piotrulex 06.06.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 jest tzw. promocja bierzemy 200 kola w pln - rata rowna na 30 lat 0,75 marza + wibor 6 miesieczny 0 prowizji po 5 latach wczesniejsza splata bez prowizji a wczesniej 1% - to dla nas bez znaczenia rozliczanie fakturami lub wycena - mamy rzeczoznawce za 100/1 transza czy Waszym zdaniem to OK? jakie macie doswiadczenia z tym bankiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 27.06.2007 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 od momentu zlozenia kompletu dokumentow minal juz prawie miesiac a niestety nikt nie mial czasu nawet zerknac czy wszystko jest OK kase kombinuje lecz za chwile skoncza mi sie pomysly a wydatkow hohoho i jeszcze troche babka w naku powiedziala zebym na razie sobie wzial np. rok linie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telesforek 27.06.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Ja brałam tam kredyt w 2005r. i zajęło im to 5 tygodni od złożenia kompletu dokumentów, rata wychodziła nam ok. 160 zł, więc dla banku cholernie duże ryzyko niespłacenia. Wszystko się strasznie dłużyło, duży bałagan i ogólnie nie jestem zbyt zadowolona, ale mieli korzystne warunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 27.06.2007 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 ogólnie nie jestem zbyt zadowolona, ale mieli korzystne warunki. no wlasnie caly czas maja dobre warunki miesiac temu mowili ze najdalej za miesiac bedzie kasa a mi sie zbytnio nie spieszylo majstry ida jak burza, dach trzeba odbierac a tu brakuje kasy na biezace wydatki dopiero w ostatnia niedziele zaplacilem za terive nad piwnica a chlopaki koncza robic szczyty na poddaszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telesforek 27.06.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Właśnie teraz próbuję się do nich dodzwonić i od godziny nikt nie odbiera Chyba musisz się uzbroić w cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 27.06.2007 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Właśnie teraz próbuję się do nich dodzwonić i od godziny nikt nie odbiera Chyba musisz się uzbroić w cierpliwość podobno maja tylko 1 numer telefonu: Utworzony przez Piotr w dniu 2007-05-31 15:15:38 Osoba: Eliza Olszewska (imie nazwisko) Funkcja: Doradca Klienta Detalicznego - KREDYTY Dział: Nazwa firmy: Bank Ochrony Środowiska Adres: ul. Szosa Chełmińska 154B 87-100, Toruń Numer telefonu: 0-56 658-70-91 (wiele wpisów oddzielamy przecinkami) Numer FAX'u: (wiele wpisów oddzielamy przecinkami) Telefon komórk. 0-515 111-435 Adres e-mail: [email protected] masz tu namiary - moze cos pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telesforek 27.06.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Dzięki za namiar, dodzwoniłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts