asienkaF 06.06.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Witajcie, Czy ktoś zdecydował się na schody betonowe?? Jeżeli tak to czym pokrywacie? kamieniem, drewnem, jakie efekty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonne78 06.06.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 W moim projekcie są schody w konstrukcji drewnianej zabiegowej, ja zmieniłam je na schody wylewane, betonowe ze spocznikiem. Moim zdaniem są wygodniejsze w użytkowaniu. Co prawda na razie są jeszcze na projekcie a nie w realu ale już niedługo rozpoczynamy budowę Później mam zamiar pokryć je drewnem a podstopnice zrobić białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 07.06.2007 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Można je pokryć w zasadzie czym się chce - drewnem, kamieniem, płytkami, wykładziną, a nawet panelami. Jest to o tyle korzystne, że można zmienić wystrój wnętrza, a także przy braku kasy zrobić jakś wersję oszczędnościową - np. panele i zmienić za pewien czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 08.06.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Podobnie jak Sonne78 - w projekce drewniane zamieniliśmy na wylewane. Już sa nawet, z tym ze jeszcze szalunki nie zdjęte Planujemy zrobić stopnie drewniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sloneczny_slonecznik 08.06.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 my mieliśmy w projekcie zabiegowe betonowe zamieniliśmy na schody ze spocznikiem betonowe ..... przez co budynek się podwyższył i powierzchnia podłóg na górze oczywiście schody pokryjemy drewnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts