adamgrazia 25.06.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 ZWROT VATZnalazłem kilka pytań w tej kwestii jeszcze wiec:Moge polecic p.Grazyne 693725452Szybko, tanio, solidnie. Temat pilotowany do końca (w sensie do wypłaty kasy), weryfikacja faktur, kserowanie itp.Po sprawdzeniu prze US, to prawie po 6miesiącach było, naniosła poprawki i oddałem wniosek gotowy na czysto. No i po 21 dniach od decyzji dostałem kaske.Cena ustalana indywidualnie, zależna od zakresu wykonanej usługi. PozdrawiamAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 27.06.2010 04:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 chwalę i bardzo polecam!! ekipa do dachów: Krzysztof Molęda 502 240 145 błyskawicznie... równo... dokładnie!! prawdopodobnie na naszej budowie więcej ekip juz nie będzie , ale ci co byli zasługują na pochwałę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toppins 27.06.2010 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Zdecydowanie polecam ekipę murarzy Pan Wojtek 601177493. Można negocjować ceny, zostawiają po sobie porządek. Są terminowi. Tynki wewnętrzne, ręczne: też Wojtek (ale to inna osoba niż ta powyżej) tel. 501153413. Staranni i solidni, bardzo uczciwi. Obydwie ekipy są z okolic Pabianic. Mam do sprzedania stemple budowlane , drewniane około: 130 sztukDugość Srednio około 3mOdbiór Łódź (okolica ul. Rojna / Szczecińska)Cena: 300 zł za całośćtel: 502765749 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_man 28.06.2010 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 (edytowane) Sprzedam kosę spalinową NAC 260B 1KM (żyłka + tarcza) + 2 lata gwarancji (paragon). Zakupiona w czerwcu 2010. Używana jeden raz - skosiłem 1000m2 (spaliła 2l mieszanki). Według mnie rewelacyjna, żadnych problemów (poradziła sobie z chaszczami o wysokości 1,3m), stan jak nowa. Sprzedaję, bo dostałem w prezencie kosiarkę i dwa sprzęty nie są mi potrzebne. Dodatkowo dodaje maskę, 3l mieszanki, płyn do robienia mieszanki. Cena oczywiście do ustalenia, a cena niższa niż na Allegro http://topmarket.totu.pl/g/1476/500/14760023173.jpg sailor_man Edytowane 30 Czerwca 2010 przez sailor_man Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk CocaYna 29.06.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Sprzedam barak budowlany- długość 5,20 m szerokość około 2 metrów. Solidna konstrukcja, sztaba żelazna zamykająca drzwi, można przyspawać kraty w oknach (kraty możemy dorzucić). Dom zbudowaliśmy na małym na odludziu, więc chcieliśmy coś stabilniejszego niż blaszany garaż. Wichry nic nie zrobiły naszej melaminie i spokojnie przechowywaliśmy tam wszystkie narzędzia, murarze wstawiali tam betoniarkę.Cena do uzgodnienia. Możemy tez pomóc w załatwieniu transportu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akarolak 05.07.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Witajcie, poszukuję sprawdzonej ekipy od wentylacji mechanicznej z rekuperacją. bardzo proszę o podpowiedzi. Dziękuję, Michał mnie montowała na razie co prawda tylko GWC bo mam dopiero etap "0" skończony firma arebud z Wielunia. Z tego co wykonali obecnie to szybko, sprawnie ale co do samej rekuperacji nie mogę się jeszcze wypowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dray 08.07.2010 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Dlaczego zaśmiecacie ten wątek? Nikt z was nie widzi tytułu? Dla przypomnienia: GRUPA ŁÓDZKA - POLECANE USŁUGI I PRODUKTY Od tego typu rozmów macie wątek tutaj:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?770-Grupa-%C5%82%C3%B3dzka/page335 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 12.07.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Prace idą do przodu a więc mogę juz spokojnie polecić fachowców, których juz przetestowaliśmy 1. Koparka + kruszywa Firma "Dzidziuś" - super sprzęt i obsługa. kopią, przesuwają, zasypują - wszystko sprawnie bez naciagactwa. Ma również żwir, piasek do zasypek, ziemie ogrodową i otoczaki - full serwis 605585646 2. Hydraulik Pan Tomek Kaczorowski - nie ma dla niego rzeczy niemożliwych. Ekipa jest z Konina ale robią na naszym terenie. Szybko, rzetelnie i .... niedrogo. 602687578 3. Elektryk Pana JACEK - pierwsza liga. Każdy podziwia profesjonalizm z jakim położone są przewody (dowody w dzienniku]. Przystępne ceny, bez naciągacta za to profesjonalne doradztwo. - 604444774 4. Kierownik budowy Anna Kostakiewicz - doradzi, pomoże. Bardzo sympatyczna - 662204359 5. Cieśla Paweł - spec z konina ale pracuje w naszych rejonach. Ekipa dobrze zorganizowana, robią szybko i solidnie. U mnie nocowali aby skończyc przed dekarzem. 600143410 6. Dekarz Krzysztof Szczepański równiez z Konina ale pracuje wszędzie. Dachówki, blacha, gont. robi wszystko. Solinie i szybko. Baaardzo konkurencyjny cenowo 602687578 7. Beton WALENCIAK - beton dobry i na czas. 8. Geodeta GEOEXPERT -trzeba sie targować - 604327602 9. STAL Metalex - tania i dobra stal, daja spore rabaty 10. Mat. budowlane IWONA Aleksandrów i Pan PIOTR. Ceny konkurencyjne - dostosowują się Dowożą i odbierają nadwyżki To na razie tyle. Sprzedam Blaszak w ideealnym stanie Dzielnie służył przez ponad rok. Wymiary 200 x 300 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agurek 14.07.2010 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Grekier, moge polecic drzwi zewentrzne do kotlowni, mnie wyniosly 1000zl, ze wszystkim, sa grube, ocieplane plastrem miodu i byly niewymiarowe, w ciagu 4 dni mialam drzwi jest to firma MAG MAR tel. 042 633 05 61.Drzwi zewentrzne lepsze moge polecic firme BUDREX ze Srocka kolo Piotrkowa, robia drewniane, bradzo grube, cieple i w cenie metalowych.Bramy segmentowe firma Fil Bram, bardzo profesjonalnie, choc firma nie jest duza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plebus 15.07.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 kolejna sprawa w któej poszukuję porady (taki na razie etap że więcej szukam i pytam niż sam mogę poradzić- z czasem to się pewnie odwróci). Szukam zatem firmy zajmującej się konstrukacjami metalowymi do wykonania stalowej antresoli. Ma to być antresola w stylo "loftu" czyli na metalowych surowych podporach, z prostymi schodami np w stylu fabrycznym. Z góry dziękuję za porady mvmetal polecam ze Rzgowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 16.07.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 HMM, w zasadzie to ja mam. Ale mały 2x3. Za to w idealnym stanie, był jako pomieszczeni socjalne dla fachowców.[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małgosia2005 18.07.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 cześć mam do sprzedania sławojkę. Odbiór możliwy pod koniec lipca- okolice Nwosolnej . Cena - 150 zł. POTENCJALNYCH ZAINTERESOWANYCH PROSIŁABYM O POZOSTAWIENIE NR TEL NA PRIVA -ODDZWONIĘ, ODPOWIEDZI NA FORUM NIE DOCIERAJĄ DO ADRESATA (PO TYCH ZMAINACH NA FORUM). , pozdrawiam Małgośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolusie77 20.07.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Witajcie, Chciałam przestrzeć przed firmą hydrauliczną P.H.U. „HydroGaz” z ul. Jaracza w Łodzi (Pan Robert). Oferują niską ceną za robociznę, ale zawyżają znacznie na materiałach, porobili błędy w instalacji (trzeba było skuwać tynk bo zapomieli połączyć rur), nie rozliczyli się do końca za materiały a teraz nieodbierają telefonów, generalnie tragedia i szczerze ODRADZAM jakichkolwiek kontaktów z tą firmą i Panem Robertem. Polecam natomiast dwie ekipy:1) Elektryk - Pan Andrzej (503 981 114)2) Ocieplenia i elewacje - Pan Antoni z Andrespola (693 317 734) Szukam natomiast ekipy od studni, konkretnie chodzi o wykonanie studni chłonnej do wody z drenażu. Prośba o namiary, jesli ktoś ma sprawdzoną firmę/osobę. Pozdrawiam,Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 23.07.2010 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 KIEROWNIK BUDOWY PILNIE POSZUKIWANY Szukam kierownika budowy do inwestycji w zachodniej czesc Lodzi- okolice Konstantynowa ale takiego co zajrzy na budowe i bedzie wiedzial naprawde co jest grane, co jak trzeba doradzi, co jak trzeba pogada z kim trzeba na budowie i inne. Nie chce kogos kto dzwoni i pyta czy mamy juz dach jesli mozecie kogos poradzic bardzo prosze o informacje! PS Z kierbudami rekomendowanymi na forum juz rozmawialismy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 23.07.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Po kolejnym etapie polecam:Odkurzacz centralnyKrzysztof Antosik firma BUD-LUX 503738066Fachowe doradztwo, estetyczny montaż i przystępna cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 23.07.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 HMM, w zasadzie to ja mam. Ale mały 2x3. Za to w idealnym stanie, był jako pomieszczeni socjalne dla fachowców. [email protected] A gdzie kupiliście okna??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 23.07.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 A gdzie kupiliście okna??? coś mi się nie udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 23.07.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Okna u Mielczarka w Zduńskiej Woli. Schüco czy jak sie to tam pisze Jesteśy baaardzo zadowoleni nie tylko z okien, równiez z montażu. Tynkarze i kierbudka bardzo chwalili. Bardzo dokładnie wstawione. A okienka pierwsza klasa, oczywiście pakiet 3-szybowy. Koniecznie proś o "domykacz" do drzwi tarasowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 23.07.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 a co to za kierbudka? bo my wlasnie kierbudki szukamy? Okna u Mielczarka w Zduńskiej Woli. Schüco czy jak sie to tam pisze Jesteśy baaardzo zadowoleni nie tylko z okien, równiez z montażu. Tynkarze i kierbudka bardzo chwalili. Bardzo dokładnie wstawione. A okienka pierwsza klasa, oczywiście pakiet 3-szybowy. Koniecznie proś o "domykacz" do drzwi tarasowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 23.07.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 4. Kierownik budowy Anna Kostakiewicz - doradzi, pomoże. Bardzo sympatyczna - 662204359 równa babka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts