stawarek 18.03.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 witam my użytkujemy ją od około 2 lat jest ok poza słabą jakością wykonania i trwałością np 2 x były już wymieniane kólka drzwiczek poprostu rozpadły się pod wpływem korozji, wymieniany był korek też nie wytrzymał upływu czasu wąż od prysznica też cały zardzewiał natomiast systemy wszystkie działają bez zarzutów decyzję pozostawiam państwu pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.03.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 nie uzytkuje, bo mój łazienkowy spec , który ma to w ofercie, stwierdził, że "ten badziew polecać bedzie tylko wrogom" - no i "argument" mnie przekonał. Za te pieniadze można miec całkiem fajna kabinkę , fakt - bez radia i dyskotekowych swiateł [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inesb 18.03.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Za te pieniadze można miec całkiem fajna kabinkę Czyli np. jaką? Bo mi przede wszystkim zależy na jak największej ilości dysz, dobrej deszczownicy, masażeże (Boże, jak to się pisze?!javascript:emoticon('')) stóp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.03.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Za te pieniadze można miec całkiem fajna kabinkę Czyli np. jaką? Bo mi przede wszystkim zależy na jak największej ilości dysz, dobrej deszczownicy, masażeże (Boże, jak to się pisze?!javascript:emoticon('')) stóp. to chcesz fajną kabinę, czy wodotryski ? bo jednego i drugiego w tej cenie i dobrej jakości napewno nie kupisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wesolutki 13.04.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Ja kupiłem kabinę MILANOSTYLE model AURATUM czy jakoś tak Te kabiny a'la hipermarket to istna tandeta, dlatego wolałem wydać więcej kasy i mieć spokój na długie lata a i porządna saunę, hydromasaż i brak wycieków na zewnątrz. Kabina jest cała zabudowana szkłem i dobrze aby co dwa trzy dni przetrzeć ją szmatką z mikrofibry - dwie minuty i po krzyku. Jak ją kupowałem, sprzedawca doradził aby przetrzeć szmatką codziennie, ale kkomu się chce. P.S. Montowałem 7 godzin, lecz wszystko pasowało bardzo dobrze i przynajmniej nie tak jak w chińskich wynalazkach. Zgadzam się te kabiny są dośc porządne ale niestety też made in china Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.04.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 to jest moja kabinahttp://images12.fotosik.pl/115/813db8b68fe5ce13.jpgteż made in china, kupowana przez allegro ale mają stoisko w jankach, można sobie pooglądać.Ma saunę i hydromasarz, całkiem mocny, choć oczywiście, ze daleko mu do leczniczego, chyba nawet to nie było by wskazane. Szyby są szklane i czymś powleczone, nie robią się zacieki. Jedyne, co jest kiepskie, to źle wyprofilowany brodzik. Montaż łatwy, ale musieliśmy dodatkowo uszczelniać, bo jednak troszkę ciekła na łączeniu panela.za to nie mam kafli na ścianach, taka kabina to byt samoistny.A, i nie ma żadnych profili pionowych. Bardzo chciałam, zeby była z tafli szklanych bez łączeń metalowych, ot, taka mi się podobała. Koszt 4coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 14.04.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 ale maja bajer w tej slowacji kabinka za niecale 10 000 ale jest wypasiona fajniusia dzieki za stonke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kocieta 25.06.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Tu mają takie, nie z Chin a ze Słowacji: http://lazienka.tv/onas.php Hmmm... na stronie głównej łazienek „ze Słowacji" jest taki wielki napis: "Jesteśmy bezpośrednim importerem z CHRL" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
techa.lazienki 03.02.2010 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Tu mają takie, nie z Chin a ze Słowacji: http://lazienka.tv/onas.php A czy koleżanka wie co oznacza tekst ze strony niby kabin ze Slowacji? "Jesteśmy bezpośrednim importerem z CHRL." Jak myślisz koleżanko co to znaczy? "CHRL" Wpisz w google szukajcie a znajdziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacha975 13.08.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Co jest waszym zdaniem wygodniejszym, lepszym pomysłem : wanna czy kabina z hydromasażem? Zabieram sie za remont łazienki i nie wiem którą opcje wybrac, dodam że jest to jedyna łazienka w mieszkaniu które dziela 4 osoby. A jeśli kabina to jaka- mozecie cos zaproponować?? zastanawiałam sie nad tymi meble-wyposazenie.hiperogloszenia.pl/lazienki-sanitaria/ogloszenie/125522-kabiny-prysznicowe-oferta/#ogloszenia-ze-zdjeciem125522 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
El_majster 13.08.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 W sumie trochę nie załapałem. A co stoi na przeszkodzie aby kupić wannę z hydromasażem ? Dwie pieczenie przy jednym ogniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁukaszR 13.08.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Kabina jako uzupelnienie wanny - ok, sama kabina jak dla mnie odpada. Nie wyobrazam sobie swojego mieszkania bez wanny! zawsze mozesz do wanny dokupic taka specjalna, rozkladana scianke i zrobic sobie kabine w wannie, znajomy ma tak u siebie i swietnie sie to sprawdza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnk 25.08.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 to zależy od tego ile masz miejsca i czy nie będziesz tęsknić za długimi kąpielami...jeżeli masz małą łazienkę to kabina prysznicowa jest genialnym rozwiązaniem, ale jeżeli lubisz czasami poleżeć w wannie i się relaksować długimi kąpielami to zapewniam Cię, że po jakimś czasie będziesz żałować, że jednak tej wanny nie masz..także w sumie ta wanna z hydromasażem nie brzmi głupio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 06.09.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 (edytowane) . Edytowane 26 Kwietnia 2022 przez Matilde1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOMFNY 23.09.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 (edytowane) Witam chce zakupic kabine z hydromasażem z sauna, szerokosc 90-92 cm, polokragla narozna z wyzszym brodzikiem, rozsuwane drzwi do ok 3-4 tys zl. Czy mozecie mi jakas polecic? nie znam sie na tym bede liczyl na wasze opinie i to co napiszcie to zamowie czy wogule warto kupowac taka kabine z sauna i hydromasazem czy to jest tylko zbedny bajer? Edytowane 23 Września 2010 przez FOMFNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.09.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Tu coś było: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?91668-AquaSan-opinie http://forum.muratordom.pl/showthread.php?125936-kabina-z-hydromasa%C5%BCem http://forum.muratordom.pl/showthread.php?131856-Kabina-z-hydromasa%C5%BCem-Aqua-San Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOMFNY 27.09.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 (edytowane) znalazlem cos takiego http://www.dladomu.com/?10,pl_tyress-jamajka-delux-white-07-kabina-prysznicowa-z-hydromasazem-i-sauna czy ktos ma jakas opinie o tej firmie? to jest pewnie made in china ? wyglada dosc ladnie zdecydowal bym sie na taka jak w linku wyzej lub ta bez sauny 500 zl taniej http://www.dladomu.com/?5,pl_tyress-jamajka-white-07-kabina-prysznicowa-z-hydromasazem nie oczekuje nie wiadomo jakich rzeczy, ma to jako tako dzialac, z wygladu jest dosc ladna, czy z hydromasazem ale bez sauny jest tam jakas elektronika, pompy, chodzi mi o awaryjnosc, prosze o rade bo ciezko w internecie znalesc jakiekolwiek info o tej firmie jak i wogule o kabinach, a te linki wyzej co podala uzytkowniczka cieszynianka nie duzo mi rozjasnily dziekuje, pozdrawiam Łukasz. Edytowane 27 Września 2010 przez FOMFNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOMFNY 28.09.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 pomoze ktos ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOMFNY 29.09.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Naprawde nikt z was nie ma kabiny :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benia26 03.11.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 witam czy ma ktos z Was taka własnie kabine prysznicową z OBI? jak ona sie sprawuje, co wogóle sadzicie o takich kabinach z takimi bajerami typu radio,tel, deszcownica,masażer? Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts