Yenna 02.07.2003 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 Ciekawa jestem czy ktoś zaryzykował?http://www.systemgaz.republika.pl - mają całkiem szeroką ofertę i chyba niezłe ceny. Sama jakoś nie mam przekonania do tego pomysłu ale może...Dlaczego? Dlatego, że kompletnie nie mam czasu na jeżdżenie po sklepach i hurtowniach a tu wszystko na miejscu. Co o tym myslicie? Yenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RINO 02.07.2003 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 Co do stronki ceny są cenami detalicznymi producentów także normalnie widzę tam u góry jakieś rabaty Junkkers 28%, Brugman 40%, jeżeli dają ci w takiej cenie jeszcze na swój koszt dostarczą to bierz. My na Śląsku jeździmy do klientów i na miejscu dopasowujemy materiały, koncepcję do potrzeb i wymogów inwestorów. Ale jeżeli nie masz czasu a faktycznie dadzą ci takie rabaty od katalogu to ................. Pozdrawiam RINO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts