frackowiaka 05.06.2007 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Witam, W kuchni płytki na tarasie płytki, pokój płytki !!!Żeby ułatwić sobie czyszczenie zwłaszcza jeżeli chodzi o fugimyślę nad zakupem oczyszczacza parowego.Coś takiego:http://www.megamedia.pl/oczyszczacz-parowy-ariete-mop-4101.phpCzy ktoś może używa podobnych urządzeń ?Jeżeli tak to jakiej firmy? na co zwrócić uwagę przy kupnie takiego urządzania ? Dziękuje za wszystkie informacje i wskazówki PozdrawiamAdam[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skuterek 28.12.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Witam Jak kupiłam urządzenie takie: http://www.hipermarket.pl/go/_info/?id=4578 i jestem bardzo zadowolona POLECAM. Ma różne wymienne końcówki (rónież podłogową). Czy nie zmieniłaś zdania na temat tego sprzętu. Przymierzam się do zakupu. Wyszedł teraz nowszy model tzn większej mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skuterek 28.12.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Mówisz, maszhttp://www.allegro.pl/item287443338_oczyszczacz_parowy_multivapori_compact_4208_ariete.html Ciekawy jestem czy poradzi sobie z tapicerką w samochodzie i na łóżku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skuterek 29.12.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Zależy mi na tym czy poradzi sobie to urządzenie z tapicerką np meblową . Może masz kawałek starego dywanu aby sprawdzić czy to działa. Z gy dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 07.01.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 dla mnie to czary mary - wytłumaczcie mi np. taką czynnośc jak mycie podłogi.Najpierw muszę odkurzyć -odkurzaczem czy zamieść szczotka a dopiero potem tym urządzeniem parowym? czy płytki ,drewno nie tracą połysku po działaniu pary?Jeśli myję tym podłoge to jak szeroką ma to końcówke?(bo mam trochę powierzchni ).Proszę Was dziewczyny o opis możliwości tego sprzętu-z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 18.01.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 napiszcie prosze coś więcej o tym nowszym modelu .Iczy warto sobie kupować ten sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 19.01.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 dzięki zaodpowiedż-chyba się skusze naniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 19.02.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 skusiłam się i kupiłam ale......malutki pech.Coś w nim nie działa -lampka kontrolna pomarańczowa nie gaśnie(ta od pary)czyli para nie jest odpowiednia Do serwisu mam 60km.-praca uniemożliwia jechanie kiedy się chce, byłam raz w sobotę -ale niestety nieczynne .Kiedyś to ustrojstwo dowiozę a póki co szmata i mycie tradycyjne.Mam nadzieje ,że ta drobnostka będzie szybko naprawiona i będe mogła chwalić ten sprzęt ,bo póki co.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grabi 12.08.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Znalazłem coś ciekawego o parownicach tutaj : http://www.powersteam.pl.tl pozdrawiam i współczuję jak coś się kupuje od made in ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tapken1 24.08.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Polecam odkurzacz samoczynny, doskonała gosposia w domu, i mój doskonały zakup /Allegro/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts