karlsruhe 03.10.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 piekny watek, tak wlasnie na moje gusto Szkoda, ze ten Pan ktory go zaczal, sie wylaczyl z dyskusji. Na pewno by mial duzo ciekawych rzeczy do powiedzenia. a moze wroci?? pozdro agnes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 03.10.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 chyba więcej mają autorzy stron, które zamieścił, niż on sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KSERO 03.10.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Może autor wątku mieszka w szklanym wieżowcu i nie wie co to bal, kalenica, gont lub kiczka, a chodziło mu tylko o "przeklikanie" użytkowników na strony o chatkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qozak 09.10.2007 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Wrócił. Tak tylko się zastanawiałem nad tą formą budownictwa w dobie drogich mat.bud. ale dziś patrzę, a tam cegiełki staniały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msobanie 09.10.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Witam,A ja na to patrze glownie z perspektywy budowy taniego domostwa.Ci, ktorzy maja gdzie mieszkac nie maja problemu.Ale wezmy takie mlode malzenstwo bez kapitalu na wstepie, pracujace np w Warszawie.Mozna sobie kupic mieszkanie za 10 tys i wiecej. Powodzenia.Takie technologie daja szanse mieszkania na swoim.To moze jest jakies extremum, ale gdyby tak lekko zmodernizowac, wstawic karton -gips, kafelki, podloge z desek itp?Moze to byc calkiem ciekawa koncepcja na dzisiejsze trudne czasy.Inaczej wszyscy wyjada z tego kraju, bo nie bedzie ich stac na mieszkanie czy dom.PozdrawiamMIrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 09.10.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 msobanie napisał: Ale wezmy takie mlode malzenstwo bez kapitalu na wstepie, pracujace np w Warszawie. Mozna sobie kupic mieszkanie za 10 tys i wiecej. Powodzenia. mlodego nie stać na mieszkanie za 10kPLN ja bym kupił z 10 takich za 10kPLN (kredyt na 100k bym dostał ) a tak z ciekawostek: w-wa, mokotowska 59 43k PLN/m2, nawet za b.inteligentny dom/mieszkanie, gdyby było mnie stać, za taki szajs bym tyle nie dał, wsydziłbym się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msobanie 10.10.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Witam,Te 10 tys to moj skrot myslowy.Chodzi oczywiscie o 10 tys za 1 (slownie: jeden) metr kwadratowy mieszkania w stanie tzw. developerskim.Latwo przeliczyc, 50 m2 kosztuje pol miliona.Trzeba dodac kilkadziesiat tysiecy na wykonczenie.Powodzenia!Jak mialbym sie dzisiaj budowac, to kupilbym dzialke i do tego maly gotowy dom za 2 tys / m2 z "fabryki", taki ze 100 m2.PozdrawiamMirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 10.10.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 a ta fabryka, to gdzie taka tania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msobanie 10.10.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Witaj,Ot, takie pierwszy przyklad z brzegu:http://www.hebe.com.pl/kalkulacje.htmlTaka najbardziej znana firma to chyba Unibud:http://www.unibud.com.pl/Sporo tego jest:http://www.google.pl/search?hl=pl&q=domy+gotowe&btnG=Szukaj+w+Google&lr=lang_plPozdrawiamMirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts