Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

witam my użytkujemy ją od około 2 lat jest ok poza słabą jakością wykonania i trwałością np 2 x były już wymieniane kólka drzwiczek poprostu rozpadły się pod wpływem korozji, wymieniany był korek też nie wytrzymał upływu czasu wąż od prysznica też cały zardzewiał natomiast systemy wszystkie działają bez zarzutów decyzję pozostawiam państwu pozdr :D

• Odpowiedzi 40
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie uzytkuje, bo mój łazienkowy spec , który ma to w ofercie, stwierdził, że "ten badziew polecać bedzie tylko wrogom" - no i "argument" mnie przekonał.

Za te pieniadze można miec całkiem fajna kabinkę , fakt - bez radia i dyskotekowych swiateł :lol: [/img]

Za te pieniadze można miec całkiem fajna kabinkę

Czyli np. jaką? Bo mi przede wszystkim zależy na jak największej ilości dysz, dobrej deszczownicy, masażeże (Boże, jak to się pisze?!javascript:emoticon(':roll:')) stóp.

to chcesz fajną kabinę, czy wodotryski ? :wink:

bo jednego i drugiego w tej cenie i dobrej jakości napewno nie kupisz. :(

• 4 weeks później...
Ja kupiłem kabinę MILANOSTYLE model AURATUM czy jakoś tak Te kabiny a'la hipermarket to istna tandeta, dlatego wolałem wydać więcej kasy i mieć spokój na długie lata a i porządna saunę, hydromasaż i brak wycieków na zewnątrz. Kabina jest cała zabudowana szkłem i dobrze aby co dwa trzy dni przetrzeć ją szmatką z mikrofibry - dwie minuty i po krzyku. Jak ją kupowałem, sprzedawca doradził aby przetrzeć szmatką codziennie, ale kkomu się chce.

P.S. Montowałem 7 godzin, lecz wszystko pasowało bardzo dobrze i przynajmniej nie tak jak w chińskich wynalazkach.

Zgadzam się te kabiny są dośc porządne ale niestety też made in china

to jest moja kabina

http://images12.fotosik.pl/115/813db8b68fe5ce13.jpg

też made in china, kupowana przez allegro ale mają stoisko w jankach, można sobie pooglądać.

Ma saunę i hydromasarz, całkiem mocny, choć oczywiście, ze daleko mu do leczniczego, chyba nawet to nie było by wskazane. Szyby są szklane i czymś powleczone, nie robią się zacieki. Jedyne, co jest kiepskie, to źle wyprofilowany brodzik. Montaż łatwy, ale musieliśmy dodatkowo uszczelniać, bo jednak troszkę ciekła na łączeniu panela.

za to nie mam kafli na ścianach, taka kabina to byt samoistny.

A, i nie ma żadnych profili pionowych. Bardzo chciałam, zeby była z tafli szklanych bez łączeń metalowych, ot, taka mi się podobała. Koszt 4coś.

• 2 months później...
  • 7 months później...
Tu mają takie, nie z Chin a ze Słowacji:

http://lazienka.tv/onas.php

:wink:

A czy koleżanka wie co oznacza tekst ze strony niby kabin ze Slowacji?

"Jesteśmy bezpośrednim importerem z CHRL."

Jak myślisz koleżanko co to znaczy? "CHRL" Wpisz w google ;) szukajcie a znajdziecie ;)

• 6 months później...

Co jest waszym zdaniem wygodniejszym, lepszym pomysłem : wanna czy kabina z hydromasażem? Zabieram sie za remont łazienki i nie wiem którą opcje wybrac, dodam że jest to jedyna łazienka w mieszkaniu które dziela 4 osoby. A jeśli kabina to jaka- mozecie cos zaproponować?? zastanawiałam sie nad tymi

meble-wyposazenie.hiperogloszenia.pl/lazienki-sanitaria/ogloszenie/125522-kabiny-prysznicowe-oferta/#ogloszenia-ze-zdjeciem125522

Kabina jako uzupelnienie wanny - ok, sama kabina jak dla mnie odpada. Nie wyobrazam sobie swojego mieszkania bez wanny! zawsze mozesz do wanny dokupic taka specjalna, rozkladana scianke i zrobic sobie kabine w wannie, znajomy ma tak u siebie i swietnie sie to sprawdza!

• 2 weeks później...
to zależy od tego ile masz miejsca i czy nie będziesz tęsknić za długimi kąpielami...jeżeli masz małą łazienkę to kabina prysznicowa jest genialnym rozwiązaniem, ale jeżeli lubisz czasami poleżeć w wannie i się relaksować długimi kąpielami to zapewniam Cię, że po jakimś czasie będziesz żałować, że jednak tej wanny nie masz..także w sumie ta wanna z hydromasażem nie brzmi głupio

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
Witam chce zakupic kabine z hydromasażem z sauna, szerokosc 90-92 cm, polokragla narozna z wyzszym brodzikiem, rozsuwane drzwi do ok 3-4 tys zl. Czy mozecie mi jakas polecic? nie znam sie na tym bede liczyl na wasze opinie i to co napiszcie to zamowie :) czy wogule warto kupowac taka kabine z sauna i hydromasazem czy to jest tylko zbedny bajer? Edytowane przez FOMFNY

znalazlem cos takiego

http://www.dladomu.com/?10,pl_tyress-jamajka-delux-white-07-kabina-prysznicowa-z-hydromasazem-i-sauna

czy ktos ma jakas opinie o tej firmie? to jest pewnie made in china :) ? wyglada dosc ladnie zdecydowal bym sie na taka jak w linku wyzej lub ta bez sauny 500 zl taniej

http://www.dladomu.com/?5,pl_tyress-jamajka-white-07-kabina-prysznicowa-z-hydromasazem

nie oczekuje nie wiadomo jakich rzeczy, ma to jako tako dzialac, z wygladu jest dosc ladna, czy z hydromasazem ale bez sauny jest tam jakas elektronika, pompy, chodzi mi o awaryjnosc, prosze o rade bo ciezko w internecie znalesc jakiekolwiek info o tej firmie jak i wogule o kabinach, a te linki wyzej co podala uzytkowniczka cieszynianka nie duzo mi rozjasnily :)

dziekuje, pozdrawiam Łukasz.

Edytowane przez FOMFNY

• 1 year później...