Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Oczyszczacz parowy

frackowiaka

Recommended Posts

Witam,

W kuchni płytki na tarasie płytki, pokój płytki !!!

Żeby ułatwić sobie czyszczenie zwłaszcza jeżeli chodzi o fugi

myślę nad zakupem oczyszczacza parowego.

Coś takiego:

http://www.megamedia.pl/oczyszczacz-parowy-ariete-mop-4101.php

Czy ktoś może używa podobnych urządzeń ?

Jeżeli tak to jakiej firmy? na co zwrócić uwagę przy kupnie takiego

urządzania ?

Dziękuje za wszystkie informacje i wskazówki

Pozdrawiam

Adam[/url]

• 6 months później...
Witam

Jak kupiłam urządzenie takie:

http://www.hipermarket.pl/go/_info/?id=4578

i jestem bardzo zadowolona POLECAM. Ma różne wymienne końcówki (rónież podłogową). :D

Czy nie zmieniłaś zdania na temat tego sprzętu. Przymierzam się do zakupu. Wyszedł teraz nowszy model tzn większej mocy.

• 2 weeks później...
dla mnie to czary mary :oops: - wytłumaczcie mi np. taką czynnośc jak mycie podłogi.Najpierw muszę odkurzyć -odkurzaczem czy zamieść szczotka a dopiero potem tym urządzeniem parowym? czy płytki ,drewno nie tracą połysku po działaniu pary?Jeśli myję tym podłoge to jak szeroką ma to końcówke?(bo mam trochę powierzchni ).Proszę Was dziewczyny o opis możliwości tego sprzętu-z góry dziękuje :p

• 2 weeks później...
  • 1 month później...
skusiłam się i kupiłam :roll: ale......malutki pech.Coś w nim nie działa -lampka kontrolna pomarańczowa nie gaśnie(ta od pary)czyli para nie jest odpowiednia :-? Do serwisu mam 60km.-praca uniemożliwia jechanie kiedy się chce, byłam raz w sobotę -ale niestety nieczynne :evil: .Kiedyś to ustrojstwo dowiozę a póki co szmata i mycie tradycyjne.Mam nadzieje ,że ta drobnostka będzie szybko naprawiona i będe mogła chwalić ten sprzęt ,bo póki co.... :evil:

• 5 months później...
  • 2 weeks później...