Ew-ka 28.10.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Mam pytanko czy ten informator od klose nie mówił coś o jakijś wyprzedazy bo potrzebyję wyposażyć dom, a też mam blisko do Dobrodzienia tylko nie mam namiarów na ta firme do kogo się zgłosić może jakiś nr tel. adres e-mail czy coś takiego. Bardzo proszę o info pilne. masz tu stronke do Outletu Klera ...sa tam tez meble Klose -mozna sobie poogladac bez wychodzenia z domu http://www.outletmeblowy.pl/outletmeblowy/Kategorie/Jadalnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 27.12.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Coś nowego w temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
h_kwinto 29.12.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Kupiłem ławę narożną Klose przed świętami. Czekałem 8 tygodni - zgodnie z zamówieniem. Mebel jest lepszej jakości niż inne dostępne na rynku ławy. Ale przy skręcaniu miałem sporo problemów, gdyż instrukcja przetłumaczona została na język polski z niemieckiego przez kompletnego dyletanta.Gramatyczna porażka i na dodatek symbole śrub i wielkości śrub w wersji polskiej są inne niż w niemieckiej. Po dwóch godzinach sterczenia nad wersją polską postanowiłem skręcać korzystając z wersji niemieckiej.Udało się, ale co się namęczyłem to moje. Generalnie mebel jest drogi, ale ładny. Gdybym był bardzo upierdliwy (może będę) to interweniowałbym jeszcze w sprawie kształtu elementów tapicerowanych ławy, które są inne nią na zdjęciach - przy czym subiektywnie oceniając to nie ma znaczenia.Faktem jest że próbowałem zobaczyć tą ławę w którymś z salonów Kler/Klose w Polsce, a nigdzie jej nie było. Co wiecej - w salonie gdzie ją ostatecznie zamówiłem, na początku w ogóle nie wiedziano że taki mebel mają w ofercie. Zdaje sobie sprawę, że taka ława kuchenna była modna kiedyś, ale modę mam gdzieś a liczy się funkcjonalność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nutka1 26.05.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Witam? Poszukuję zdjęć mebli z kolekcji klose lifeline, najlepiej jeżeli miałyby fronty w kolorze dąb kasztan a nie białe jak w większości salonów meblowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts