ankamienna 06.06.2007 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Czy ktos ma plytki real cotto w łazience ( Opoczno) jezeli tak , to jak sie sprawuja i jak wygląda z nimi łazienka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telesforek 06.06.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Mam te płytki ale w korytarzu, brąz i terakota ułożone w szachownicę. Jestem zadowolona - sprawują się dobrze, sporo ludzi zwraca na nie uwagę (w pozytywnym sensie). Kafelkarz twierdził że są bardzo twarde i że brązowe były minimalnie mniejsze od pomarańczowych, co przy szachownicy wymagało trochę gimnastyki. Ale ja tego na podłodze nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
79mirka 06.06.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 telesforek A masz moze jakies zdjecia, tak na slowo to trudno wierzyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telesforek 11.06.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 telesforek A masz moze jakies zdjecia, tak na slowo to trudno wierzyc... A w co nie wierzysz, że mam te płytki w korytarzu? http://foto1.m.onet.pl/_m/e01458f7267a41fa4dd1dc37793f34d5,5,19,0.jpg Niestety nie mogę wkleić większego zdjęcia, powiększenie znajdziesz pod adresem: http://foto.onet.pl/1yo7n,00d448l90yxy,6rv33,u.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekul 02.07.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Witam mam do Was małe pytanie odnośnie płytek Real Cotto /Opoczno/-jak z utrzymaniem ich w czystości, bo ogólnie płytki śliczne,ale obawiam się trudności w ich czyszczeniu...powierzchnie mają antypoślizgową- przez to chyba trudno je swobodnie umyć mopem...proszę o opinię, gdyż na dniach muszę się zdecydować na płytki do holu i właśnie te wpadły mi w oko... z góry wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telesforek 03.07.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Nie mam żadnych problemów z bieżącym czyszczeniem, trochę trzeba się było pobawić żeby usunąć zabrudzenia budowlane. Ogólnie ekspolatacja ok. Nawet nie wiedziałam że są antypoślizgowe ale okazało się to bardzo przydatne - korytarz ma ok. 6m i moje dziecko lubi się tam rozpędzać - na razie się nie poślizgnęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankamienna 19.08.2007 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 w tym tygodniu bede je kladla w lazience, plus te takie fajne ozdobki wkleje fotke. moze ktos jeszcze je ma u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia.a 24.03.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 podnosze temat!Mnie również bardzo spodobały sie te kafelki. Może ktoś mógłby wkleić zdjęcia, jak te kafelki prezentują w łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skowpoczta.fm 05.09.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 w tym tygodniu bede je kladla w lazience, plus te takie fajne ozdobki wkleje fotke. moze ktos jeszcze je ma u siebie? I ma ktoś te płytki w łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts