krzyss 06.06.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Oddam drewno (dużo!!!)- deski po szalunku i stemple - pocięte, krótkie(2m), raczej do palenia lub na prowizoryczny płot. Warszawa, Białołęka, ul. Ostródzka, 0-602 721 950. Jeden warunek-trzeba zabrać wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 10.06.2007 23:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 odzywam się, bo chcę uświadomic wszystkim czytającym, że w tym mieście nie ma nikogo, kto by zabrał (za darmo) stertę desek (na oko jeden Star) i kilkanaście stempli - bogacimy się - tylko się cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 11.06.2007 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Jeszcze jest?Bo dopiero teraz doczytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 11.06.2007 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Tak Ciężko jest znaleźć kogoś, kto by chciał zabrać drewno za darmo Z drugiej strony to dobrze, że aż tak na się poprawiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 11.06.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Zabrać to chetnie - gorzej z transportem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markiz 11.06.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 odzywam się, bo chcę uświadomic wszystkim czytającym, że w tym mieście nie ma nikogo, kto by zabrał (za darmo) stertę desek (na oko jeden Star) i kilkanaście stempli - bogacimy się - tylko się cieszyć Dzwoniłem do Pana w środę wieczorem, przed długim weekendem i umówiliśmy się dziś na telefon (podałem wówczas swój nr 600 553 384) i zadeklarowałem się że zabiorę wszystkie deski. Ale skoro już piszę, to przyjadę dziś do Pana zobaczyć na własne oczy ile tego jest i jaki transport muszę sobie załatwić. Tak że proszę się nie niecierpliwić, zabiorę deski i stemple. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiek_23 11.01.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 odzywam się, bo chcę uświadomic wszystkim czytającym, że w tym mieście nie ma nikogo, kto by zabrał (za darmo) stertę desek (na oko jeden Star) i kilkanaście stempli - bogacimy się - tylko się cieszyć ja tego typu ogłoszeń najczęściej poszukuję na gumtree.pl lub gratyzchaty.pl chętnie odebrałabym te deski niestety koszty transportu wyniosły by mnie majątek Pozdrawiam p.s. jeśli jest tu ktoś z okolic Łodzi z podobnym "problemem" deskowym proszę o kontakt asiek_23[at]o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts