnóstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta7311 22.06.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Okna Jezierski (Elite Thermo), dwustronna okleina orzech, profil Schuco. Dopiero zamontowane ale wyglądają solidnie i bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skuz 29.06.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 2 profile sprowadzone z niemiec to co moge powiedziec o oknach w polsce ;] hehe jakie bys nie wybral /ła i tak to jest jeden kit co do okien 5 komorowych zostaly stworzone po to abyc byly dziwko szczelne nie mylisc z ciepłoscia bo poronujac okna 4 z 5 komorowych to praktycznie to samo ;] w moim regionie dominuje eurokolor bardzo fajne okienka fajny maja profil 70mm ale to jzu praktycznie wszedzie sa wprowadzane jesli chcesz wiecej info o oknach i np cenie napisz na gg 5589101 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.misia 03.07.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Ferno-kolor dwustrony 5 komorowe,profil veka, okucia roto-niestety drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 04.07.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Firma Nexbau na profilu Rehau, okucia Roto. Podobno dobre. Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 04.07.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Plast-System, znane bardziej na lokalnym rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 04.07.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Oknoplast Kraków, dwustronny kolor orzech - piękne. Wydaje mi się, że białe okna niezbyt pasują do drewnianych drzwi wewnętrznych i parkietu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 04.07.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Oknoplast Kraków, dwustronny kolor dab bagienny.naprawde robia wrazenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof_o 05.07.2007 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 termoplast czaplinek w bloku też mialem ich okna i wszystko było ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janewa 09.07.2007 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 A-P Zory - jestem b. zadowolona ( był upust 20% ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts