czandra 08.08.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Mi się bardzo podoba klose QUATTRO piękne meble solidnie zrobione tylko ta cena ale po obejrzeniu wszystkich sklepów meblowych we Wrocławiu stwierdzam,że klose nie ma sobie równych i chyba pójdę jutro zamówić . A jaki jest termin realizacji zamówienia? 5 tygodni To jeszcze nie tak strasznie. Można poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroclawianka 08.08.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Miało być 5 tygodni ale zrobiło się niestety do 9 tygodni ale trudno czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 08.08.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 A ja poszukuje do jadalni i salonu mebli w kolorze jesionu z dużym usłojeniem- może ktoś z was gdzieś napotkał takie- ( ja raz spotkałam w Ikei) , poszukuje dużego prostego stołu, krzeseł i komód ze stolikiem i szafka pod tv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 08.08.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Ta sobie czytam o Klose i muszę Wam napisać że te meble są trochę przereklamowane. Tzn aby było jasne - jeżeli są dobrze wykonane to sa naprawdę ładne, ale bardzo często zdarza się że wypuszczają buble lub niedoróbki. Ja mam komplet Duo w gabinecie, Lanao w salonie, ale do stołu Lanao dokupiliśmy krzesła z Cuibono, bo bardziej nam się podobały. Sporo było z nimi kłopotu. Panowie z reklamacji przyjeżdżali kilkukrotnie. Z Duo było tak, że drzwiczki od witryn były nieco skręcone (śmigło) a że jestem upierdliwie dokładny, kazałem je wymienić. Przyjechały następne i okazało, się że miały nawiercone zawiasy nie tam gdzie poprzednie. Kolejne z kolei były w innej tonacji. Wkurzyłem się i napisałem pismo do prezesa Klose z żądaniem wymiany całego kompletu Duo na nowy - przyjęli reklamację i przyjechał nowy komplet. Z Lanao było tak, że jedną witrynę robili mi na zamówienie bo chciałem tak ją ustawić że przy standardowym rozwiązaniu nie dałoby się. Z tą witryną do tej pory nie jest OK. Najpierw bok witryny pękł minimalnie, że powstała rysa prawie niewidoczna ale jednak, poza tym z drzwiczkami niby ten sam problem co z Duo. Wymienili drzwiczki i bok witryny po uprzednim zabraniu jej do firmy. Ale ten bok jest nieco w innej tonacji. Gość z reklamacji mówił że jest to świeża bejca i się wyrówna za pół roku - nie wyrównało się. W każdym razie nie na tyle aby to zaakceptować Zobaczymy czy po takim czasie mi to uwzględnią. Powtórzę jeszcze raz jak są zrobione dobrze wyglądają naprawdę ładnie. Ale wiem przy okazji tych reklamacji że mają kłopoty kadrowe i trudno o dobrych fachowców stolarzy. współczuć takie klienta albo takiego charakteru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a.n.k.a. 16.03.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Witam wszystkich, Polecam wszystkim meble Klose. Kupiłam jakiś czas temu i wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.03.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 i ja kupuje Klose ,ale czekam zazwyczaj na wyprzedażach w taki sposob kupiam stół ,ktory rozklada sie do 3,60cm za 700 zł -krzesła za 120 zł/szt , komody po 300 - 1000 zł są bardzo porzadnie zrobione -jestem mega zadowolona ,a jeszcze bardzej ,że udaje mi się je kupić w takich cenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 16.03.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Mam Klose od trzech lat- wyposażenie salonu, sypialnii, stól i krzesła - i nie narzekam, chyba, że na cenę. Nie są to meble idealne, ale ładne i dość rzetelnie zrobione.Teraz zamówiłam biurko do gabinetu i nie mogę się już doczekać - dostawa na początku kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetka82 16.03.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 witam ja rowniez uzytkuje meble w/w firmy..i jestem bardzo zadowolona. posiadamy meble w salonie i gabinet..polecam podobno teraz zmienil sie wlasciciel i niestety jakosc troche gorsza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WIESIOŁEK 17.03.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Witajcie. Jestem zachwycona meblami Klose. Mamy urządzony salon z kolecji Duo. Rewelacja. Pytanie do Ew- ka : gdzie i kiedy organizowane są wyprzedaże? Nigdy na żadną nie trafiłam. pozdrawiam, K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.03.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Pytanie do Ew- ka : gdzie i kiedy organizowane są wyprzedaże? Nigdy na żadną nie trafiłam. K. w Dobrodzieniu (Opolskie) w siedzibie KLERA sa kilka razy w roku wyprzedaże ekspozycji ....ja mam blisko i kumpla ,ktory informuje mnie o wyprzedażach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baska11 06.05.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Hej! Czy ktoś kupował meble z tej firmy? Wyglądają ładnie, jest ich duży wybór, są starannie zrobione na pierwszy rzut oka. Czy są warte swojej ceny? Poradźcie proszę! dzięki pyzia ja używam tych mebli od 4 lat nie narzekam chociz dzieciaki mi 2 szufladki wyrwały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szpakmarceli01 04.06.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Witam !Może wiecie czy KLOSE ma swój sklep firmowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 05.06.2009 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Tak, gdzieś nad morzem. A w salonach autoryzowanych to raczej wybiera się z katalogu, bo ekspozycja na ogół niewielka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bronek1980 05.06.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Witam ! Może wiecie czy KLOSE ma swój sklep firmowy? Klose ma swojąsiedzibę w miejscowości Nowe nad Wisłą, oraz dwie fakryki w Gościecinie i Czersku, jeśli chodzi o salony to w Poznaniu jak również produkty Klose można zobaczyć w salonach firmowych Kler. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 30.06.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Ta sobie czytam o Klose i muszę Wam napisać że te meble są trochę przereklamowane. Tzn aby było jasne - jeżeli są dobrze wykonane to sa naprawdę ładne, ale bardzo często zdarza się że wypuszczają buble lub niedoróbki. Ja mam komplet Duo w gabinecie, Lanao w salonie, ale do stołu Lanao dokupiliśmy krzesła z Cuibono, bo bardziej nam się podobały. Sporo było z nimi kłopotu. Panowie z reklamacji przyjeżdżali kilkukrotnie. Z Duo było tak, że drzwiczki od witryn były nieco skręcone (śmigło) a że jestem upierdliwie dokładny, kazałem je wymienić. Przyjechały następne i okazało, się że miały nawiercone zawiasy nie tam gdzie poprzednie. Kolejne z kolei były w innej tonacji. Wkurzyłem się i napisałem pismo do prezesa Klose z żądaniem wymiany całego kompletu Duo na nowy - przyjęli reklamację i przyjechał nowy komplet. Z Lanao było tak, że jedną witrynę robili mi na zamówienie bo chciałem tak ją ustawić że przy standardowym rozwiązaniu nie dałoby się. Z tą witryną do tej pory nie jest OK. Najpierw bok witryny pękł minimalnie, że powstała rysa prawie niewidoczna ale jednak, poza tym z drzwiczkami niby ten sam problem co z Duo. Wymienili drzwiczki i bok witryny po uprzednim zabraniu jej do firmy. Ale ten bok jest nieco w innej tonacji. Gość z reklamacji mówił że jest to świeża bejca i się wyrówna za pół roku - nie wyrównało się. W każdym razie nie na tyle aby to zaakceptować Zobaczymy czy po takim czasie mi to uwzględnią. Powtórzę jeszcze raz jak są zrobione dobrze wyglądają naprawdę ładnie. Ale wiem przy okazji tych reklamacji że mają kłopoty kadrowe i trudno o dobrych fachowców stolarzy. współczuć takie klienta albo takiego charakteru I tacy bywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
h_kwinto 01.07.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Czytam tak sobie ten wątek i mam do Was pytanie. Czy ktoś jest w posiadaniu ławy kuchennej narożnej Klose i może mi poradzić czy warto je zakupić? Dzwoniłem do kilku salonów gdzie te meble są dostępne, ale nigdzie nie można zobaczyć ław kuchennych. W jednym z większych salonów Pan powiedział nawet że Klose takich ław nie robi.Zdjęcia na stronie producenta to nie wszystko, wolałbym zobaczyć je własnymi oczami lub wysłuchać opinii jakiegoś użytkownika. Pozdrawam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 01.07.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Czytam tak sobie ten wątek i mam do Was pytanie. Czy ktoś jest w posiadaniu ławy kuchennej narożnej Klose i może mi poradzić czy warto je zakupić? Dzwoniłem do kilku salonów gdzie te meble są dostępne, ale nigdzie nie można zobaczyć ław kuchennych. W jednym z większych salonów Pan powiedział nawet że Klose takich ław nie robi. Zdjęcia na stronie producenta to nie wszystko, wolałbym zobaczyć je własnymi oczami lub wysłuchać opinii jakiegoś użytkownika. Takie ławy były w modzie w latach 90-ych. Teraz produkują je jeszcze mniej znani producenci np.: http://www.lawy.pl/lawy-kuchenne,narozne/ ale także Klose, gdyż cały czas taki produkt dobrze sprzedaje się w Niemczech. Na ich stronie jest oferta: http://www.klose.pl/meble/15 Ciężko ci będzie jednak zobaczyć to w realu. Powinnaś zadzwonić bezpośrednio do działu sprzedaży Klose i od nich dowiedzieć się, gdzie są do obejrzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szpakmarceli01 02.07.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Witam! Dostałam wycenę sypialni i jadalni - poda ktoś rękę? bo nie mogę się podnieść!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 05.07.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 A na co liczyłaś?? Mnie jedna szafa trójdrzwiowa do sypialni kosztowała ponad 5000,00 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bronek1980 27.10.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Mam pytanko czy ten informator od klose nie mówił coś o jakijś wyprzedazy bo potrzebyję wyposażyć dom, a też mam blisko do Dobrodzienia tylko nie mam namiarów na ta firme do kogo się zgłosić może jakiś nr tel. adres e-mail czy coś takiego. Bardzo proszę o info pilne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts