pyzia 02.07.2003 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 Hej! Czy ktoś kupował meble z tej firmy? Wyglądają ładnie, jest ich duży wybór, są starannie zrobione na pierwszy rzut oka. Czy są warte swojej ceny? Poradźcie proszę! dzięki pyzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marie 02.07.2003 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 Faktycznie ładne ale odpuściłam i został mi atlas albo wrzosowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryszard1 02.07.2003 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 Tez powaznie bralem pod uwage ta firme, ale w koncu wybralem segmenty z Bydgoskich fabryki mebli, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość oli 04.07.2003 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 zakupiłam komodę 150 cm, kredens narożny ( 10 lat temu ) wszystko w kolorze białym jestem zachwycona, jednak na dzień dzisiejszy nie stać mnie na stół z krzesłami o ktorych marzę. wszystko po tylu latach działa i nic nie było naprawiane a przecież przeżyło moich dwoje dziecisą REWELACYJNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 07.07.2003 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 Dzięki za opinie! Nie pozostaje mi nic jak zbierać kasę na "inwestycję meblową"pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryszard1 07.07.2003 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 zauwazylem ze jest promocja na bydgoskie meble : do konca sierpnia -10 %, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delaware 12.02.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Wlasnie zabieram sie do robienia kosztorysu meblowego. W internecie znalazlam przepiekny stol z krzeslami firmy Klose z kolekcji Lanao. http://www.klose.com.pl/gfx/libary/gallery/program/72/470_middle_729.jpg Niestety nie mam pojecia jak ksztaltuja sie ceny w tej firmie. Czy ktos moglby mnie oswiecic ile moze kosztowac stol z czterema krzeslami? Bede tez wdzieczna za opinie osob juz uzytkujacych meble tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 13.02.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Właśnie czekam na dostawę mebli Klose, m.in. stół lanao.Jeżeli chodzi o ceny to zadzwoń do dowolnego przedstawiciela handlowego tej firmy a poda Ci ceny katalogowe obowiązujące w całym kraju. Wszędzie są takie same ceny - polityka firmy i nie sądzę abyć wynegocjował upust większy niz 2-3%. Mi się udało dostać te 3% przy zamówieniu rzedu 30tys. w opcji kredyt 10 rat bezprocentowych (obsługę biorą na siebie). Dostawa bezpłatna.Jak bez kredytu podobno można dostać ok 5% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delaware 13.02.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Krzysztofhie, mozesz wiec zdradzic ile kosztowal cie ten stol jezeli oczywiscie nie jest to wielka tajemnica interesuje mnie rzad wielkosci aby wiedziec czy nie rucam sie z motyka na slonce Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 13.02.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Właśnie Ci odpowiedziałem w poprzednim postcie.Nie mam przy sobie zamówienia (faktura będzie razem z dostawą). Cena katalogowa - 3%. Cenę sprawdzisz dwoniąc pod jednego ze wskazanych w Internecie dostawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.02.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Wlasnie zabieram sie do robienia kosztorysu meblowego. W internecie znalazlam przepiekny stol z krzeslami firmy Klose z kolekcji Lanao. http://www.klose.com.pl/gfx/libary/gallery/program/72/470_middle_729.jpg Niestety nie mam pojecia jak ksztaltuja sie ceny w tej firmie. Czy ktos moglby mnie oswiecic ile moze kosztowac stol z czterema krzeslami? Bede tez wdzieczna za opinie osob juz uzytkujacych meble tej firmy. ja mam stół z krzsłami tej firmy....( ale szklany blat) calosc stol plus 6 krzesel...kosztowal 3 tys cos tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 13.02.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Jeżeli ze szklaną częścią to na pewno z serii cuibono. Jest super. Strasznie się na ten stół napaliłem z żoną, nawet zamawialiśmy juz na zamówienie o nietypowych wymiarach, ale skończyło się w końcu na lanao. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rea 28.02.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Witajcie! Szczerze polecam mev\ble firmy Klose - są piękne, solidne i fantastycznie sie prezentują. Ja mam stół, krzesła,dwa kredensy i witrynę z serii Duo. A nawiazując do porówniania Klose do Paged, to ta druga firma tylko niedulonie kolipue Klose. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emmmma 28.02.2007 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Hmmm. a ja Klose nie polecam właśnie ze względu na jakość . A jeszcze bardziej za stosunek jakość /cena. Meble na krawędziach wycierają się, łatwo się rysują, byle mocniejsze uderzenie np.rozpędzonym dziecięcym samochodziem to niemal gwarancja odprysku.Zdecydowanie NIE POLECAM. W tym segmencie cenowym można znaleźć meble z litego drewna o wiele trwalsze. Pzdr,EmmmmaPS.Komplet DUO stół + 6 krzeseł - 4,5k (szmat czasu temu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 01.03.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Mam Klose od 18 miesięcy i nie zauważyłam, żeby coś się wycierało, a że stuknięcie rozpędzonym dziecięcym rowerkiem skutkuje odpryskiem czy uszkodzeniem to wg mnie raczej normalne. Mogę się zgodzić , że nie są to meble idealne i super dopracowane, ale nie wiem czy można znależć coś lepszego w podobnej cenie. Szukając mebli widziałam pojedyncze drewniane np witrynki z litego drewna, ale cena była zdecydowanie wyższa.Aktualnie oczekuję na stół(130-170x90cm)plus cztery krzesła. Cena ok.3500,00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emmmma 01.03.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Mam Klose od 18 miesięcy i nie zauważyłam, żeby coś się wycierało, a że stuknięcie rozpędzonym dziecięcym rowerkiem skutkuje odpryskiem czy uszkodzeniem to wg mnie raczej normalne. Mogę się zgodzić , że nie są to meble idealne i super dopracowane, ale nie wiem czy można znależć coś lepszego w podobnej cenie. Szukając mebli widziałam pojedyncze drewniane np witrynki z litego drewna, ale cena była zdecydowanie wyższa. Aktualnie oczekuję na stół(130-170x90cm)plus cztery krzesła. Cena ok.3500,00 Witam, stuknięcie rowerkiem to oczywista gwarancja odprysku ale ja piszę o małym dziecięcym autku (matchbox). A drewniane tutaj np. http://www.tommebel.prv.pl/katalog.htm http://www.matkowski.pl/?pg=aktualnosci http://www.casasevilla.pl/index.html http://esmebel.com/index.php?cPath=21 http://www.innemeble.pl/ Znajdą się i tańsze niż Klose... Nie ma jak dobry marketing i dystrybucja Pzdr, Emmmma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 02.03.2007 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Niestety my już całkowicie umeblowani, więc z linków nie skorzystam.Jeśli odpryski na meblach robią się od uderzenia małym autkiem to z pewnością jest coś nie tak. Ogólnie też wytknęłabym co najmniej kilka wad meblom Klose, ale staram się z tym jakoś żyć. U dziecka w pokoju mamy VOXa owszem był tańszy, ale jakość też zdecydowanie słabsza.Przypuszczam, że nie ma rzeczy idealnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.03.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 ja też użytkuję stół ,krzesła oraz komody KLOSE .....nie mam im nic do zarzucenia ...nawet ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbro 04.03.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Pisałem maila do firmy Klose o cenę krzesła. Już 5 dni głucho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 04.03.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Lepiej znajdż na stronie firmowej lokalnego dystrybutora i zadzwoń. Cena w całej Polsce jest identyczna, więc ngdzie nie przepłacisz. Krzesło to ok. 400,00czasami więcej, czasami mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts