Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

łazienka real cotto płytki

ankamienna

Recommended Posts

Mam te płytki ale w korytarzu, brąz i terakota ułożone w szachownicę. Jestem zadowolona - sprawują się dobrze, sporo ludzi zwraca na nie uwagę (w pozytywnym sensie). Kafelkarz twierdził że są bardzo twarde i że brązowe były minimalnie mniejsze od pomarańczowych, co przy szachownicy wymagało trochę gimnastyki. Ale ja tego na podłodze nie widzę.

telesforek A masz moze jakies zdjecia, tak na slowo to trudno wierzyc... :wink:

A w co nie wierzysz, że mam te płytki w korytarzu? :wink:

http://foto1.m.onet.pl/_m/e01458f7267a41fa4dd1dc37793f34d5,5,19,0.jpg

Niestety nie mogę wkleić większego zdjęcia, powiększenie znajdziesz pod adresem: http://foto.onet.pl/1yo7n,00d448l90yxy,6rv33,u.html

• 3 weeks później...

Witam :)

mam do Was małe pytanie odnośnie płytek Real Cotto /Opoczno/-jak z utrzymaniem ich w czystości, bo ogólnie płytki śliczne,ale obawiam się trudności w ich czyszczeniu...powierzchnie mają antypoślizgową- przez to chyba trudno je swobodnie umyć mopem...proszę o opinię, gdyż na dniach muszę się zdecydować na płytki do holu i właśnie te wpadły mi w oko...

z góry wielkie dzięki :D

Nie mam żadnych problemów z bieżącym czyszczeniem, trochę trzeba się było pobawić żeby usunąć zabrudzenia budowlane. Ogólnie ekspolatacja ok. Nawet nie wiedziałam że są antypoślizgowe ale okazało się to bardzo przydatne - korytarz ma ok. 6m i moje dziecko lubi się tam rozpędzać - na razie się nie poślizgnęło :)

• 1 month później...
  • 1 year później...
  • 1 year później...