janusz_21 06.06.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Witam! proszę o pomoc w znalezieniu domu dla 4 letniego, małego pekińczyka maści piaskowej. Nie miał "chłopak" szczęścia w swoim życiu do właścicieli, którzy chcąc jechać na saksy przynieśli go do lecznicy do uśpienia! Potem były jeszcze dwa domy i pożal się Boże nowi właściciele, którzy najpierw chcieli ale szybko rezygnowali, a problem pozostał. My nie możemy go wziąść ponieważ nasza łajza nie toleruje innych psiaków i mogłoby być nieszczęście. Nie miałem kiedyś najlepszego zdania o tej rasie, ale po poznaniu tego nieszczęścia zmieniłem je radykalnie. Piesek jest miły, pogodny, posłuszny, nie robi żadnych szkód w domu, chodzi jak cień za właścicielem. Pilnuje domu, szczeka na obcych. Nie lubi być sam i drapie drzwi po zamknięciu go w jakimś pomieszczeniu, no jak każdy pies podsikuje drzewka i krzewy, to jedyne jego "wady". No i jeszcze to, że nie ma jednego oczka po drace z rottwailerem. Piesek jest obecnie w okolicach Żywca, mogę go dowieżć na trasie do Katowic. Mój telefon 608 575 385. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 10.06.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Załóż pieskowi wątek na dogomanii - tam znajdziesz pomoc: http://www.dogomania.pl/forum/forumdisplay.php?f=28 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusz_21 27.06.2007 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Witam! Sukces, pekińczyk znalazł dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts