marcin_u 06.06.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 chce zakupic komin systemowy i dostałem dosc ciekawa oferte na komin firmy krasiccy. http://www.smbkrasiccy.comW hurtowni nie mieli tego komina na stanie i nie mogłem obejzec. jak ktos go ma lub widział to prosze o podzielenie sie spostrzezeniami.Komin ma byc do pieca na paliwo stałe.Producent daje 25l gwarancji (inne znane marki 30lat wiec podobnie)Musze szybko podjac decyzje wiec prosze o odpowiedzi...z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_u 06.06.2007 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 nikt nie posiada tego komina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 06.06.2007 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Zrób komin z cegieł.Zalety:działajest szczelnyWady:robocizna (cena)Nikt nie potrafi zniżyć sie do umiejętności średniowiecznego "budowlańca". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_u 07.06.2007 04:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Zrób komin z cegieł. Zalety: działa jest szczelny Wady: robocizna (cena) Nikt nie potrafi zniżyć sie do umiejętności średniowiecznego "budowlańca". Nie chce komina zcegieł bo trudno o dobra cegłe i jest droga.muraza nie mam bo koncze sam wien nie chce zle wymurowac. Systemowy zbuduje sam..tylko czy ten komin krasiccy jest ok?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomD 07.06.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Ja ma Schiedla ale kolega ma Krasickich i zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_u 07.06.2007 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Ja ma Schiedla ale kolega ma Krasickich i zadowolony. Czy widzisz roznice patrzac na swoj komin i ten krasickich? czy ceramika w kominach krasickich jest wysokiej klasy? czy kolega budował sam komin? jezeli tak to czy czesci komina sa dobrze spasowane miedzy soba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomD 08.06.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Czy widzisz roznice patrzac na swoj komin i ten krasickich? czy ceramika w kominach krasickich jest wysokiej klasy? czy kolega budował sam komin? jezeli tak to czy czesci komina sa dobrze spasowane miedzy soba? Jakiś większych róznic wizualnie nie widać. Koledze montowała ekipa i twierdzili że wszystko OK ( a montują systemowe róznych producentów ). Co do ceramiki to się nie wypowiem ale wygląda podobnie jak w Schiedlu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaiwojtek 13.03.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 cześć marcin_u, mam podobny problem do Twojego sprzed kilku lat. Komin Krasiccy, dobry - niedobry, brać - nie brać. Czy w końcu zdecydowałeś sie na Krasickich? Jesli tak to jak sie sprawuje i czy jest dobrze wykonany?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts