budujący 02.07.2003 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 To mój pierwszy dzień na forum i moje pierwsze pytanieJaka jest wasza opinia o kotłach BuderusaInteresuje mnie kocioł żeliwny gazowy Logano G124Czy macie jakieś doświadczenie z tym kotłem? A jak byście mieli do wyboru za tą samą cenę- Junkersa Suprastar- Buderusa Logano G124- Viessmana Vitogas 100To co byście wybrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość lelu 02.07.2003 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 Mam go 2 lata. Kupiłem go badając wcześniej rynek. Na końcu został Buderus i Viessemann. Podobno są porównywalne, chociaż V, jakby z bardziej wyuzdaną elektroniką, ale też i droższy.Mój kocioł Buderusa wraz z wymiennkiem cw 160 l spisuje się bardzo dobrze. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts