Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 399
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Sprzedam zbiornik (paleto-pojemnik) 1000l na wodę, w czasie budowy nieoceniony, chyba że ktoś już ma wodociąg...

zainteresowanych proszę o telefon 602 30 90 12 lub wiadomość na priva

http://www.softserwis.pl/dziennik/paletopojemnik.jpg

mam do sprzedania

50 stempli 2,50-3,00m długości po 4zł za szt.

150 pustaków stropowych trójkomorowych z Czamaninka po 1zł za szt

Transportu nie jestem w stanie zapewnić. Materiały są na ul.Tymiankowej (Łódź-Nowosolna)

pod koniec sierpnia będę chciała sprzedać barak blaszany - kupowałam go na forum i byłam już chyba 3 osobą , która go użytkowała, więc historię ma bogatą :) zapraszam

Edytowane przez kangur79
Sprzedam 70 stempli 2,50 - 2,60 cm, po 3,50, do odbioru w Starowej Gorze. Posiadam równiez bardzo duzo ziemi nadajacej sie na podniesienie terenu, oddam bezplatnie, nie mam jednak transportu.

Nie wiem czy nie złamę regulaminu, ale co tam!

Jeżdziłem za kominami systemowymi. Ceny w łódzkim .....masakra. Znalazłem firmę handlującą kominami z Olkusza. Cena niższa niż u producenta. Dowóz na plac budowy bezproblemowy. Dwa pustaki osłonowe były uszkodzone,po rozmowie telefonicznej za tydzień dostałem trzy bez dopłat. Firma jest z woj lubuskiego, ale mnie się opłacało...

http://www.pekabet.pl Sprzedają również na allegro.

Sprzedam 70 stempli 2,50 - 2,60 cm, po 3,50, do odbioru w Starowej Gorze. Posiadam równiez bardzo duzo ziemi nadajacej sie na podniesienie terenu, oddam bezplatnie, nie mam jednak transportu.

Ja z kolei z chęcią przyjmę jak pisałem na priv dużą ilość ziemi do podniesienia terenu.... 60 - 80 t

W związku z zakupem finalnego drewnianego domu narzędziowego, sprzedaję nasz "blaszak"

http://allegro.pl/item1181088958_garaz_blaszany_blaszak_domek_narzedziowy_2x3.html

wymiary 2 x 3 m

stan idealny.

Do obejrzenia w Ciężkowie

zdjęcia wkrótce

Edytowane przez AGP-ON

Przyjmę ziemię do podniesienia działki na Rąbieniu AB (ok 200ton).

Sprzedam:

- około 110szt. stempli budowlanych

- 30szt - pustak wentylacyjny 19x19x24 (Hajduki?)

tel.: 504-932-938

mail: grizmo[at]o2.pl

KIEROWNIK BUDOWY PILNIE POSZUKIWANY

Szukam kierownika budowy do inwestycji w zachodniej czesc Lodzi- okolice Konstantynowa ale takiego co zajrzy na budowe i bedzie wiedzial naprawde co jest grane, co jak trzeba doradzi, co jak trzeba pogada z kim trzeba na budowie i inne. Nie chce kogos kto dzwoni i pyta czy mamy juz dach :)

jesli mozecie kogos poradzic bardzo prosze o informacje!

PS Z kierbudami rekomendowanymi na forum juz rozmawialismy...

Witam,

mogę polecić mojego kierownika. Jest doświadczony, obecnie na emeryturze. Ja właśnie kończę budowe mojego domu. Pan Andrzej Przygodzki - tel. 605-699-493;

Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Witam,

mogę polecić mojego kierownika. Jest doświadczony, obecnie na emeryturze. Ja właśnie kończę budowe mojego domu. Pan Andrzej Przygodzki - tel. 605-699-493;

Pozdrawiam i życzę powodzenia.

dziękuję bardzo, kierownik budowy znaleziony :)

pozdrawiam.

Kupię w okolicach Łodzi 160 stemplii budowlanych powyżej 2,8 m (30 może mieć 2,5m).

Już kupione.

Edytowane przez inf1

Z chęcią skorzystam z twojej oferty i zabiorę ziemię do podniesienia terenu - dzialka na Feliksinie wiec mam do ciebie 12 km. - nie wiem jak dużo jej masz ale kazda ilośc sie mi przyda, czekam na kontakt tel.691-698-703

pozdrawiam Marcin.

W sprawie ziemi podaje do siebie tel. 510 255 614, jest tego bardzo duzo, glownie z wykopu pod fundament i szambo. Bedzie tego ze 40 ton. Problemem moze byc tylko wiazd na dzialke bo jest wasko, tj. odleglosc do plota do domu 4 i z drugiej strony 3 metry, ale sa tez male koparki co sobie poradza.
Witam na forum grupy łódzkiej :welcome: Poszukuję ekipy murarskiej do budowy ściany trójwarstwowej - warstwa nośna Porotherm dryfix ( lub profi ). Proszę o polecenie sprawdzonych fachowców . Dziękuję za pomoc :)

Mam do sprzedania dwa kinkiety. Ze względu na zmiane koncepcji musze sie z nimi rozstać. Oczywiście nowe.

http://img07.allegroimg.pl/photos/oryginal/11/82/13/32/1182133251

Kinkiet renomowanej firmy EGLO

symbol 87018

Doskonale nadaje się do każdego wnętrza

Polecane na klatki schodowe, nadaje im niepowtarzalny klimat i elegancję.

Wysokość 10,6 cm

Szerokość: 7,5 cm

Źródło światła: 1 X GU10 max. 50W

żarówka w komplecie

Materiał metal aluminium

dwie sztuki